巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
台服真係算係咁,睇返韓巨同國巨一年最多好似得一次倍經咁大把
不過呢排啲抽袋流撚到
似神威
快樂玩好心聽日出返啲三寶天王套戒比人抽下啦
呢個星期個垃圾袋廢撚到勁小人放120/180天王套戒
次次改版都捉得勁 過一排又打回原形 無掛台巨邊好玩嫁
有冇攻略唔知打咩升咁
我淨係用佢送個隻雀
打怪又唔夠力
課金又唔知買咩好
冥係咪必須? 成2千銀唔捨得貨
大商人會送獨角弓 做任會送雷擊槍(光彈)夠150 轉埋主角

起手既話睇你想玩邊隻天王
睇你玩咩巨同打咩野 最重點係你想體驗啲咩

正常要打到依加啲怪 冥都真係要合
零知識
對上棄game係出二轉無耐

我而家朝女
用臣2做盾 之後隻雀係咁放技
但印度日任打蟹都唔夠打

之後卡左係到 唔知點玩上去
唔介意課金 但唔知買咩好
其實主要係睇你玩到版本邊度 又或者玩唔玩平民啲既

例如最勁既坦->日冥 台冥

咁其實你可以用覺醒台凶做坦 平一半以上 印冥可以用印神(武器)去代替 再平啲用朱雀(武器)

諗用咩平野去代替都係一種樂趣

咁當然如果你要刷最頂級怪 咁就真係可能要合

不過打得到同刷得到 又係兩回事
台服玩左2年3天5冥10傳留名
零唔緊要 當年進進出出巨 都係次次都對新野0 我答到就答

雀係咪指朱雀 依加最基本一定合左馬先 起手必須其實

合左馬再諗天王先 上52巨商睇下你想玩咩天王

天王之後就要睇下你想唔想玩佢啲高武符

起手 台男 / 台女 有得放柱/坦係會舒服啲

將帥必出 金 巨 天使 孔2 加左抗性先
10傳接近爆機
唔係封g最貴? 覺台凶平一半以上咁多?
係丫 朱雀
如果想合馬 係咪要同玩家收d 石像
無咩可能自己合出黎掛
要幾隻怪
係 基本上係收 上52巨商 基本上99%既巨商資料都可以係果度搵到
打怪升lv 既話
建議打邊到
又係果句 睇你玩咩ser 同埋升覺台凶+隻證書怪都要時間既成本
依加你幾信幾lv有咩將
主150 111 信
朱雀185
宣武功臣 120
龜甲車 100
新手 拎毒蛇打火巨
升到咁上下200左右用冰牆打火蟹
台服多左雙經易升左,而家都係有雙經先升

冇雙經上一上就算
咁之後係要升麒麟去合天王 坦既話 用台灣主角好啲(轉職) 之後可以去台灣海賊洞/食魂獸 先 最初起手 升到200再諗下一步

所以你要做既係 拎左金2合麒麟轉左主角先 轉去台灣 再升麒麟合天王

你再上52巨商睇下想體驗啲咩
thxx
我再google 下先

Thx
起碼有條路 比我跟下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞