召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
岩岩先睇
最後真係cls

Btw想問下, 有無咩網係清d又無咁多廣告

男神梳,原來你都有睇rm

小漫個google drive如果睇到就好清又無廣告

我開唔到, 係咪無左

岩岩先睇
最後真係cls

Btw想問下, 有無咩網係清d又無咁多廣告

男神梳,原來你都有睇rm

小漫個google drive如果睇到就好清又無廣告

我開唔到, 係咪無左

佢只係換左新網頁
大家到底睇rm有幾金睛火眼
我完全睇唔到你地講d位

上面講世贊踢人個下我都係睇呢個post先知

究竟一集睇幾次

睇戲為左找渣 , 根本世贊只係踢空氣扮攻擊昆蟲 , 而家就變左踢人

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
佢摸住個屎忽 無啦啦摸住個屎忽做乜
唔通比佢d氣打中咩
我完全睇唔到你地講d位

究竟一集睇幾次

你地唔會無聊上utube睇d精華片架咩

我會 但唔會睇到佢地講到勁細微個d
我完全睇唔到你地講d位

究竟一集睇幾次

睇戲為左找渣 , 根本世贊只係踢空氣扮攻擊昆蟲 , 而家就變左踢人

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

應該唔係真係為左報仇而專登踢掛
我完全睇唔到你地講d位

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

唔係話支持世贊。但是都唔好為反而日。即使踢中都是意外 果啲反昭旻世贊果啲不如唔好睇RM啦。又要睇又要盲屌

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

唔係話支持世贊。但是都唔好為反而日。即使踢中都是意外 果啲反昭旻世贊果啲不如唔好睇RM啦。又要睇又要盲屌

其實呢度好少人反兩個新人

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

我知道。但呢集都要飛住睇既觀眾我都諗唔透。可能無挑更岩佢地

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

我怕你再講你都係反派

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

我知道。但呢集都要飛住睇既觀眾我都諗唔透。可能無挑更岩佢地

大家笑點唔同je 正如有人已經厭倦亂up game
平心而論 覺得兩個新人做綜藝有d地方可以改進下
但加咗係幫咗Rm喎真係
今集我其實一般
但唔係話悶既 好平平無奇
今集我其實一般

same

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

我怕你再講你都係反派

點解

如果個討論剩係識挑骨頭睇人短處 咁個討論風氣都唔慌好得去邊
況且自己落左filter睇野 人地做得點好都會比個filter影響哂

上面討論下風度男笑位變柒位都已經咁多微言仲討咩論風氣

講真自從加左新人
所有負面嘅批評都係集中係新人度
但有d野其實固有成員都做過
少見有批評固有成員嘅comment就即刻比人集火話慣左/角色定位
你話有冇偏頗或者落filter去討論呢d野真係旁觀者清

批評舊人仲會俾人圍屌

前幾集igo最後撕名牌我講左句鍾國智孝躲埋一齊好無癮同埋戥光洙周圍跑都輸
結果比人話我偏頗新人 講野唔客觀

諗起以前笑下鐘國屎波都比人屌,有咩唔比講既搵人比個list黎

係,IGO果集講左句智孝成日坐係到等,就俾人話針對佢
冇追開running man
因為娜恩睇左最後呢集 幾搞笑真係
頭先追post見到有人話有集鬼屋
想問有冇link或者講下係第幾集來

EP354

EP354

Thanks
又係時候翻睇舊集數
又係時候翻睇舊集數

我襯呢排無野做得閒就開集黎睇
今集我其實一般

遊戲唔好睇
係靠班友d互動先好笑
又係時候翻睇舊集數

我襯呢排無野做得閒就開集黎睇

翻睇到ep 130
今集我其實一般

遊戲唔好睇
係靠班友d互動先好笑

初初嘅池石鎮遊戲都幾得意
近期嘅問題設計到答咩都死
同埋佢地都捉到路點玩
娜恩兩集都係答顏色同乘數
其實已經笑唔出喇
今集我其實一般

遊戲唔好睇
係靠班友d互動先好笑

初初嘅池石鎮遊戲都幾得意
近期嘅問題設計到答咩都死
同埋佢地都捉到路點玩
娜恩兩集都係答顏色同乘數
其實已經笑唔出喇

一開始真係好笑
但如果太認真玩真係幾悶
唔好再玩就最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞