巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
唔玩將師變到要合
仲有冇女將帥好j
多謝樓主咁有心出個心得

大商人一開ser已經玩 真係唔錯 靠打料賺錢都合晒天王 覺凶 賣一粒黑氣石都130HKD

但係慢慢啲價開始降 就冇心機打料了

玩過大商人 玩唔慣台服
想知依家大商人人流同物價點
j龜天,用左娃娃單馬尾靚女
邊個國開波分別唔大,最後玩傳說都要轉哂4國,但目標係冥王就要睇國家
商2死ser就會拎支竹去卡商1漢陽
其實都幾無聊
係 個外型變靚 依加新野畫風都變好
係 其實我想個討論focus 翻係內容 咩ser都係睇個人選擇

每個ser啲料比一開始降係正常 因為多左人

私服6-10倍 我呢啲老野真係翻唔到轉頭 10H=1E咁上下 合馬果啲成本都好平 主要我想上下啲高武 我果陣冇機會試 太貴 … 虎天上左高武符變左高速坦克 好C服
全女陣中,台朝冥龜天。
朝子、石弓、象神、天使、美室、花木、阿蟬、媽祖
蛇女、馬車
阿蟬同媽祖女將必合,好好j
笑左 全女陣 禁佢地出技都係女聲

前中期 巨商都會搵果個國家既語言去錄 依加好似全韓文了
新手留名學野
大商人有個龜天覺日凶ac 見你咁講想轉玩虎天 合天王又唔貴
但虎天配日冥會唔會好怪
又想玩返
我都係想玩下唔同野 完下夢

虎天打王都係要日冥 如果你打怨望神果啲(隻象)佢會瞬入去你個陣到

咁當然你普通刷怪一定係台冥 一開始龜天好痛苦 不過6-10倍經都還好
斷斷續續超過廿年了
我都係 玩過超多版本 之後次次都200先轉一轉主 勁辛苦
諗返好晒時間浪費人生
依加各個服星期六日都有加倍 啲任都多左經
娛樂既野 開心就唔浪費
全部ser都各有各唔好
正服對我嚟講經太少 唔想用太多時間係升lv度
台服又多掛 大商人垃圾ser同聽講gm好仆街

最近玩緊個新私服 十倍底經幾好
但係又係翻版熱巨版本太舊
又係靠魔改武器引人抽賺錢
所以都係唔係幾睇好 可能hea玩隨時棄
如果有個ser係大商再多啲經 唔魔改
冇仆街gm同親友團就好
係 各有各去 你見我唔係清一色推其中一個 玩新野就台巨 國巨啦 冇6-10倍經 依加我覺得真係耐
大商人早期好似有個仆街客服(搵玩家做)
佢屌你就得,你屌返佢就會警告你,再黎就block
條友仲要係痴線佬成日係到屌人
玩家比錢玩game 仲要比客服屌
邊度有新私服?
應該係外判比玩家做代理 依加都仲係咁既形式
係 是但就比啲玩家做客服 串過馬撚
果陣dc好熱鬧 日日都罵戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞