移英港人熱傳國會聯署 要求讓BNO簽證持有人獲取本地學費!!!

503 回覆
108 Like 191 Dislike
咁咪去爭取吓囉

當日喺香港遊行就得,而家去到英國聯署都唔俾? 戇撚鳩 乜撚野都要單單打打唔抵得人地生活得好過你
天溢條死賤種死全家
你隻五毛不斷踩外國就咪撚扮晒嘢啦

你隻混水摸魚嘅賤種五毛就真係死全家
一早有外國籍睇你班賤畜幾時死
所以大家都流住67暴動手足既血
大種乞衣
畢業三年內唔可以離開英國,攪掂
師兄真是奴隸格黎
你啱

BNO Visa holder 可以係支那陰道(屯門娜娜)搵 happy 伯個種

但BNO passport holder/ status 絕對係英國國民 其中一種

除非奶共印仔 我要攬炒玩修改國籍法 (幾年後既事)
你係咪智力有問題
收返5+1即係叫你返支那
黎佐既無事
未黎就準備玩音樂椅啦

你估祖國係支那?支安法 可以秋後算賬
若果讀書成本低係好事
咁咪劃一任何人都係同一個學費
點解要分local同international?
做得新移民
就預左要比當地人付出更多先可以獲得同樣對待
若果咁都係奴隸格
我情願係奴隸格
都唔想令當地英國人對香港移民反感
要交全球稅兼第一代及第二代BC唔交就失去BC

到第三代 得番單一國籍(BC) 時 就係佢既選擇自由要BC 定其他國籍

作為道義
理應如此
應該比別人付出多D
唔好咁計較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞