巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
我記得有一段隻天怪識吸魔,係第一段惡龍?
是的
以前d帥差唔多隻隻都好型,有特色。
清祥,林平厚個d都好有特色
2轉變左車既造型開始感覺好似轉左班人設計
神獸d造型感覺都唔錯
但去到天王d造型又唔係幾得
傳說將帥都ok,不過都係無一轉個時造型咁靚

感覺好似唔同既大改板係唔同team設計咁
4天王
雀天 成個大陸仔咁
虎天 痴漢
龍天 韓仔小白臉
龜天算最好

冥王就4隻都正,大姐姐 羅莉 靚仔靚女都有
老我覺得4天王個造型真心唔得
冥王都可以
睇黎你好清楚我比人ban係衰咩
既然你清楚過我,咁你講返比我知thx

佢有幾萬億就一定唔係打料打返黎,我講左,建議睇多次我上次點講
佢收錢就一定係直接收外掛既錢?
收巨錢之前洗唔洗查下賣家既家宅
巨商有外掛,有掛料買就係比錢買既人既錯?
點解要ban比港幣/比巨幣買料買裝既人?

巨商有外掛既責任從來都係官方問題
ban玩家就係你既解決方法?

唔想打,我身上有巨錢,買賣都有錯,呀bro 你玩緊巨(商)呀
唔係玩緊魔獸世界所有野都禁易呀
醒下啦
官方搞得掂外掛咪得囉
國巨,大巨,熱巨,韓巨都搞得掂既野
台巨搞唔掂
又ban玩家
你都30-40歲啦
諗下問題係邊啦
依家咪搞緊
ban玩家就係方法?
最鐘意同d局外人又以為自己係清楚哂成件事
知少少就即刻落結論,將自己諗緊事當事實既人傾計
當呢d人知道成件事就知道自己有幾咁武斷
搞玩家定搞外掛分到未
啱呀 有時間有耐性就玩國巨 無時間想過吓癮咪揀私伏
真係唔明點解講事實都比人屌
利伸退咗巨
咁多外掛錢外掛料流通係市面,唔ban可以點做,官方唔ban又比人話唔做野,ban又話搞玩家,誤ban肯定占少數,不如你又講下有咩方法

起碼依家台服係少左好多外掛

如果真係誤ban又開唔返既,無辦法,物競天擇,支持棄game
其實咁大個人 自己分析講真弓4個ser都有啲我忍唔到既地方 不過時間少 所以玩私服 少少地 玩晒啲高武真係開心 早幾年真係唔捨得
回應你第一點 唔係唔ban 但係會唔會分到邊d係玩家先,入點量都睇到d啦,再者,可以回收道具,巨錢,唔洗一ban就20日啦,email 又幾日回一回廢話

有咩方法其實可以參考其他ser,國巨,大巨,熱巨,韓巨,我就無實際玩過

聽返黎就係開ac難一難你,玩家檢舉外掛成功有道具獎勵

台巨有外掛問題,唔係需求問題,其他ser 都有需求
台巨有外掛係ac任開,ban一隻掛ac,開返10個ac
好奇,佢係市街擺得好平,咁實好大機會中伏架wo

利申冇玩
有樣新改動
而家可以擺收購攤,原理一樣,就係set價,有人放上去就自動交易

收購攤都中招呀,唔好話佢擺賣攤好平,伙都會諗下係咪外掛
30.40歲人果d人又點睇
而家唔同你講d大佬唔大佬有無污糟野,麻煩解釋下點解要ban呢d玩家
有殺錯無放過?5毛定老共?
玩家同外掛鬥長命外掛想攬炒就keep 係開新ac 係咁搞多d 人比人封(定已經開ac 有門欖?)
一係就見到賺唔到幾多直接轉場
hotmail
yahoo mail
g mail
算唔算有門欖
除左Server問題 我見好多巴打遇到起手問題 咁我一次打個懶人包For大家起手 Server點揀自己選擇各有各好 可以爬文或者睇翻 #450

回巨流程第一步:

首先邊個國家我個人覺得分別不大 完整陣容基本上每個國都要轉一次 但4國一定要揀一個我都建議台男起手 因為150Lv轉職有得召喚條柱出黎(可坦可回血)

然後就係升信用度!因為神獸要100信 兇獸要95信 所以基本上係解任解到100信再講 詳情啲任/資料可以上52巨商

咁係做任期間佢會送啲將帥(1/2轉)比你 咁就睇你係咩國家 所以基本上都打到任 加上不同server 都會送啲起手武器比你 基本上都好好打

咁打到100信就可以練神獸 咁條路就有2種
1. 課金買馬套(麒麟材料套姐係4神獸石+料+封書)
2. 買封書神根合神獸 自己將4神獸升做200再整石

咁其實我都係建議1 因為某啲ser馬套都唔貴 2就會平少少 但曬好多時間 因為冇兵陣係好難升某啲神獸

咁合完馬就要合天王啦 天王=馬+神獸+材料
(完美=2隻250lv)(唔想晒時間=2隻200lv)咁完美既天王就多點啲

雀天=馬+朱雀
虎天=馬+白虎
如此類推 咁就可以再諗第二步 有人睇再打

跟住以下2個網就真係好實用第1個叫52巨商 基本上95%以上既巨商資料你都會搵到 第2個係韓仔整既網 計你合野轉職有幾多點 好實用

52巨商:http://www.52jushang.com/ 睇PC版

計點網:https://gerinee.com/calc/stats?name=신수%20아이라바타
除咗大商人我都玩過哂 巨商嗰種魅力真係沒法擋
時不時就見到有人開post 講
成日搞到我心思思想回鍋
但而家外掛佬賣料都唔平,新玩家諗住市價買會安全就可能中招

Btw馬ser某團日日有個幾十lv角色四通賣料
叫人擺攤收,乜料都有,到而家都未ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞