巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
台冥黎 我冇玩熱巨一段時間了 只係知道佢改左正服都冇既裝或者技能(屬性/效果)例如印神招武佢改全場 就知道佢根本冇新版本既檔案.. 有就改左印冥
多謝支持
利申:我都係課左3000姐 洗乜散貨執粒都不痛不癢
玩返巨商都咁上下年紀 幾千蚊都唔會有咩壓力喇

你見我一直想focus翻內容咩server 咁大個人有分析能力架啦

巨商成隻game其實design得好好將來應該繼續會有驚喜
講真 玩到咁都唔想轉ser,

岩岩睇左陣d更新記錄 好似剩係改左技能 同埋新天王武就無喇喎
如果你熱巨開左個頭 咁就玩埋4天4冥再轉
大商人係味冇得做日任拎七福日積縮地果啲
4天3冥 本身都唔打算轉隻中冥

成年無玩 估唔到除左整下裝都無野可以做
咁你都就爆機啦喎熱巨
我多數直接買 點數平 或者 買子彈再去買
唔係掛 咁大皮費
以前熱巨可以做日任抽開日用品幾好
可能有日任我冇留意 因為比幾蚊HKD夠我用半年

七福 日積 神仙丹藥
玩得巨商個圈子,來來去去都差唔多同一批人大約都20尾~40頭

主要係對速食年代唔係咁友善,刷寶營商嘅game,賣少見少
韓廠個面唔知點解,由決定五屬性
幻獸>神獸>兇獸>天王>冥王>????
神仙谷到夢幻谷已經提升到另一個層次
韓版營收都ok先經營到今時今日

玩熱巨,大巨見證好多唔同高手/白咭佬/所謂team (工作室)恩怨同醜惡,咁當然都有低調嘅高手
當中個設計邏輯都好正 全部都基本上圍繞住四特性

力量/敏捷/體力/智力

台冥/雀天=力 (火)

朝冥/龍天=敏 (雷)

明冥/虎天=體 (風)

日冥/龜天=智 (水)

(多數係咁)

上面果堆都係 神獸 凶獸 衍生出黎
同埋大巨我掛機打料賺錢再買仲快過去解日任
搞到我都想玩, 港巨係咪收左檔?
港巨變左台巨入面既天照ser,人流好少
韓巨keep住幾個月更新一次先好野
合左ser

依加得翻 國巨/台巨/私服
每次更新都有貨交到…
兩年前開始玩台巨,原先諗住玩下神獸,完左細個既夢想,點知玩玩下,越課越多,玩到而家4天5冥全完美
而家韓巨仲話研究除左敏,其他三屬有咩特性,以前就話加敏加暴擊率,而家想其他三屬都加類似既野
台巨係咪就執
好似話份約到出年
會自動續約
遲d回鍋國巨先
以前個ac 仲用唔用得番?
間代理得巨商賺到錢,佢死都會令到佢續到約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞