召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
cameraman 好鐘意娜恩
成日影佢 特別係光洙幾時甩褲果時
轉身時雙手掩眼 但又想睇 真係好可愛
鄧世贊慘 無啦啦比人換隊
有無人留意到世贊有part贏左,話娜恩玩得落力,比晒d錢娜恩

雖則係咁,但佢夾硬整loveline比佢兩個真係完全唔掂

無話loveline

其實世贊兩次係娜恩隔離嘅表現都真係幾gentleman

世贊對娜恩真是有禮貌好多喎。起馬唔會成個狗公咁。幾好 希望Apink成員多啲上RM
7週年特輯搞到咁真係
叫番家族特輯算啦
最尾石鎮踢之前 在錫幫佢執鞋 即係踢左兩次
最尾石鎮踢之前 在錫幫佢執鞋 即係踢左兩次

其實所謂踢左兩次會唔會係第一次air
可能我天真啦
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1501356430.A.C29.html

金鐘國個集認哥

又提返被下車單嘢
雖然笑住講但仲係好心up

雖然鐘國當年揀左劉派
姜虎東都仲係好錫佢

好好睇

金鐘國真係好煩

鍾意用口多過用力既鍾國

鐘國搞咩
去到後面氣氛都有d怪怪地

點樣怪 唔明

鐘國真係超級多嘢講
不過見佢拎rm自抽真係好心up
7月31日,幾位業界關係人表示,組合Turbo成員金鐘國與金正男將錄製MBC綜藝節目《黃金漁場—Radio Star》。

此次,金鐘國是時隔7年再次出演《黃金漁場—Radio Star》,他將與口才出眾的幾位MC們聊起哪些話題令人關注。

7月25日,Turbo的新迷你專輯在各大音源網站發布,目前,Turbo正出演各大節目宣傳新曲。

據關係人透露,金鐘國,金正男兩人將於8月2日參與《黃金漁場—Radio Star》的錄影。(責編:崔金星)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=351527
7週年特輯搞到咁真係
叫番家族特輯算啦

有咩問題

雖然鐘國當年揀左劉派
姜虎東都仲係好錫佢

好好睇

金鐘國真係好煩

鍾意用口多過用力既鍾國

鐘國搞咩
去到後面氣氛都有d怪怪地

點樣怪 唔明

鐘國真係超級多嘢講
不過見佢拎rm自抽真係好心up

其實我覺得抽虎東抽得幾好
如果佢真係介意又點會拎出黎講?都係做個節目效果啫
今集唔錯
成集我最鍾意成班哥哥爭住幫智孝捉飛蛾個位 唯一我覺得拔蘿蔔其實唔係幾好睇 唔多鍾意呢個遊戲

我諗起黑警拉人走 啲人組人鏈個場景
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1501356430.A.C29.html

金鐘國個集認哥

又提返被下車單嘢

雖然鐘國當年揀左劉派
姜虎東都仲係好錫佢

好好睇

幾分鐘講被下車
其實呢兩集都做得好好
起碼可以大聲笑出黎
希望工作人員可以知道國外仲有好多人支持
唔好比個收視打擊到
本身好擔心咁多嘉賓會好悶
點知呢兩集咁好笑
而且好多笑點都係喺嘉賓
朴根植同太恆浩 仲有金秀勇爛褲都笑死
可惜就係千成文冇咩機會講野

不過隔住個mon睇佢地玩拔蘿蔔都feel到佢地一定好傷
同埋本身以為任務費可以做咩
點知淨係用嚟排1 2 3
期待少女時代
唔知會唔會全隊一齊上呢
期待少女時代
唔知會唔會全隊一齊上呢

wiki有嘉賓list
期待少女時代
唔知會唔會全隊一齊上呢

之前有巴打話無徐玄
點知呢兩集咁好笑
而且好多笑點都係喺嘉賓

有得換褲佢地唔換姐,娜恩都換左
係要整爛自己褲
點知呢兩集咁好笑
而且好多笑點都係喺嘉賓

有得換褲佢地唔換姐,娜恩都換左
係要整爛自己褲

娜恩本身條褲套衫點玩game呀

金鐘國個集認哥

又提返被下車單嘢

雖然鐘國當年揀左劉派
姜虎東都仲係好錫佢

好好睇

幾分鐘講被下車

一出場就講 問答part又講咗幾次

一有位就入姜虎東 勁好笑
智孝cls
7週年特輯搞到咁真係
叫番家族特輯算啦

有咩問題

佢有問題…
呢個唔係叫家族特輯咩
7週年特輯係下個禮拜開始3part喎…唔係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞