召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
終於睇左啱啱果集
好似可以討論既都比大家討論左
話題又集中番係鬧戰度

btw, 某紅色叠字會員真係好撚賴皮

條友柒下柒下咁,明明自己成日屌鳩人,仲話理性討論,話唔睇就咪撚入嚟啦,扮咩義務性質post新聞,你柒少陣當幫忙啦傻閪

之前年頭sbs想踢走智孝鍾國,佢話其他主持唔一齊退出7012,佢轉anti ,已經覺得佢痴線,肯定係成撚日上埋d貼吧,洗撚哂腦
btw, 好耐無黎,有無懶人包個八婆退出嘅經過
終於睇左啱啱果集
話題又集中番係鬧戰度

條友柒下柒下咁,明明自己成日屌鳩人,仲話理性討論,話唔睇就咪撚入嚟啦,扮咩義務性質post新聞,你柒少陣當幫忙啦傻閪

之前年頭sbs想踢走智孝鍾國,佢話其他主持唔一齊退出7012,佢轉anti ,已經覺得佢痴線,肯定係成撚日上埋d貼吧,洗撚哂腦

唔好曬時間搵個八婆啦,記得之前退出個時就話RM已死,加新人個時其他人話係好事佢就一句車埋嚟話人唔係RM fans係sbs fans,呢d人都應該冇得救
終於睇左啱啱果集
話題又集中番係鬧戰度

唔好曬時間搵個八婆啦,記得之前退出個時就話RM已死,加新人個時其他人話係好事佢就一句車埋嚟話人唔係RM fans係sbs fans,呢d人都應該冇得救

哦,條白痴就係因為7012所以唔睇rm
所以弱智就唔好上咁多貼吧,睇埋哂d強國人ff睇壞腦
今日果集係咪已經3大特輯
今日果集係咪已經3大特輯

姜河那 朴敘俊

正,之前先睇完佢套三流之路
又到星期日
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版
唔比人屌得既過去上神枱岩晒佢啦

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

通常推舉邊個上神枱,潛台詞就係叫佢收爹
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

想識真人 想知佢係咪同喺連登一樣咁on9
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

條友成日話rm不如執左去,但又要keep住睇rm d新聞

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

完全係強國RM微博D瘋狂fans講野口吻黎
又偏激 又當自己偶像係老公老婆咁款

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

佢會話比你聽佢係睇RM成員既新聞,唔係RM既新聞

想上神枱好易姐
快撚D開個窗跳落去
搵屋企人供奉就得啦

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

人地個龍門周圍搬架

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

人地個龍門周圍搬架

呢d咁on9既女人都係第一次見

利申:擺明話緊你啊疊字女會員

西面港女

小心又有人話你歧視佢啊

人地個龍門周圍搬架

呢d咁on9既女人都係第一次見

利申:擺明話緊你啊疊字女會員

做雞又要拎貞節牌坊
同個班做PTGF話自己唔係做雞既女人一樣
就算係抵屌大家都應該收下口
無必要口臭到呢個地步
無必要口臭到呢個地步

呢d人你容忍得一次,佢就會得寸進尺,同埋已經唔係第一次發生,呢d人唔屌唔化
無必要口臭到呢個地步

呢d人你容忍得一次,佢就會得寸進尺,同埋已經唔係第一次發生,呢d人唔屌唔化

上討論區都係開心下,無必要去到呢個地步
我自己覺得
其實真係夠啦
係時候傾返rm
其實真係夠啦
係時候傾返rm

睇黎大家未出新一集悶得濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞