巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
台服新ser 開果時同fd 玩番課到傻狂抽 各自都出左天王,符,同武 當完夢

太多外掛掛料就齊齊棄game , 真係發左場夢咁
我今次回巨都係圓夢 5冥玩左3冥 傳說將都7788

高武符差唔多玩晒
洗左幾多hkd?
係大商人圓夢? 洗左幾多錢
大商人依家儲值發生咩事 個網壞左 課唔到金
要係DC搵CS 用轉數快儲
廢事比人話打手 利申翻多少少先

我4個巨都玩過晒 呢3-4年期間 當然斷斷續續

其實我個人揀大商人 係因為翻新工時間真係少 要係國巨台巨合隻250完美天王都起碼要以月計 大商人6-9倍+多香港人係我玩既主因 外掛少 同埋我掛機賺到料

同埋每個巨都有佢壞處 揀自己要既野就得 唔好只係信網上(包括我)既片面之詞 去試下先

反正開個ac都唔貴 幾十蚊
尋日開左浪巨
十倍係爽既, 唔課金慢慢玩
冇問題 最緊要玩得開心
有冇巴打有咩私服推薦? 熱巨係咪冇再更新
基本上私服都唔會好新甚至停更

玩新版本都係去翻台巨 國巨

大商人就係私服入面最新

熱巨 放巨 比較舊

自己衡量
有1~2萬,但之後賣返d 野打返個和

而家夠自給自足,都半年有多冇課金了
各有各用處
暫時我覺得無一個係廢
但個人覺得最實用係 日女(把武太勁) 明女 台男女 朝女 如果無美室 印女都唔差(for 打新挑戰)
主角2轉個任太難,起碼要合返隻台/日冥擋怪
你咪其中一個掛囉 歌先生 台巨邊個唔識你
用龜天或者出本願吉3何娃等等可以唔洗冥 不過要啲技術
唔係龜天/龍天就加隻青龍去打第5段隻假龜天
我有明冥夠唔夠打天?
夠 傷害唔係問題 啲怪夠唔夠引 頂唔頂到隻假龜天先係重點
開場盡快清哂地怪就好
清地怪 你用明冥 就開一兩下技緩一緩速 再用天王清
巨商真係好麻煩,又要OTP
又出左個咩ERROR 1015
想問點解台巨d傳送捷徑用唔到既
用到 依家係直接㩒地圖啲傳送點 唔洗好似以前咁要搵路線
巨商呢隻game真心cls
我諗去到人類登陸左火星都仲有人玩緊
正服 私服都玩過幾次 根本唔會捉外掛
你ON99龜速刷緊料個陣人地265速掛緊神裝
當然你聖人心態唔介意 當我無講過
真,淘金窟時期玩
之後玩到協阪安治2轉無耐就棄咗
成日死ser 又多外掛
但隻game真心好玩
而家一睇出咗勁多野
脫晒節
隻驚個發展走向根本要你出哂4天5冥10傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞