巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
打料賺錢先有巨商個原意
順便問下 雀天改廢左之後 有無改勁番
當年好鍾意用孫維昌,狂車火龍
而家台服少左好多外掛,官方捉得好勁,令到d巨幣而家勁值錢,1e要4蚊,重回打料賺錢既年代,一套245套都係3百幾億有找
巴打指邊個版本?

最近台巨改勁左 但如果有配高武+符 其實本身都唔廢

依加大巨 台巨 雀天都勁
當年昌2 係最早既2轉 好爽 個角度要夠準先車中
入門最簡單就係去刷靈魂結晶,去打猿公,一粒4千幾5土千萬,封珠都係7e5一粒
我台巨+大商人都有玩依加

台巨打料係有改善少少 0課係難 不過最主要係打開左私服既世界翻唔到轉頭 返工狗冇左6-9倍經 好辛苦

玩台巨果邊主要玩新野
On9 咩無掛玩唔到
韓服執撚左未
多掛到玩唔到就真
馬SER?
韓服幾多人
港伏幾多人呀
無人先黎嚴封掛點撚樣玩呀
韓服block外國vpn

外掛多壞事黎 如果冇外掛 啲料值錢 玩家就會投資多啲砌隊勁野去刷料
港服太遲 台服都遲左
咪就係唔封外掛d人走撚哂囉
一開ser不知幾多人玩
巨商真係隔一排就想玩翻唔知點解
呢個真 諗起個陣啱啱開SER 官力好大力打擊外掛 物價好低
D人刷馬根 都可以刷到有天王 勁人刷燃燒的灰燼 賣到無課有冥王
呢D人用肝同運氣去賺錢 咁先有成功感
應該以刷怪刷料升Lv 為主
掛機會睇啲召怪實力如何

所以我依家流程係咁樣?:
台灣出覺雷公+巨 > 轉朝出金仔 > 轉印出天使 > 轉日出日冥 > 傳說將

有冇邊隻傳說將依家諗定先 轉國前可以攞定啲將?
同埋點睇龜天配明冥?
我剩係中學玩過一直想玩返但唔知點入手

因為入左職場已經冇辦法好似舊時咁咁多時間慢慢升

以前係玩到剛剛出主角2轉嘅版本
真 自己刷下野 賣下野 課少少 咁先玩得長久
我之前合隻台冥啲材料都係自己打 好有成就感
只係黑晶真係太難出
龜天唔建議明冥 (日冥會轉智力比龜天)

明冥=念陣

不過明冥都有個用途係拉啲怪去中心但你好輸出啲 不過呢個打法比較後期

龜天=陰陣

天使唔洗轉印度 用梵天權能轉

睇下你會唔會整白衣兵 多點啲 轉國前拎定啲將放入倉先都可以

其實睇你要唔要250完美合天王 如果要 升隻龜應該都幾痛苦 正常會合雀天帶
我都係邊玩邊學 唔錯 冇時間可以考慮下大商人
但係畫面一黑果下幾爽
當黑畫面 打完怪聽到 噹一聲個下係好期待同興奮
同當年打舊短弓 異曲同工之妙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞