巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
咁癲
點不停拎?
15個勇證換1DAY狐娃
台巨無架?
但巨商係一隻無愛就消磨意志既GAME
因為要不停升LV
除非你齊陣
有無人一齊國巨起手
放埋條link出黎算 淨係睇個wiki 都知邊度值得長玩
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1tOCuK8VxgM9F-VL_-lRId-joMlkPJS2TJoffpyDT0ac/htmlview#
10倍經返工無咁多時間 刷2個鐘夠200
巨商好浪費時間升lv
以前好似玩到100萬戰 全隊200拎200set 已經想死

仲記得龜頭車閻王刷五連發,用中主2轉+陰陽師 打於台刷仙刀,之後打藍色個隻唔記得咩名嘅狗,刷200lv嘅日子
好似變左拉客post
咩係放浪
唔係冰蟹 係打較新嘅圖嘅火蟹
同食魂一樣可以封冰打
想玩育成就國巨 但成身廢裝
想玩勁裝就台巨 目前台巨唔課金都玩到
但冇國巨咁易出到天王 但裝平好好好好好多
你去台巨post睇啦 點會冇人整 有哂路線
當然唔夠你地個邊詳細
但呢啲基本野 黎黎去去都係個啲
欣賞你地整到咁仔細
只係覺得 既然都係要花時間去玩 點解唔玩個保值啲既SERVER
玩台巨啦 幫襯下掛仔掛女 外掛全部都良心商人黎 依家已經00時先開 比哂面子廣大玩家啦
出面啲POST 台巨
以前無大巨 都話可以用多活動黎吸引人 有左大巨唯一優勢都閪埋
想快成型 完夢 去大巨
想長玩養老真係體驗遊戲 去韓巨國巨
台巨應該得返肯課金同掛仔買料之外 中文化 官方服外 諗唔到咩理由去玩 真係想玩台巨 我諗唔去馬服玩 去其餘個2個服玩 避開哂d掛 但咁樣姐係單機
2個服講緊台巨除麒麟 重有個天照 之後唔記得了
依加唔係有任會送2轉?
睇左52網,
解晒D戰鬥任都冇
唔好啊 一開始都覺得個gm有心搞咁
依家越睇越忽 report bug都唔show人
依家都係邊hea玩邊退
你怕升lv嘅話大巨有得打火蟹仲快過佢12倍
台服份約去到2024年4月 佢執粒都唔係第一次

台巨合隻冥可能係私服3-4倍價錢 睇你點睇

不過你既理論係國巨係正確
不過樂觀睇我覺得會續

所以雙修緊
想玩 但冇時間
幾年就執一次 都唔保值
估唔到大家咁賞面個post Comment到18頁

不過我原意係分享內容多啲 但我見變左討論server 咁我都重申一次玩咩ser都有好有壞 我唔會特別推你去玩咩ser 因為我4個都玩過 睇你想玩啲乜野

咁既然大家討論Server 我都補充多少少

台灣巨商:版本真係新 熱巨/放巨 比佢拋離好多 有時活動有300%經 升LV比國巨長期100%好但比私服差 但始終台巨係官方正服係有保障 但台巨多掛同埋禁買錢 雖然我都有買

大商人:版本去到印冥王 咁多私服中最新 基本600%經 活動星期六日 800%-1000% 基本上係岩啲甩左版本好耐/翻工冇乜時間既玩下 我自己都有玩 打料都賺到錢 二百幾蚊合到一隻麒麟 5-600合到天王 合冥都唔貴 但係GM萬年唔更新 我懷疑佢拎唔到更新檔 所以我係雙修大商人+台巨 我輕課左 再打料賺錢

國巨:其實唔怕升lv慢/變晒英文 咁既情況下我最推既其實係國巨 因為物價穩定 冇外掛 而且可以長玩 版本又新

另外巨集方面:其實以前1-2隻輸出我都係手動 今次回巨都繼續手動 但發現玩到4-5打手 會打到手指痛 所以我先接觸到巨集 姐係打機Mouse上面有粒制 禁一下 佢就會禁2r3r4t5r 咁樣 避免重覆性動作

最後都重申一次4個ser除左熱巨 我覺得都可以 我都準備down國巨試下個feel 我其實樣樣都有玩 睇到呢篇野既你 你要諗清楚回巨想試啲咩 親身試下 再決定邊個ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞