召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀

劉馬車,真係笑左

姜河拿做戲 ok , 但上親綜藝都成個傻仔咁

佢演技真係幾好 ,未生入面
我覺得秘密警察都要隱藏唔預先曝露先有得玩…
一開始就定左光洙係就已經變左1對7既局面
其餘人只要明示暗示話光洙係boss警察隊已經輸九成
兩個嘉賓收集咁多信息都消化唔到…第一個提示已經話haha唔係秘密警察但又留到最後就知兩個嘉賓無晒分析力
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
連PD都認唔住話叫佢地諗清楚
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

如果光洙係BOSS,咁foul佢係無問題
但唔係 係POLICE 就輸

如果石鎮係BOSS,foul佢就win
但識諗既佢點會係POLICE呀?
= 普通賊
咁你foul 佢咪當攞多個tips囉
到時再foul 光洙都未遲
反正2 選 1 case

根本由一開始就認定咗佢係boss
咁光洙講咩都無用
中間嘅遊戲又無得俾佢證明自己係police
提示仲要咁廢話、咁大範圍

所以話秘密警察係光洙做先好笑
比其他人做一定超悶
因為個rule根本唔公平 boss同秘密警察都應該要隱藏身分先合理

D BOSS 既提示樣樣都LINK 到去光洙... 以前D提示會係咩已婚男 之類...
光洙根本係超劣勢 雖然同佢一向既作風有關

BTW 雖然在石呢招係高 但冷靜D諗下都會知諗到唔會打比人就叫人BOSS...

講真叫boss係奇怪但其實佢地都根本從頭到尾唔信光洙 都已經唔識客觀諗

佢2個一開始睇tips個時已經唔信 繼續一意孤行

最後唔識先撕石鎮 再撕光洙
反正佢撕石鎮(當係普通賊)唔會搞到佢地輸

咁又冇得咁講嘅,我地知道邊個係賊邊個警緊係易啲,但佢地唔知,係佢地角度石鎮都可以係警架,所以先諗咁耐。加上大神果下真係岩哂時間,又真係撞正大家互相係埋一齊,呢下更加令光洙水洗都唔清
兩個嘉賓收集咁多信息都消化唔到…第一個提示已經話haha唔係秘密警察但又留到最後就知兩個嘉賓無晒分析力

佢兩個真係傻下傻下
第一個提示foul左haha之後俾人氹兩句又以為人地係警察
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀

劉馬車,真係笑左

電影三重奏都好正,唱歌好好聽
係好笑既...
但覺得光洙真係好慘..
石鎮做咁重要既角色...但無乜鏡頭

正常
boss唔可以比警察知 自然會低調 佢自己都話唔需要行黎行去搵提示 鏡頭自然少
以為鐘國佢地特登夾埋爆響口fake光豬

昭旻唔係好識講大話(暫時黎睇)
光洙知道呢點
同埋鐘國haha嘅反應真心驚

佢兩個真係傻下傻下
第一個提示foul左haha之後俾人氹兩句又以為人地係警察

其實重點係警察係光洙 角色定位搞到根本冇人會信佢 俾d咁既角色仲要咁既玩法(預先知大家身份)預咗光洙唔會贏到

掉返轉黎睇 係光洙先可以將呢個所謂秘密警察完美演繹出來
sbs好似過分催谷光洙同昭旻條loveline
sbs好似過分催谷光洙同昭旻條loveline

佢要玩一時好warm好sweet 轉個頭就現實同背叛嘅反差
我覺得咁都ok嘅

我都以為係 昭旼講到好似講大話 加上世贊又好特登咁講多次係池石鎮

第一個tips唔係話boss用本名咩?所以haha+智孝一定唔係boss
睇完今集,估唔到有嘉賓都好好笑。
光洙應該咪出聲,做到咁出面又唔係唔知自己個底花晒,邊有人信你,反而唔出聲可能效果仲好
光洙應該咪出聲,做到咁出面又唔係唔知自己個底花晒,邊有人信你,反而唔出聲可能效果仲好

其實佢唔出聲都會俾人話佢係boss

我都以為係 昭旼講到好似講大話 加上世贊又好特登咁講多次係池石鎮

佢地d小動作令我以為佢地fake光豬

係,,,,,, 不過好似樓上所講, 兩個嘉賓既分析力真係有小小問題 , Haha應該一早就要foul, 之後冇留意人既動向, 其實歹徙同佢地兩個一樣比秘密警察更加積極搵提示,只要留意到光洙冇搵過提示就會估到.... 可惜

其實我覺得光洙應該即刻搵手機係佢地面前打 因為一定講真話先有tips 定係秘密警察其實唔打得電話架呢

佢TIPS係秘密警察同寶箱提示, 可能光洙搵都無用,所以唔搵
討論返running man啦
成撚日罵戰悶唔撚悶呀

咪係 勁on9 入黎睇你地係到嘈?

劉馬車,真係笑左

韓國人靚仔=油頭粉面or矇豬眼
討論返running man啦
成撚日罵戰悶唔撚悶呀

咪係 勁on9 入黎睇你地係到嘈?

算啦 POST推得快, 多數唔關討論內容事,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞