召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
今集去到最尾個半個鐘又冇咩智孝

其實有女嘉賓都會
前半智孝都有亮點呀 幾好呀
同埋智孝今集個look後生咗好多
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
一開始猜同王鼻同組已經好好笑
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

最後個game啲rules同提示有啲複雜
我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好
但昭閔真係唔太啱玩呢啲...
最後秀英係真係估唔到 泰妍原本都以為係

有時真係會諗佢同鐘國兩個係唔係得罪pd
今集鐘國成集失蹤咁滯
雖然我對昭旻冇咩野,但有時都覺pd勁捧佢
今集分組跳舞跳左三次,三行詩又講左兩次,本身又已經係主角,佢d鏡頭仲多過嘉賓,
唔夠時間播就cut鐘國分組嗰度,講好睇嘅咬手瓜點都好睇過福不福啦
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好

final mission泰妍好恐怖,好有納涼特輯feel
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好

追世贊嗰到真心恐怖
起晒雞皮
點知唔係惡女
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好

之後反轉畀人撕番名牌嗰到都好好笑
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好

我反而覺得最尾隻game太繁雜
如果唔係昭閔出黎撕下人
根本就好難先會同到惡女兩次一組
重點係少時單身個陣捉人又感覺唔係好落力

同埋個人覺得呢集比起以往少時每次參加rm嘅集數無咁好睇
感覺少時無以前玩得咁投入
唔知係遊戲問題定點
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好

我反而覺得最尾隻game太繁雜
如果唔係昭閔出黎撕下人
根本就好難先會同到惡女兩次一組
重點係少時單身個陣捉人又感覺唔係好落力

同埋個人覺得呢集比起以往少時每次參加rm嘅集數無咁好睇
感覺少時無以前玩得咁投入
唔知係遊戲問題定點

咁又係
規則太多反而好複雜
唔睇吓停吓都唔知做緊咩...
加上剪接好似有啲亂咁

可能我冇追開佢地 所以覺得已經好唔錯
不過rm初期最深刻一定係佢地同少時cp race
好好睇
之前睇预告以為惡女+納凉係ㄧ集tim

然後今集鐘國失蹤,配對用多時間唔係問題,但係福不福,在石跳舞,梁世贊根本唔可以太多時間會悶,反而播下拗手瓜同食飯d mini game 仲好la

利申:鐘國fans
gfriends 唔上runningman?
差唔多Cut曬Tiffany D鏡頭 洗唔洗啊 件事都好似過左好耐

今集一開始好好笑 但到跑個part就真係有d悶

同埋今集好趕 係咁cut鏡頭 我寧願玩少個game好過好似依家咁趕

最後真係想講somin真係痴線嫁 有時真係睇到我有d老尷
差唔多Cut曬Tiffany D鏡頭 洗唔洗啊 件事都好似過左好耐

同埋今集好趕 係咁cut鏡頭 我寧願玩少個game好過好似依家咁趕

屌 大神唔講我都唔記得左佢地係著裙 笑到我痴線

好奇問 tiffany咩事

屌今集完全見唔到Tiffany 咁濟

日本國旗

日本國旗

more details plz

日本國旗

more details plz

google 第一條result
睇完, 前面幾好笑, 係有D老尷位 都幾突兀
都幾好野,播晒咁多人剩係剪鐘國,做得咁撚明顯

有時真係會諗佢同鐘國兩個係唔係得罪pd
今集鐘國成集失蹤咁滯
雖然我對昭旻冇咩野,但有時都覺pd勁捧佢
今集分組跳舞跳左三次,三行詩又講左兩次,本身又已經係主角,佢d鏡頭仲多過嘉賓,
唔夠時間播就cut鐘國分組嗰度,講好睇嘅咬手瓜點都好睇過福不福啦

鍾國組比人cut係因為tiffany呀
都唔關捧邊個事
件事都過左咁耐啦!真係有關係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞