巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
其實如果你唔係開外掛被人捉到
再被全台巨人針對笑鳩你
你咪又係仲玩緊台巨
唔係話幫奸商定貪官講說話
純粹係大個仔啦 邊有可能零外掛
其實我由頭到尾想講既野就係
你同我做同一樣野 我無比人ban 你就比人ban左
誤ban? 邊個知?
我只知我玩左台巨咁耐 見識過好多出名 無名既人都係有用 / 接觸外掛
見怪不怪啦 唔通呢d大佬有朝一日比人ban左又話誤ban呀 冤枉呀咁咩

都係果句
你依家梗係大大聲講無用外掛呀 好乾淨好清白呀
我只能夠講
所以個問題唔係點解ban啲大佬
而係點解到依家先ban
買錯少少掛料你都查到 大鱷咁難查? 邊個信?
youtube有埋片都話唔係
面皮幾尺厚
是但啦 吸升又係掛 買掛料又係掛 全都是掛
記得以前日日放學翻屋企開電腦 入石家莊唔記得刷咩怪幫祖乘訓升lv 仲記得係拎隻大定定曬d怪>然後係咁出aoe>出到冇魔搵mp女補魔>loop
合四天王嗰啲石板、合凶獸啲料、合傳說將嘅鐵拐李葫蘆...... 九成料都係啲掛刷出嚟。

正常人一般唔會走去打,一來掉率奇低經驗少,隻怪又比較難處理;二來就係大部份時間畀外掛搶晒,明知行都入去9成機會都點唔到,鬼有動力咁行咁耐去刷/掛機打咩

啲料嘅價值就係由外掛團隊定義,變相令課金出天王冥王神裝嘅人絕對回唔到本。禁外掛後如果唔調返高出寶機率,喺所有人都大晒胃口嘅時代下,隻game會好快玩完。

利申:反對外掛
打左成晚海星,得幾粒殼
合冥王要100粒
好易跌wo
我打幾粒鐘都30幾粒

不過可能對啱啱起步嘅ac係難打嘅
朝兇個雷電角就真係難跌
其他冥打石板就得,朝冥要打3樣boss野
台冥100火龍珠又係癲
我自己打係用龜天打足三日先得廿幾粒,最後都係去街市買
其實人性嘅野好簡單 你私人外掛低調啲
打返啲人地唔會打嘅野
又有少少平野冷門野益下大家 邊個得閒仇視你
你玩到開晒團惡晒咁 又壟斷晒成個市場
分分鐘仲係gm親友團唔使鎖
好難唔反感
水精髓都麻煩,而家無人打冰樹升

火龍珠靠馬弓隊慢慢掛,易收過水精髓

朝冥係雷電角最on9,黑起上黎成千隻先出一粒
哦,即係你而家point 係
你未試過比人誤ban
就唔存在誤ban?
你玩其他game,無試過比人誤ban
巨商就無誤ban?

你個統計係點得出黎
同埋想問你用過閪柯尿未?

無意互屌明既,但係有無機會有d野係你唔知架呢個巨商官方操作上
你係咪可以代表到官方無誤ban過先

唔計我,上面都有ching 比快樂玩誤ban過啦
同埋掛買攤都出事,你無事有無機會係好彩或者係未輪到你

你講d大佬果d,你話心照,無開名指名邊個我都無得單獨case咁傾落去,唔幫奸商講野喇
但係我有無開外掛,有無做違規野
點解你可以講你做過你無事=無誤ban,我有違規

咁就係成熟?你講既野都係靠估炸喎
唔想互屌但係燒埋我人格上面叫我成熟d
唔係傾件事,亦都無理解過我提供既第一手證據
成熟?
水精髓難唔難出? 拎隻虎天暴走冰樹,依家應該好易6隊
唔難出 不過都要打一排
你意思係咪暗示我開外掛/同外掛接觸完
明知衰硬比人ban
ban左就上黎講自己無辜
然後作野取暖?
得個知字姐
咁明冥最抵玩,用最少珠,料得狂風花貴
不如咁啦,掛買攤買煉金料
ban左
邊個問題?
唔同你心照唔心照,屌唔屌,成唔成熟講埋d無謂野攻擊
唔洗再重覆你無事
而家就係實實在在有事左
ching點睇
越讀ching 其他唔洗回喇,回呢個得喇
補充多少少,無叫掛仔賣
邊個係賣家到而家都唔知
掛攤掛過夜中招
回收返d物品,有無得拎返帳?
我公會有人都有比人回收料,個帳無事
不過十幾億料收返哂
帳ban 20日
料回收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞