巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
以前十幾歲玩開巨商個班,而家出黎做野好肯課金
呢個你可能要check check 不過依加起手咁多福利 應該好快追得過舊ac
當年小中大學都瘋狂玩巨商
港日巨都有玩
執笠之前幸好完成五神四幻
同埋大波火劍
我玩得好廢, 得幾隻二轉就無再玩
開新玩
依家2轉主角係打5段定8段,有無片睇
我意思係啲點品, 應該換成巨錢再買料
定係可以自己用, 例如買孫子入藉合符依啲
同埋箱抽唔抽好
YouTube應該有 唔係打8段咩
點品 睇你咩ser 正常 孫子 封書 入藉就自己用啦

其他料你唔打 都係要點品換左錢/買子彈收
大巨 睇嚟要賣啲點品換錢出隻天王先
抽盒應該好伏?
依家轉左打5段 但難過以前8段
YouTube有片 上YouTube search 巨商 新挑戰 就有
抽盒大巨機率好低 買子彈/賣封書都可以
上面係 虎天同龍天

順手貼埋龜天同雀天

https://youtu.be/65uL4Zl7Oag

https://youtu.be/32yjpy_OS8M
想過5段好似唔洗封冰打
有空怪 你封黎都無用 除非你用象神定實隻空怪

一律建議用日冥/台冥
無就龜天/一堆坦例如本願吉3何娃咁出
第5段隻空怪好醒 唔夠多怪引唔到佢
無咩團標籤自己願意教新手,係團客客氣氣問,唔太cam 正路都有人答你,除非個團少活人
同埋做伸手黨就係人都答到唔想答,有咩睇左52巨商,搵唔到再問,應該問題不大
台巨 225連戒應該1舊水左右,白衣兵應該少人賣
主得105 雀天set可以比邊個著
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5079&snA=12835
建議爬下呢類既新手文
好多教起手既教學
唔太明, 姐係最後要向住同隊同屬性咁組合?
白衣兵 1lv平嘅用3白衣都換到
貴嘅3白衣+5至10億

225連戒應該都一舊水左右 最貴都係天照
唔連戒好平都收到 可能10億左右或者更低
唔洗一定同屬 好多人都係亂溝
例如 雀天+舊水火傳+朝冥(雷) 大家都係食陰
只要一樣食陰/念就好
隻野仲會落咒減晒你d魔 所以要有隻野打到天
第5段空個隻唔會
快啲清哂地怪就ok
空個隻是但叫隻青龍/龜天弓手都夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞