巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
有時玩唔同ser都有啲新鮮感
熱巨得返班韓仔玩咁濟
拍賣所,直接交易,掛攤,全部都有機會中招
係外掛長存
d人話比人封只係剛剛好喎
唔知係咪食左fing頭,未散功
其實台巨搞番個電話認證 再月費制 應該可以少好多掛

利申 我係因為多掛搞到退巨 個陣刷天王石板 怪都點唔到
連私服都 韓巨 國巨都搞到啦 台巨搞唔到真心唔明
ching 識野
韓巨未BLOCK國外IP之前都封唔曬外掛,以前韓仔屌到AK PK,雖然而家都成日屌
咪唔知痴邊條根ban 玩家然後唔解封
其實整個電話認證 / 比少少成本開ac 我諗外掛冇8成啦
除左明朝
有冇啲有趣既單國起手玩法
次次回鍋玩明朝好悶
電話認證可能無用,聽過有朋友炒IPHONE係可以上網GEN個號碼出黎收MESSAGE,再唔係外掛佬都可以買一堆大空卡,巨商太好賺
起碼阻到一堆人先
台男/台女
台la 起手 雷公3 好用
某d打怪出既勁裝禁易
例如235裝
抽袋出既 可易

不過講咩都無用,幾fit既方法
官方都係唔會睇到唔會用
係要做d 損害玩家既事
推一推,台巨依家好熱鬧
以前最鍾意玩日巨
同意你所講,台巨開ac無成本係主因

禁易依個方法做唔到,因為台巨只係代理,韓國先話到事,而韓國無外掛問題,所以唔會改

至於係咪有殺錯,無放過。前果排的確係,官方目的應該係想嚇到普通玩家唔敢收彈/現金大量收料,減少外掛既生意

長遠點防外掛,台灣官方應該都無諗過
浪巨玩得過
game入面既改唔改得
當然我同你都唔知,如果我係官方職員,我會提出同韓國傾下
又例如 某信用度先可以打某d怪/交易某d高等裝之類
因為外掛升lv易,升信用就好唔划算,要好耐先整到一隻高信ac
但一ban左隻ac就好唔合效率
都係果句,我就算講到個絕世好plan
都係無用
都係得個講字
想問下熱巨而加仲有冇人玩好耐冇玩舊年上翻俾人爆ac之後就冇心機玩
原廠唔會限你acc點註冊同認證啦
playwith有罪推定又寧枉勿縱根本弱智
果陣掛緊機 開個cheatengine玩唔記得咩單機game
就咁封左 客服完全唔理解釋
不過就算解返都不了
部機係我嘅
憑咩要俾你限制我開咩程式
台灣每隻將到凶獸再到主角都好實用
當初揀台服就係因為聽過私服會亂ban人
點知台服一9樣
52巨商d任務唔算最update...e.g.兇獸任務無左
基礎係狐娃,水精靈,雷公覺醒,治療師1-2隻+雷電珠先可以自已刷怪出馬/課四神石出馬打垃圾賣錢自給自足
大巨入場費係平,新手價多d價,自已衡量課定唔課/難聽個句幫人接貨
自己開心同諗下值唔值得
合完天王,升兇獸>覺兇>合冥,再出傳說帥
係好漫長嘅路
唔知到時有無得用新BOSS 當傭兵/天王咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞