召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
訓左陣姐我
受寵若驚

冇抬舉你

只不過已經o係RM post認識係2-3年

知道你好有分寸姐

咁撚陰濕 , 而家仲要補刀

笑死

再一次引證 寧得罪小人 莫得罪女人
訓左陣姐我
受寵若驚

冇抬舉你

知道你好有分寸姐

笑死

好地地又上水
訓左陣姐我
受寵若驚

冇抬舉你

知道你好有分寸姐

笑死

好地地又上水

人地捕咗好耐架喇

佢仲想召喚NXXXX 出黎
訓左陣姐我
受寵若驚

冇抬舉你

知道你好有分寸姐

笑死

你個名 好似係度恥笑緊佢做緊嘅野咁
點解有D人做雞又要拎貞節牌坊呢
由主張理性討論、客觀評論,到最後變左用粗口攻擊、性別歧視絲打(eg. #544)

依D評論都唔係第一次

各位既留言質素相信明眼人心照不宣

依度潛緊水既絲打,如果你依然覺得上面既巴打講既野冇問題,好遺憾,只好希望你有日唔會被人攻擊

至於我幾時上水,除非你地有人自稱版主,自制版規踢得走我,否則我幾時上水,完全自由

不過依半年各位既評論咁具娛樂性,個RM Post仲好睇過本身RM

我又邊捨得走呀

禁下面負皮咪當畀各位高質巴打囉

講到尾仲要情感勒索
唔好將自己case當做所有絲打先得架
我相信上得連登大部分絲打都唔會係港女
但係有某d會員講野真係太港女
唔好話巴打啦 我覺得有d絲打都未必會接受到d港女言行
@DISPATCH韓娛王
韓國民MC#劉在石#用善行偶然挽救準備自殺的軍人[抱抱]。某網友2015年2月在論壇上寫下了與劉在石的小故事。「大約13年前」服役期間的網友因為家中不幸,還在軍隊中被排擠,準備在夜間執勤時自殺。當天下午在部隊附近的SBS執行任務,天氣很熱想買飲料卻發現沒帶錢包,更覺得人生無望。這時遇到了路過此地的劉在石,劉在石與他親切交談,還買來涼爽的飲料和冰激凌送給他,備受感動的網友喝下飲料並熱淚盈眶,從此改變了自殺的想法,結交朋友並努力生活,「不知什麼時候起他有了『劉大神』的別稱,但他對我來說真的是劉大神」。
新歌《Nora》發行後,Skull&Haha榮登「夏日活動王」寶座

Skull&Haha在上個月22日發行新曲《Nora》後,在各種活動中不斷接到邀約,成為了夏季活動的首選對象。

活動邀約屆一位相關人士表示:"Skull和Haha是在舞台上享受樂趣的歌手。 憑藉獨特的演出和即興表演,憑藉自身魅力和幽默詼諧的口才廣受觀眾的喜愛,獲得了觀眾們壓倒性的選擇。"

講到尾仲要情感勒索
唔好將自己case當做所有絲打先得架
我相信上得連登大部分絲打都唔會係港女
但係有某d會員講野真係太港女
唔好話巴打啦 我覺得有d絲打都未必會接受到d港女言行

仲要勁厚面皮 話走又唔走
你質素又有幾高 我相信都係明眼人一睇就知
Block左佢咪算
韓國民MC#劉在石#用善行偶然挽救準備自殺的軍人[抱抱]。某網友2015年2月在論壇上寫下了與劉在石的小故事。「大約13年前」服役期間的網友因為家中不幸,還在軍隊中被排擠,準備在夜間執勤時自殺。當天下午在部隊附近的SBS執行任務,天氣很熱想買飲料卻發現沒帶錢包,更覺得人生無望。這時遇到了路過此地的劉在石,劉在石與他親切交談,還買來涼爽的飲料和冰激凌送給他,備受感動的網友喝下飲料並熱淚盈眶,從此改變了自殺的想法,結交朋友並努力生活,「不知什麼時候起他有了『劉大神』的別稱,但他對我來說真的是劉大神」。

大神真係大神

大神真係大神

佢就黎封聖咁濟,佢本人其實有無壓力

大神真係大神

有時都懷疑呢d故事係咪經理人公司請人寫
真係好多美談 我記得有個係大神鄰居寫係電梯撞到佢既經歷 好溫馨
由主張理性討論、客觀評論,到最後變左用粗口攻擊、性別歧視絲打(eg. #544)

依D評論都唔係第一次

依度潛緊水既絲打,如果你依然覺得上面既巴打講既野冇問題,好遺憾,只好希望你有日唔會被人攻擊

至於我幾時上水,除非你地有人自稱版主,自制版規踢得走我,否則我幾時上水,完全自由

不過依半年各位既評論咁具娛樂性,個RM Post仲好睇過本身RM

我又邊捨得走呀

屌,牛皮燈籠黎架你?而家有人撐鬧人閪女人果位巴打咩?你見唔到已經有人出聲話佢咩。被人鬧果位絲打要鬧返果位巴打冇問題啊,但佢反而去鬧成員,成件事味感覺對人不對事囉。7012你鐘意,我都鐘意,咁又點啊?gary走左係事實,個節目又要繼續做,加上剩低6人果排個節目收視係點我諗你清楚過我喇,你會轉貼收視過黎。雖然中間搞左咁多野出黎,但暫時黎講係向緊一個好嘅方向發展,唔通因為所謂嘅7012,就繼續6人拍到個節目低潮甚至收皮先叫好?

其實一直都只有1-2個會員係辱罵,其他由於至於都係理性討論

依D評論都唔係第一次

所以個別會員辱罵就推翻曬其他理性討論?

呢個我認同,一開口就辱罵人果d自己人格都唔方好啦

你上面先講話廁絲上左神檯唔話得,我仲以為係你心目中呢個版係有某d人係高等過其他普通會員

ps. 無意拉廁絲落水,個人感覺佢多數都係理性評論

事實係N絲事件同埋你少左留言之後,多左好多新面孔討論,推post係快左,當然啦高唔高質見人見智,我個人感覺就高質多過低質既

唔知係咪係你角度你覺得d新面孔唔係忠粉,係入黎撩交嗌架啦?
(我記得唔知你定N絲講既,記錯左既話say 定sorry先

我又邊捨得走呀

以負皮,利申絲打

依D評論都唔係第一次

我又邊捨得走呀

真係癡撚線,我話你「煩到閪咁」就係性別歧視,你閱讀理解有問題定唔知乜叫「性別歧視」呀?講到好似個個壓迫你咁,純粹係覺得你態度好撚煩咋,講野起哂鋼咁。

得閒有d人廢up下其實幾有趣 唔好屌走佢
得閒等佢發表下會刺激到討論

大神真係大神

真係好多美談 我記得有個係大神鄰居寫係電梯撞到佢既經歷 好溫馨

劉大神 後生咁窮 自己經歷完 都唔想人地再經歷啦

大神真係大神

劉大神 後生咁窮 自己經歷完 都唔想人地再經歷啦

窮過先知窮有幾慘 呢D經歷真係刻骨銘心

依D評論都唔係第一次

我又邊捨得走呀

真係癡撚線,我話你「煩到閪咁」就係性別歧視,你閱讀理解有問題定唔知乜叫「性別歧視」呀?講到好似個個壓迫你咁,純粹係覺得你態度好撚煩咋,講野起哂鋼咁。

得閒有d人廢up下其實幾有趣 唔好屌走佢
得閒等佢發表下會刺激到討論

呢隻臭西精神分裂
定係做慣雞鍾意人屌
乜原來舊登仲有人講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞