召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
https://youtu.be/mnxpbqSCk_E

其實呢 part 我睇到想作嘔

不忍直視
但真係好好笑

最正係在石下個聲
5秒答問題嗰到 王鼻都好好笑
今集遊戲內容麻麻,但D對造真係好好笑,比分果到都好正
今集好留心睇下啲細微位, 都發現唔到啲咩特別野
如果有人又睇到, 請SHARE

有無神探
好慘呀,feel到朴敘俊真係呆左
今集好留心睇下啲細微位, 都發現唔到啲咩特別野
如果有人又睇到, 請SHARE

有無神探

話鍾國唔反抗為左陪智孝算唔算 ?
呢兩都睇到好好笑

細佬終於叫搵到啲位置咁
好慘呀,feel到朴敘俊真係呆左

姜河那個反應先好笑

兩個d反應勁可愛
呢兩都睇到好好笑

細佬終於叫搵到啲位置咁

我留意到佢有個壞習慣,就係激動得滯個陣會推人個頭 前幾集光洙,今集昭旻,或者佢真係冇心,不過觀眾睇落個觀感會唔係幾好
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀

劉馬車,真係笑左

姜河拿做戲 ok , 但上親綜藝都成個傻仔咁

駁唔到

其實佢真人性格幾得意 人稱美談機器同第二劉大神
上集rs都有佢

姜何那幾型仔幾真喎我覺得
做戲都幾好
https://youtu.be/mnxpbqSCk_E

其實呢 part 我睇到想作嘔

不忍直視
但真係好好笑

最正係在石下個聲

隔夜飯都嘔埋出黎

HAHA 懵智呆撚左 先好笑
呢兩都睇到好好笑

細佬終於叫搵到啲位置咁

我留意到佢有個壞習慣,就係激動得滯個陣會推人個頭 前幾集光洙,今集昭旻,或者佢真係冇心,不過觀眾睇落個觀感會唔係幾好

你咁講我又覺
不過冇乜大問題既
好似中學果陣總會有d人興奮或激動得滯會推頭
呢兩都睇到好好笑

細佬終於叫搵到啲位置咁

你咁講我又覺
不過冇乜大問題既

睇人姐
今集光洙都刮左鍾國一下面
小事
智孝落完水 係咪露點
呢兩都睇到好好笑

細佬終於叫搵到啲位置咁

你咁講我又覺
不過冇乜大問題既

睇人姐
今集光洙都刮左鍾國一下面
小事

其實光洙有多時諗唔到好笑野就會用打人做笑點
智孝落完水 係咪露點

智孝落完水 係咪露點

智孝落完水 係咪露點

智孝落完水 係咪露點

咁都睇到??? 乜都冇喎
智孝落完水 係咪露點

智孝落完水 係咪露點

咁都睇到??? 乜都冇喎

好多 rm 鷹眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞