巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
舊短弓 同 舊太斧 都係惡夢
而家新手起手有咩辦法可以盡快升到一隻有輸出嘅兵/怪去幫手帶起成隊?

定都係好似以前咁1轉前打巫女2轉前打冥象
依加做任係100隻熔岩怪

當年係666隻熔岩怪 777獨眼怪 1000隻盜墓者
依加起手都好多資源比你

依加直接試天王啦 上52巨商睇下

依加點都合左天王先 依加主要係玩天王 凶獸 冥王 勁好多

第一步天王先 之後再砌陣 試下佢啲新野 打下啲新怪
大商人多唔多人玩?
以前玩熱巨 雀天250就停左
日日打掃令
大商人人流唔錯 一開始就嚴封外掛

DC都多人買賣 打料賺到錢 依加0課都起到手 一隻馬都係200幾蚊

主要大商人賣點都係玩下隻印冥打料賺錢同埋6-10倍經

依加老了 台巨真係好慢2邊都有玩依加 不過主力都係大商
仲有雜肉呀
唔難出但量多
之前回過一陣 課左隻麒麟朱雀
但要兩隻250太難升,放棄左
好似玩琴200左右
仲有工作量 以前要500同1000 玩到勁熟
大商多唔多人玩?
龜天多數合完日冥就會上明冥
龜天單打手都好高傷 但係 缺點係招技範圍太細
要明冥拉怪先會打得快
之後先再諗 新水傳 印冥 印傳 呢啲輔助角打新圖

想掛機就出埋 舊水傳 舊雷傳
係架 台巨?私服會快啲

其實唔追求極緻 200合天王都唔係問題 都係差1-2下技 輕鬆玩既話 (同埋依加有巨集)

200 同 250 其實差好遠

200lv = 20E經
225lv = 100E經
250lv = 300E經

升250 其實=你升15次200LV架
都唔錯DC買賣都幾活躍 主要係打料賺錢同時又可以狂trade點品 大多香港人
認同 不過見佢都唔係想打掛機 明冥主要係輔助拉怪 不過佢執好左基本陣先再合都OK

應該係日冥先會好啲
國巨13.5/14蚊1e仲要大把人收 台巨啲裝以後有得開 只會不斷貶值10倍經冇意思 黎得快完得快ser都執得快 除時做下個熱巨
大商人dc 全世界都怒屌緊gm 扮盲唔更新你上黎推薦人地入坑
外掛永遠唔捉
係咪等緊人散貨呀?

仲有大商人同熱巨都係同一班人黎 個on9老闆 應該係樂意個邊
成日想開分ser賺多筆錢
大商人=永恆巨商3.0
主角2轉勁唔勁,我主角好似250,之後食左重生書,太耐無玩唔記得
快樂玩肯續約未呀屌佢老母
所以4個ser都各有優劣

個人覺得國巨係行緊好長線既路線 所有野都控制好

想快唔想投放大量時間就玩私服
下年又執
我冇乜上去吹水

更新慢係真 上面我都提過 玩新野唔好入大商人 玩台巨

其實散貨我又唔覺 dc一大堆人收緊裝

熱巨似大陸果邊 大商人多香港人咁

巴打Share多啲? 我都係分享第一身玩家經驗睇法 我自己好課左幾百蚊咁少 邊洗散貨

其實4個ser除左熱巨 我都有推
想問下而家馬ser 子彈1:幾

同埋棄之前有虎天明冥台冥印冥風傳 打百眼升
到而家係咪都要打百眼 好撚悶
主角二轉睇邊隻 念陣做輸出有明男 印男 打王唔錯
試下打王 / 轉陰陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞