召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
總之全昭旻世界第一,最可愛係佢!!!!!

又係呢D言論
話人針對新人 總係有人斷章取義覺得係因為覺得昭旻得意可愛所以偏幫
明明大把人係撐埋世贊

巴打話你閪女人,你唔係鬧返巴打反而鬧成員,理解唔到 都有人出聲幫你話返巴打架,但鬧成員係咩玩法?上次都整左單(唔好掂我個光洙事件)出黎,今次又借巴打鬧成員咁係

個句野又係隨口嗡比人放大 真係唔知你班人點諗
廁絲個次都有補刀嫁 隨口講句都比你地針住黎講

點講都好 我眼中佢既形象行為的確似癲婆
你地覺得好正好真性情都冇辦法 我都已經講左出口

咁點解光洙你又唔話係癲佬

其實都唔駛再問落去...
事實擺到明就係固有成員有光環,做乜都冇咩所謂
新人就挑剔下先,因為部分觀眾對佢地仲未有深厚感情

係我眼中 光豬直情係痴線佬啦
昭旻都話左佢做嘉賓個陣我都唔太鍾意佢囉
都係個句 新人我鍾意世贊 淨係唔鍾意昭旻

咁其實唔駛成日講佢每集做左D咩令你反感
冇人想知
好簡單一樣野
係度討論嘅人多數都係睇完一集係度留言提出邊D位好好笑,邊D位高潮咁
其實本來笑位呀綜藝效果呢D野引唔引到觀眾笑就好主觀
有D人可能好爛GAG,有D人可以好身體搞笑嘅,大家唔同
但係大部分人都好平心靜氣咁解釋自己點解覺得好笑,
就算得唔到共識冇所謂架,咪再討論下大家都覺得好笑嘅位囉
睇rm都係為左有趣/成員間嘅交流姐
當你對一個成員嘅主觀感情已經犀利到佢做d乜都會受嗰種感情影響
然後你提出黎剩係話你好反感,咁你expect人地可以同你討論D咩
想搵有共鳴嘅人?
好簡單一樣野
係度討論嘅人多數都係睇完一集係度留言提出邊D位好好笑,邊D位高潮咁
當你對一個成員嘅主觀感情已經犀利到佢做d乜都會受嗰種感情影響
然後你提出黎剩係話你好反感,咁你expect人地可以同你討論D咩
想搵有共鳴嘅人?

仲有咩唔比講list定出黎先
日日返屋企都LOOP光洙甩褲果兩PART
日日返屋企都LOOP光洙甩褲果兩PART

好簡單一樣野
想搵有共鳴嘅人?

仲有咩唔比講list定出黎先

都冇話唔比講d咩 言論自由呢d野大家都有
不過呢發表自己主觀意見要預左人地都會用返主觀意見黎回返自己會好d
講返正題, 我覺得全昭旻開頭幾集(包括佢做嘉賓嗰陣)表現幾好, 但而家成日玩 "背叛", "攬炒" 搞到新鮮感開始冇, 長期係咁唔係辦法

相反, 我開頭唔太鍾意世贊, 但呢兩三集開始有返d表現(雖然係大部份靠娜恩)

最後希望大家收咁d 火啦, 真係唔想愈來愈多人棄 rm

咁想問haha光洙玩左咁多年背叛你覺唔覺得悶?

其實光洙個角色係不斷有少少變化, 由以前老屈下人, 扮弱, 背叛 到而家定位變勁左, 以下犯上等等

而HaHa其實開始有d "滑啞" feel, 但唔會真係下下背叛攬炒, 有時會用下腦想贏

咁 haha 背叛都玩左幾年啦 , 昭旻玩得三個月就嗌悶 ?

就係因為以前玩得太多背叛, 爛晒
昭旻反而係之前唔多玩遊戲既I GO 嗰d集數 表現幾好, 什至叫carry 都唔過份

係因為要run要競技嘅遊戲佢都比較差
加入前訪問佢有話過自己唔跑得

睇番以前一開頭光豬既表演,見證佢轉變,真係好神奇
嗰陣仲係菜鳥
廁絲o係RM post係上左神枱既人都夠瞻話

係咪要全滅反對全小姐既聲音

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

其實呢冇人話唔俾講反對聲音,都冇屌過廁絲。廁絲話唔鐘意全小姐性格有人屌過佢?鬧人閪女人果位巴打,都有俾人鬧返轉頭,大部分巴絲都對事不對人。可能係某啲留言用詞有啲挑釁性,先變成罵戰。我唔知你點樣曲解到咁嘅意思喇。最後你掛住果位咁有影響力嘅N絲你味私下搵佢囉,我自己就唔多想係度見到佢喇,因為佢一大駕光臨rm post就出事

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

話人地唔應該針住佢一點黎鬧,但係佢之前針住智孝話佢痴埋鐘國到防守呢點好矛 問佢矛喺邊,佢話鐘國淨係保住智孝唔保昭旻,但係個時昭旻係咣man 保佢黎做咩,總之有人話佢個昭旻佢就衝出黎架啦
我就一直覺得昭旻癲得好好笑嘅 只係覺得啲人可以睇穿晒成員個心諗乜好犀利姐

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

其實呢冇人話唔俾講反對聲音,都冇屌過廁絲。廁絲話唔鐘意全小姐性格有人屌過佢?鬧人閪女人果位巴打,都有俾人鬧返轉頭,大部分巴絲都對事不對人。可能係某啲留言用詞有啲挑釁性,先變成罵戰。我唔知你點樣曲解到咁嘅意思喇。最後你掛住果位咁有影響力嘅N絲你味私下搵佢囉,我自己就唔多想係度見到佢喇,因為佢一大駕光臨rm post就出事

閪女人都唔係講廁絲

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

話人地唔應該針住佢一點黎鬧,但係佢之前針住智孝話佢痴埋鐘國到防守呢點好矛 問佢矛喺邊,佢話鐘國淨係保住智孝唔保昭旻,但係個時昭旻係咣man 保佢黎做咩,總之有人話佢個昭旻佢就衝出黎架啦
我就一直覺得昭旻癲得好好笑嘅 只係覺得啲人可以睇穿晒成員個心諗乜好犀利姐

唔係咁講啦
人地好似係呢個post話晒事
得佢可以決定討論方向

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

唔係上左神枱就唔話得既
同埋今次好似無話過廁絲
Btw你又話唔再入黎既

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

唔係上左神枱就唔話得既
同埋今次好似無話過廁絲
Btw你又話唔再入黎既

佢話過加新人後唔睇rm添

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

唔係上左神枱就唔話得既
同埋今次好似無話過廁絲
Btw你又話唔再入黎既

點解個討論方向成日突變既 我追唔到 n絲珞絲簡直係罵戰機器

奇怪問下姐

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

唔係上左神枱就唔話得既
同埋今次好似無話過廁絲
Btw你又話唔再入黎既

奇怪問下姐

其實有部分人真係好識斷章取義轉移焦點將個內容變到好有利自己
有人偏激左少少話人閪女人後尾都已經耍左冧
其他人有幫埋世贊講野又唔提下?
剩係將幫昭旻講野無限放大
然後將個內容焦點講到人盲撐昭旻又暗示人係fans或者打手咁
我前兩集講左兩句嫌智孝仲有係有解釋理由都比人圍插啦
佢又唔提下?大細超成咁
又話唔睇rm 見到有爭拗就走入黎搵位入 笑撚左

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

Quote好d先
我係話緊你
做乜聊交哎
做乜聊交哎

因為又有人衝入黎抽水
話咩上左神枱都夠膽話
我諗廁絲睇到都覺得尷尬

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

唔係上左神枱就唔話得既
同埋今次好似無話過廁絲
Btw你又話唔再入黎既

奇怪問下姐

佢又唔提下?大細超成咁

佢無耍冧啊
做乜聊交哎

因為又有人衝入黎抽水
話咩上左神枱都夠膽話
我諗廁絲睇到都覺得尷尬

我真係有覺得哩D人好disgusting
發覺對昭旻反感嘅人好鍾意FF幫佢地講野嘅人係盲撐/打手
但係有樣重點佢地永遠都唔會見到
就係幫口嘅人一定會拎返每集rm嘅表現黎支持自己論點
然後得到嘅回應係:我本身就唔鍾意佢/佢嘅定位
哩d回覆其實係玩哂,話對昭旻反感但真係拎到d好充實嘅理由黎支持自己嘅人有幾多?
另外就係幫世贊講野D內容佢地都會完全skip哂
將個討論風向講到D人係幫昭旻護主咁

你地先會收手

正皮畀全小姐萬歲

好掛住N絲

唔係上左神枱就唔話得既
同埋今次好似無話過廁絲
Btw你又話唔再入黎既

奇怪問下姐

佢又唔提下?大細超成咁

佢無耍冧啊

係喎 不過老實講佢講嘅內容我都大致同意
佢簡直係先讀左嗰個絲打會講乜 exact7ly估中哂
訓左陣姐我
受寵若驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞