巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
搵專員要入左個官網登入到先搵到
佢ban你,係登入唔到官網
專員之前其他野搵過,的確好快
果次係入點入唔到bug左
一兩日搞掂
ban左你,你登入官網,佢會叫你email 聯絡

我試埋搵小號ac搵專員,佢話小號ac無問題,大號ac問題都要搵返email
咁無計了 因為我有朋友ban左 佢兩日攪掂開返 話搵專員咁你日日煩下佢都好
ching 睇下八下點樣搵專員
我唔sure 我果個係咪叫專員
我問一問先
3幾日覆一次廢話,我日日都話你講過喇,即係幾時解封,比個時間

親愛的玩家您好:

經相關單位核對並釐清您提供的所有資料後,須將違規帳號產出道具或等值物品進行回收才能解除鎖定,且因使用現金交易已違反遊戲管理條例,後續再犯將會加重懲處,還請您留意自身操作行為,以免影響您的帳號權益。

親愛的玩家您好:

關於您提到的問題,客服已將您的回覆提交相關單位處理,處理流程還請耐心等候,若有收到通知會以最新的信件進行回覆,謝謝。

親愛的玩家您好:

各帳號的案件皆是於工作日時依序進行處理,故此部分還請您耐心等候,待回收作業完成會立即與您告知,謝謝。

親愛的玩家您好:

各帳號的案件皆是於工作日時依序進行處理,故此部分還請您耐心等候,待回收作業完成會立即與您告知,謝謝。

親愛的玩家您好:

人員先前已有與您說明,各帳號的案件皆是於工作日時依序進行處理,故此部分還請您耐心等候,待回收作業完成會立即與您告知,謝謝。

親愛的玩家您好:

您的案件目前排定處理中,待回收作業完成會再以信件方式通知,故此部分還請您耐心等候,謝謝。
提醒您,現金交易已違反遊戲管理條例,後續再犯將會加重懲處,還請您留意自身操作行為,以免影響您的帳號權益。

親愛的玩家您好:

人員先前已有與您說明,您的案件目前排定處理中,待回收作業完成會再以信件方式通知,
而現金交易已違反遊戲管理條例,還請您日後不要有現金交易的行為,以免受到違規帳戶的牽連,謝謝。

親愛的玩家您好:

由於每個案件處理時間都不盡相同,而您的案件目前排定處理中,此部分還請您耐心等待即可,謝謝。
咁睇黎依家等回收之後比返個帳你 但唔知幾時攪掂
咁果班事實係用掛/收幣,比人ban都無計
個個ser既大佬都有萬幾億,唔通真係打料打返黎咩
玩巨商想追已經心態唔得啦
勸世
除左韓服 / 國際服 其他都唔好玩
買錢係 比值高 要穩陣 可以賣封珠 or封書

如果驚直接買中 掛料 可以用拍賣所買野 咁唔會被封
最主要啲城搞唔掂 其實已經合過ser之前好似咩青龍 朱雀ser合做馬ser啲城爭到仆街
想問雀天定虎天起手好d?
大商人啲天王高武咩價位
同埋想問埋印神幾錢
等級55 朝鮮:殺50只盗墓者(武宁王陵)
日本:殺50只盗墓者(武宁王陵)
中原:殺10只毒蝎(奇独龜仑山1层)
台灣:殺50只盗墓者(武宁王陵) 信用度7000
經验值50萬
钱 30萬两
商团贡献度15 传送符
传送符
2將帅证书
(朝鮮-龜甲車)
(中原-佛郎机炮)
(日本-黑龍車)
(台灣-鳳凰飛鳥)

試下呢個任 無就可能真係改左
平玩就雀天 想勁就虎天
虎天無勁好多版喇喎
係咩 我剩係記得念陣勁 好多傳說將BUFF 個陣打暴走白眼好勁
計齊陣
最勁龍天啦
多數高武符 幾百至1000

我今轉玩晒4樣了 好爽 準備畢業
其實虎天刷怪依然最快
咁佢問虎天同雀天麻
十幾廿年前出果時玩得好癲,見到個po想懷舊一下。係咪咩都唔同晒,舊ac都入唔到?想問問用 MacBook 玩唔玩到
Window先得 好多野唔同 但個核心依然一樣初初回巨都係on99咩都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞