巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
無玩成十幾年 個陣好似用李寧
真 愈來愈癲 係咁不斷合上去
玩完天皇玩冥王再玩傳說將
轉國都轉到傻
但如果比我揀10次 我都應該唔會揀國巨
人流唔夠韓巨多嘅情況下 活動又唔多
裝備資源又勁少
可能一套225嘅hkd成本 係台服都買到幾套235套
當然你堅持無課咁當我無講過啦
但我真係唔想係國巨成世都玩太皇裝 孔明裝
乜撚野四天王冥王 變撚左仙劍咁
成個design係唔錯
睇邊個服 暫時國巨 大商人比較好 少掛

台巨好似聽巴打有講少左 但早果排上去仲有堆…
其實唔錯 佢都係圍繞住 力 / 敏 / 體 / 智 去出野

神獸->天王

凶獸->冥王

一堆傳說將

同埋打怪冇以前咁悶 最初期根本就係大定 定晒再打

依加除左坦 仲要控兵 控野
國巨係唔錯所有野都 佢成個design就係穩定增長

不過就長期100%經
下 識自動行?
如果想玩晒新野都係

高速刷野=台冥

打王 = 日冥

基本上打新野都係要合
封鎖彈
直接傳送 (捷徑去捷徑) 唔洗禁幾次
但我琴晚行到去d傳送點,右kick佢,佢彈張地圖出黎既,我禁其他傳點double kick又無反應完全唔知做緊乜搞到係咁腳行+坐船
係 就係要㩒地圖啲太極符去傳
右click唔得就左click
依家唔洗去傳送點都得
直接開地圖㩒就得
好的thx bro,今晚再試試
韓仔真係好用心去搞呢隻game
十年前玩國巨玩到有幾set 米套就棄咗game,前排想玩返但唔記得咗密碼個ac係之前買返嚟所以無email
我覺得巨商d開發團隊應該轉過好多批人,宜家既方向同隻game一開始既定位已經完全唔同哂,d攻城,走商,pk,連城市既物品全部都無再更新過,宜家呢個年代竟然仲可以停係79lv 武器?好想佢重新更新可以玩返呢d。

以前係pk場好多人pk,宜家已經無左pvp,我覺得可以平衡下pvp時既技能同打怪時唔一樣,例如pk時適當改弱某d技能 or 加返d cd時間,分開返pk裝同打怪裝,pk裝用獎勵形式取得,減低課金就屈哂,雖然巨商係隻pay to win 既game 但如果用控兵既技術可以縮窄個差距,其實隻game會耐玩好多 無咁悶。

攻城又可以改下d獎勵,減低懲罰,以前好似攻城輸左會團都無埋,無咩因素刺激d團與團之間既攻城,或者攻城可以組隊pk咁。

走商系統完全係可有可無,以前隻game唔打怪可以走商賺錢

宜家好似得返打怪,無其他野做咁
啲攤位同一件貨放 9999999 同99999999 博你睇錯
想問下而家台巨 係咪個個都玩馬ser無人玩蓬萊? 如果係我等合ser先回歸
why
玩台巨=課金比外掛
依家封得好快
雖然都係每晚12點就準時開工

不過啲掛都無咩貨 彈價由上幾個月嘅1.3左右 升到依家3.5-3.8
明男,玩緊虎天明冥
黎緊合風傳先定冥王坦先??
台冥定日冥好用d?
呢個PO令我諗起我中學時期
打咗2年閻王都出唔到
嗰把5連發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞