巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
台巨馬ser突然好多人
師兄 我想回鍋 玩台ser
台服 私服 好難簡
成日都心思思想入坑
以前最多都係玩到出左隻馬就冇心機玩
好想完夢出隻天王
係唔係玩私服就算
心思思+1
如果講速食 私服係唔錯選擇 3百幾蚊出到隻天王
冥王同天王應該係台服 1/3價錢 (如果講錢)
師兄你揀咩服
岩岩入左私服個dc 見入面啲人都係咁踏
如果你講大商人係 事實佢地係踩岩 唔改版 GM唔回應 係要屌

但如果你甩左版本好耐300幾蚊玩下天王其實又唔算差 因為入面啲野你都未玩晒 講執粒 熱巨都未死

同埋熱巨係大陸主理
暫時開左個台服ac 整左隻人仔但基本上未正式玩,仲觀望緊

台服無得直接嗌買彈,小唔方便,d野都偏貴,玩落去要上到天王冥王傳說將應該都要洗一筆
無長期加倍經,對翻工每日玩得一兩個鐘既社蓄升250可能有點難

不過勝在人多熱鬧(直觀感覺,因為未試其他私服比較唔到)玩online game特別巨商重視交易既最怕死城冷冷清清

外掛問題我未留意到,上邊有ching話12點後會多,但又話官方做緊野囉
啲人話放彈 可以密佢,自己搵啲大城大房就安全啲。
台服勝在裝同天王武都平,但雙經唔密,間唔中250-300%。
升lv同清掛黎計就一定係私服,但你升到高lv又買唔到天王武同勁少少嘅裝又係企係到
咁就正確 自己試下先 睇下邊個環境岩自己
想玩番巨商

不過唔係通宵肝個隻

但如果拎1000hkd 出黎夠唔夠起家

邊個服會多啲香港人玩

想知1000蚊hkd 整隊野出黎刷怪打料

半年回唔回到本

每日大約可以玩4-5 粒鐘

想打料回本慢慢玩 好似國巨好啲

但1000hkd就… 私服先夠起家…
私服驚會血本無歸

都係玩番正服好添

正常要打勁野刷錢,一隊野要預幾錢左右

頂級黎計

當然lv 我都知要時間肝

但起碼想預個數整到隊野先

同埋邊個服買錢會易啲?

依家係咪己經變左網上比錢,佢會有人過錢比你

我仲停留緊網吧買巨錢同埋買入藉去市街賣個一個年代
如果你想計長時間規劃打 去賺錢 建議國巨唔怕英文既話

台服啲外掛我都觀察緊 我自己規劃係一條線玩國巨(長線掛機賺料錢) 一條線係玩速食(大商人)

我台服出入過幾次 合完天王覺凶果堆野5000 賣翻AC出去最多千幾2000 調翻轉私服一開始合都晒堆野都係千幾蚊 其實大家個loss係差唔多 我自己親身玩落既感受係

講真熱巨咁多年都未執 執粒真係未必 私服都有可取之處 翻工冇時間果堆會buy

但你個case規劃係玩打料回本一條路直落去回本 咁國巨似乎係最合適 其實初階陣都可以刷料 刷細怪姐 唔一定要頂級陣 馬弓隊都刷到
我主要For 慢慢玩順路刷下怪賺錢賣野
雖然都知唔易刷

國巨課金點課

私服我係怕課完金啲野根本就唔值錢
信用卡

咁你呢種打法 國巨 down左落黎試下feel先啦 課金上官網
Feel一定岩的

上youtube j 下要邊隻先
台巨唔好諗咩刷怪賺錢啦 師兄
你怪都唔會點到
至於國巨 其實有漢化 可以入dc拎 當然唔係100%漢化
想由龜天陣轉會去龍天陣,有咩好提議?有無兵陣同出裝可以參考?

龍天套同戒依家幾錢左右?
因為台巨太多掛??
係 上面有張圖睇
完全唔知密邊個無人無物

裝平都過引,睇上邊巴打講天照套連介好似都係100HKD$
但私服裝好貴嗎?
如果課金budget 係半年~$3000
建議台服,用1000左右合天王,升下lv
天王225 lv用幾十蚊買套裝,自己打凶獸覺醒料,到時岩玩咪課埋封珠封書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞