巨商2023回巨心得

1001 回覆
87 Like 11 Dislike
佢而家係ban返4月份既交易,如果你無cap圖,搵唔返買賣左乜野&數量,咁就自求多福,唔知佢點判
最簡單就認現金交易,等佢解ban回收

親愛的玩家您好:

經查詢,您的角色以無償或極低價格獲取違規帳號所產出的道具/傭兵/遊戲幣,故判定與違規帳號有一定程度的關係並託管凍結,此部分還請您依照以下格式提供近期與其他玩家的交易記錄以及詳細說明,以利人員轉交相關單位進一步確認,謝謝。

您的帳號:(非角色名稱)
交易方式:(直接交易、個人商店、六矣塵、丟棄地面再撿取等等)
賣方角色名稱:(請盡量回想)
交易日期與時間:
該筆交易收受的所有道具、傭兵完整名稱及數量:(勿寫簡稱)
不等值交易緣由:

※提供詳細資料將有助於縮短相關單位查詢時間,若無法說明精確的內容,也請填入約略的時間、數量等等,如為現金交易亦須進行說明,否則將視同不法程式使用者共犯進行懲處,還請知悉

樂意傳播感謝您的支持與愛護。

此為系統信件,請勿回覆
客服組(고객센터)
樂意傳播股份有限公司
馬=250HKD左右
天王380HKD左右
冥王就貴啲=凶獸(400)+覺醒(350)+冥料(1000) 咁上下 當然有啲料可以自己打

印冥另計

暫時打料賺到錢
Hea玩大商人都可以 唔洗大課 6-9倍經
熱巨都未死啦 熱巨 放巨應該係大陸人主理

大商人係香港人 用FPS買賣

其實除左國巨都執執地 不過樂觀啲睇 又好難完全摺埋
癲… 大商人 入藉$20 孫子$28 封珠$8 封書$12

如果唔玩私服咁寧願國巨…
我就係要返工 私服完夢算

玩晒4天王 冥王 係爭傳說將未玩晒 玩埋想玩果3-4隻就畢業過國巨
如果係ban ac都幾麻煩
課得未夠多 課多d有專員為你服務 快解封好多 台服係要抽袋先掂嫁啦 希望你快解封返 建議狂sd信去
出袋即係福袋個啲抽野?
咁易抽到野咩
依家點課, 1000玩小小都有咁多都唔錯
真陰 舊水傳
可以搏下的 主要收入來源 出左無人課就真係汁
唔急 你去開個ac升左100信先 大多數用fps

你入左DC了解下先
陰陣真係好多選擇 水傳 (印傳都好關鍵)

真陰 再有錢啲上朝冥都可以架 火傳都有2隻 打王又可以落埋日冥 睇你要打啲咩

不過真陰同水傳印傳係百塔
入咗, 不過唔知點解裝唔到巨商
同埋佢依家係咪無充值, 咁入手點課金, 搵代充?再賣點品?
唔係話水你 不過你玩得預左唔會有改版
咁當然你都可以話佢唔改都大把野玩 不過當你玩到無野玩果陣就無新野玩咁解
代充 fps 如果裝唔到可以去發問 問一下 好多師兄都會答你
無咩野,因為我對上一天都淨係玩到龜天依家咩兇獸我都要消化下
正解 如果印冥之前既野係玩晒 都唔建議大商人

我今次回巨係未玩過冥 咁就抵
ching 你誤會左
我課幾多就無實際計過,我諗都接近6位數
我small potato姐
淨課金量最高頭十位我諗一半以上比佢ban過
全陣北斗七星冥王套 都係ban

當你以為課金解決到,你可以click 去停權名單睇下有幾多大佬既名
同埋我已經每日send多過一封email
佢每日都ctrl+c我,其他大佬係gm覆都無覆

親愛的玩家您好:

經相關單位核對並釐清您提供的所有資料後,須將違規帳號產出道具或等值物品進行回收才能解除鎖定,且因使用現金交易已違反遊戲管理條例,後續再犯將會加重懲處,還請您留意自身操作行為,以免影響您的帳號權益。
咁你試下搵專員 唔記得課左幾多快樂玩話有個專員跟 ban唔緊要 不過快手解就最好
真係趕客走 趕走哂d客就無續唔續約問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞