召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
掉鞋鐘國個樣笑死
之後飛蛾個位又係
光洙好似成日都甩褲
好好笑
李光洙真係笑到痴線
btw千成文真係好靚仔,笑起黎同智孝真係好似樣
每睇一集就對昭旻既厭惡感增加一倍
掉鞋鐘國個樣笑死
之後飛蛾個位又係
光洙好似成日都甩褲

肯定係比哈哈扯爛左

點解
我對佢既印象只係覺得呢條友真係痴撚線
智孝cls

終極女戰士 好痴線

發覺佢係淨係對住光洙先會咁癲
有無人留意到世贊有part贏左,話娜恩玩得落力,比晒d錢娜恩

雖則係咁,但佢夾硬整loveline比佢兩個真係完全唔掂

無話loveline

其實世贊兩次係娜恩隔離嘅表現都真係幾gentleman

世贊對娜恩真是有禮貌好多喎。起馬唔會成個狗公咁。幾好 希望Apink成員多啲上RM

係管家同小姐 fans都冇反感
最好成隊上啦
有無人留意到世贊有part贏左,話娜恩玩得落力,比晒d錢娜恩

雖則係咁,但佢夾硬整loveline比佢兩個真係完全唔掂

無話loveline

其實世贊兩次係娜恩隔離嘅表現都真係幾gentleman

世贊對娜恩真是有禮貌好多喎。起馬唔會成個狗公咁。幾好 希望Apink成員多啲上RM

係管家同小姐 fans都冇反感
最好成隊上啦

好想成隊上一次。可惜最夾既Gary已經下車了
智孝cls

終極女戰士 好痴線

得佢無傷
智孝cls

終極女戰士 好痴線

其他係哥哥同埋對住佢都會留力
光洙就出盡力
不過智孝真係幾癲腳腳出盡力
智孝cls

終極女戰士 好痴線

光洙就出盡力

諗起食野果集, 鬥撞果part, 又係直接開拖, 撞都費事
成集都幾好笑,唯一敗筆就係在石game 唔好再loop啦真係笑唔出
坦白講,其實琴晚個集都唔係咁好笑姐

成集都幾好笑,唯一敗筆就係在石game 唔好再loop啦真係笑唔出

on9 game唔知想loop幾多次
有啲問題點答都講得通

走啦閪女人

唔鍾意就要比人鬧?

走啦閪女人

冷靜d

走啦閪女人

唔鍾意就要比人鬧?

幫手推下po啫
見佢又想r水吹

推post唔使屌人既
坦白講,其實琴晚個集都唔係咁好笑姐

前半無聊,後半都ok好笑

走啦閪女人

唔鍾意就要比人鬧?

幫手推下po啫
見佢又想r水吹

推post唔使屌人既

係咁架啦 D人討厭全昭旻嘅point其實好易get到
今集佢瘋狂背叛+一腳伸落娜恩度+最後跳舞搶鏡
但只要以上三樣野唔係世贊或者昭旻做
就唔會有厭惡感
咁大家明咩事啦

走啦閪女人

唔鍾意就要比人鬧?

幫手推下po啫
見佢又想r水吹

推post唔使屌人既

係咁架啦 D人討厭全昭旻嘅point其實好易get到
今集佢瘋狂背叛+一腳伸落娜恩度+最後跳舞搶鏡
但只要以上三樣野唔係世贊或者昭旻做
就唔會有厭惡感
咁大家明咩事啦

佢入左黎不知幾好笑

假設粉字三樣野係光洙做
D人反應一定係: 好有效果 綜藝神眷顧呀
世贊做D人反應: 冇大冇細 玩遊戲咁認真做咩 又唔好笑
昭旻做D人反應: 閪女人
智孝cls

終極女戰士 好痴線

光洙就出盡力

諗起食野果集, 鬥撞果part, 又係直接開拖, 撞都費事

其實光洙真係幾唔話得
智孝腳腳真踢
佢少少嬲都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞