巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
簡單黎講 淨講正服
想節奏快(都可以慢) 想用平價玩神裝就玩台巨 但未必保到值 (外掛問題改善中 詳細請拉上去追post
想節奏慢 無外掛 長玩長有 玩完保值 但難玩到勁裝就國巨

有錯請補充
利申唔係嚟嘈邊一個server好啲 各有優缺點
係 多謝巴打 你都keep住補充

我既意思就係咁 有啲人岩台巨 但有啲人岩私服 亦都有啲人岩國巨 大家分析自己想玩咩再去玩

依加其實個個ser都好易起手 我個人覺得台巨起手福利係越黎越好(最好暫時)
lm
台巨福利多 同埋多金主多大佬
入啱團嘅話 起手順到野都唔洗收
同埋最多人擔心 厭惡嘅外掛問題都真係改善緊
三四個月之前 台巨人人(包括我)都以為淨係會硬1-2個禮拜
結果到依家改埋第二次版都仲硬緊 啲彈價急速上升
玩左幾年以上嘅都知 今次封掛係封得最勁嘅一次
當全陣孔裝都打到版本最勁既怪
就會發現其實兵陣仲緊要過裝
台巨巴打你熟 你可以講解下台巨啲ser
國際服幾時有執過
孔裝真係好萬用
Sorry我講得唔清楚 唔係講國巨
呢個都係選擇問題 台巨你都可以用孔裝
亦可以比多少少買套勁裝
而國巨如果想將啲裝再上一級 就要用比較高嘅成本
試下國巨啦

台巨玩得最耐,但係之前畀啲外掛加埋官方營運搞到無晒心機玩
因為一嚟外掛料又唔值錢,官方又係咁出包畀人抽,變相所有嘢都係課金買買買好過你刷,變相日日要同外掛爭怪之外,打怪淨係高經優先,唔會想刷料刷寶

巨商最精粹係類似diablo咁打寶同埋練到成型陣嘅成功感,如果打寶練lv畀唔到開心嘅感覺你,其實好易玩兩下就又會退巨
不過台巨多人玩活動多,同團友每日吹水一齊玩都係樂趣之一嚟嘅

熱巨垃鳩圾,當初我個fd畀個雙天王ac我試玩,幾日就棄咗
原罪一:入discord發現係大陸仔做主理
原罪二:所有嘢一樣係買買買,不過平過台巨,但係私服要課金玩真係不了
原罪三(熱巨撚會覺得係優點):大陸仔魔改版,又無限魔又可以出雙天王,但版本落後到on99咁,都唔知玩乜柒

國巨
好處就上面講,打寶係有收穫
如果你係完美師,分分鐘淨係前期要打少少本,後面練完lv之後打到嘅錢夠晒出其他將
唔好處係game入面要打英文,交流感不足,人又的確係少過台巨
長期無加倍經
建議如果係經常回巨幾個月又退巨,無乜耐性嘅朋友仔唔好揀台巨玩
我記得國巨上年定上上年換咗代理?而家好似係原廠直營?
建議如果係經常回巨幾個月又退巨,無乜耐性嘅朋友仔唔好揀國巨
上兩年玩國巨都見過啲外掛,順手report咗但唔知有冇封到佢ac
淨係知換左gm
而家大時大節成日有200% 250% 300%經
巴打講得啱 我之前都因為台巨外掛問題而退過巨幾年
但近一年玩返 啲掛少左好多 成個game都好玩左
台巨出抽包可以話係優點 都可以話係缺點
一黎整到啲野好平 人人都可以玩到
但另一方面就會搞到好少人去刷裝 例如天照戒等等
但料就一定有人刷 需求太大
傻閪
蓬萊仲有無人玩 之前出新ser 個時好多人,後來太多外掛
有 直接送一隻
睇下有冇巴打share下台服2個ser依加咩環境 合冥/天王幾錢左右 台巨果邊我冇跟咁貼 等大家可以心中有數
台巨啲戰鬥任好似改咗
淨係送隻一轉 冇送二轉
要唔要試吓Albion
就係唔知啊
都好提議, 我就算12倍都係打緊食魂
但上面講好似大巨都就執執地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞