巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
仲係到引新手入大巨真係得淡笑 冇更新又垃圾ser+gm 你班走唔到貨既垃圾 好心唔好咁撚仆街啦
4個ser都各有好壞 自行選擇 唔係一定要take side既 揀自己岩既server
好懷念李舜臣,東方不敗,祖成訓,加滕清正
果時真係世一驚
睇唔過眼 樓上有幾個回覆姐
我明你想警世i agree

所以2023重新玩巨既人 唔好完全聽晒一方面既人講 要自己搵下資料 花小小時間整合雖然我既原意係整合啲新內容(全部自己手打度既)點知大部分變左討論sever 其實玩咩server真係唔係重點
係 果陣啲技能各有特色
仲有當時比人話最型既德川家康 招龍卷風又有刺擊術
有無熱巨玩家

好耐無玩 而家最新出到乜野
你玩到咩版 熱巨拎唔到新版本 只可以魔改帶雙天王 魔改裝 魔改印象扣全場抗之類(因為冇印冥)
男人老狗 講嘢咁on9 咩弱弱一問
所以先叫人唔好玩 晒時間 玩兩玩又唔玩
又或者玩兩玩係回顧童年回憶呢

唔一定係要玩到4天5冥10傳先叫玩既
想長玩,少課,有打寶feel既就 國巨

想完夢,短時間玩,唔肯定會唔會長玩就私服

想多人玩,打中文,會keep住課金,著下神裝既就台服
應該係等出第一隻印傳說 出左未?
印傳出左了 52巨商都上晒 可以睇睇
我只能夠講向巨商做得大佬
點都做過 / 接觸過污糟野 比人BAN只係岩岩好
熱巨喎 岩岩登入睇圖鑑未見有
熱巨冇更新好耐啦 我以為你講其他服
都係果句
我都係抽袋賣天王戒賣冥王裝
又唔見我比人ban?
唔ban我走去ban左你 又點解呢?
我都玩左巨商好耐 幾個大團都入過 咩飄雪 solo 隨緣
入面d大佬有幾多有接觸過 甚至直頭係 污糟野你唔洗同我拗
咩證據 source我無咁得閒同你拗 連登唔係法庭
你以為佢地幾萬億係打料打番黎?
你以為佢地d冥王材料全人手打番黎慢慢收集?
bro. 玩得巨商都3,40歲啦 醒下啦
岩岩睇左陣 應該係岩岩出雙天王已經停左

隻火冥200都未夠

完全唔知而家可以搞咩
和氣討論 兩位巴打講野我都明

一位係講有無辜既人比人ban好唔抵

另一位係講緊最有錢果堆某啲人其實暗地裡都有收掛料

其實各有道理

裝睡的人叫不醒
你指台冥? 熱巨應該冇乜新野玩了 我覺得佢魔改啲裝有啲偏離左原意
魔改裝係邊到睇

台冥掛? 紅卜卜個條女 好似轉完佢無耐就無on
好少可有巨高post推到咁耐,算高質素
細細個由港巨逐鹿中原到二轉車車版已經對呢隻game有情意結
開頭以為樓主係台巨大巨手持幾十套天王套冥王套等住散貨,搵人接

好多人問新手點玩,唔明,唔識上手/刷到好悶

港巨,熱巨,大巨都有玩過
台巨無的起心肝玩,ac都無開(外掛日本妹多)
依家推身國巨(無exp加倍)
見韓巨已經想推「三皇五帝」,新嘅Boss 四神唔知第時有無得合
師兄好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞