巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
都係果句 成熟d啦
抽福袋賣裝我又試過、大田叫賣交易我又試過、擺收購攤收買野我又試過、拍賣所買野我又試過
以上既野仲要試過N咁多次
又唔見ban我? 又唔見我有事?
我唔係你肚入面條蟲 唔知你有冇做過咩違法野
你依家梗係大大聲講你無呀無做過呀冤枉啦 我點知?
依家擺向我眼前既就係 我做就無事、你做就有事
件事完左架喇
我真係無意思同你互屌 我都只係平心理論
個個用完外掛 / 同外掛接觸比人ban左都係講誤ban架啦
唔通誠實豆沙包『哇! 終於比官方捉到喇』咁咩
我只知我咁大個人玩過咁多online game都未試過比人ban or 誤ban過
ban得就一定有原因
*個人觀點 閣下唔認同都無計 人類既思想不嬲都唔能夠統一
近期好左啲 啲掛只會零晨出現
朝早就會走哂

同埋打料都賺到錢
一粒上精 幻晶都4-5000萬
封書先14-15億一本
龜天陣你有咩?

龍天陣基本上朝冥 雷傳 加隻日/台冥 真陰
咁台巨要加油了 清哂掛之後要最好清埋d城過萬億投資額掛錢 😎
大洗底
PayPal
呢d唔清 台巨唔會好
大商人合一隻天王同埋天王套幾錢左右?
一隻傳說將又大約幾錢?

近排入返熱巨真係唔想繼續玩 雖然已經半爆機
龍天 朝冥 日冥 花木蘭 印冥 新舊水傳 金巨(自己決定升唔升傳說)新舊印傳

出裝無咩好揀,台服一係拔都套 一係龍天套
暫時頂裝萬敏龍天:龍天7件北斗 龍天符 上石武 女媧 死神屬套 雪女 星座+10 層陣+10 雷陣 突破260
你想完夢咪入坑 依家個個雞飛狗跳驚血本無歸 咩冥王天王合包先1000幾2000
不過到你合左個陣又會想課金出套 天王套俾佢著 自己諗
仲有個server依家越黎越柒 一日死幾次係好閒既事佢訓左教無人reboot就等聽日先
睇你地嘈真係有啲搞笑
一個幫奸商一個幫貪官講說話
有殺錯冇放過自然係仆街
更加仆街嘅係 以前你玩台服賣野會發現
有啲怪料除左日本妹根本冇人打
但係某啲大佬係可以定時放百幾個出嚟賣
最串係佢地有啲懶到係用正身放都長期冇事

以前巴哈都成日有人report某啲大佬掛團
官方又係永遠唔理 連殺錯都唔會輪到佢地
你話冇鬼真係搵鬼信
我覺得要重貨 1000hkd up 就唔好玩私服 除非唔care個1000 幾百啦

我想玩番既原因就係始終巨商依隻遊戲都咁多年,雖然轉左手,但佢始終都有佢既吸引力係到

玩過都明唔課又真係好難追而我都唔介意課下

eg 1000-2000 都可以,現今出左黎做野1000 / 2000 都唔係咩錢,買幾隻game 買對波鞋都無左

所以先考慮緊玩台服定國服好

不過就咁睇好似就國服會長遠啲但台服又好似親切啲
你咁大聲 一陣話你台服黑嫁啦 呢d野大家心照啦
天王$350一隻 傳說將唔貴 要時間
我又未試過死機 執平貨幾舊水玩下真係唔錯
長玩真係國巨 台巨有課到尾既決心 最怕玩一陣又打回原形…
咩叫課到尾
因為呢期我當GM真係立定決心捉外掛(但睇上面個位巴打啲圖仲好嚴重啦) 之後打回原形既話 打料就好似以前咁唔係幾賺到錢 變相都係課金
無外掛竟然會攪到賺唔到錢 點解既
有外掛 打料賺既錢少 我意思係
明了 咁都係玩下台巨先
咁大商人 入面情況如何 同埋d裝價錢呢
而家台巨有咁上下既兵陣,就咁練等打夢幻谷,打足一日既料都賣到3粒封珠既價錢,如果新手就去刷幻魂同上精,一日都賣到2粒封珠既價錢
入dc 有買賣區 基本上都知咩價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞