召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
其實其他post係咪都會粉字?

之前walking dead post未睇走入去會比人屌

其實咁先岩囉
未睇走入討論區叫人唔好劇透
要討論就要較到d字睇唔到
真係好on9
邊個主邊個係客呀屌

“未睇走入討論區叫人唔好劇透
要討論就要較到d字睇唔到”
1.無人話過唔可以劇透喎
粉字純粹俾大家有個色認
一見到如果未睇就避開唔睇
2.粉細字其實睇得好清楚喎
你睇唔到?

咁唔好粉喇 大家紅字

為拗而拗就收皮喇 引罵戰就係你呢d人
逐句quote人之後小學雞式回應
總之我立場係唔明點解老奉要人粉 唔粉就屌人祖宗十八代
粉比你係人情 唔粉係道理呀

唔好又係到小學雞話 "冇人屌人祖宗十八代wor"
你自己睇上面喇屌
其實其他post係咪都會粉字?

之前walking dead post未睇走入去會比人屌

其實咁先岩囉
未睇走入討論區叫人唔好劇透
要討論就要較到d字睇唔到
真係好on9
邊個主邊個係客呀屌

“未睇走入討論區叫人唔好劇透
要討論就要較到d字睇唔到”
1.無人話過唔可以劇透喎
粉字純粹俾大家有個色認
一見到如果未睇就避開唔睇
2.粉細字其實睇得好清楚喎
你睇唔到?

上面有巴打話呢度唔係rm xxx集嘅討論區係岩,呢度討論好多野唔只係每集嘅內容,只係每星期新一集一出就變左討論新一集嘅野,所以粉字係唔想劇透。老老實實呢度大部分都係舊登過黎,以前都係咁嘅做法,做左咁多年大家慣左,又唔影響討論又方便到人地。咁點解要改?大部分巴絲都自動自覺粉字,入鄉隨俗好簡單。老實講粉字有幾大影響?少少行動可以對雙方都有利,咁點解唔繼續?
討論返running man啦
成撚日罵戰悶唔撚悶呀
雖然我都認為粉字on9 , 不過為左咁少事鬧到不歡而散又好無謂 , 大家傾rm 都係為左輕鬆一下 , 盡力張就下囉
雖然我都認為粉字on9 , 不過為左咁少事鬧到不歡而散又好無謂 , 大家傾rm 都係為左輕鬆一下 , 盡力張就下囉

今集收視如何 邊到有得睇

咪係 噤多兩個制洗死咩
隔幾個post都有人嘈下先安落
我個人都好憎粉字
我都係睇完先入黎啦...未睇既入黎追post為乜?
啲又細又粉既字如果電話睇就無乜野
用電腦睇真係眼都盲
另外我覺得好有趣係綜藝節目討論既規則仲嚴重過劇集討論

唔多唔少係有D人唔乖乖地爬文直接跳最後一頁睇
如果係順序爬文係會睇到今集條link會前過內容討論

以前係舊登有人會睇直播就會留埋言
我都中過唔少伏比人劇透左
所以粉字都幾重要

直播留同po左熟肉link之後討論就係兩回事了

我可以唔假設大家都係睇完先入嚟,不過事實上根本啲回覆都係大家quote大家,粉字quote粉字,未睇嘅人點會入嚟?睇一大片粉紅色字海?
無錯,呢到都不時有巴絲打分享周邊新聞會入嚟,但你睇番過往嘅回覆,呢類回覆都已經隔佐粉字好耐,post新聞嘅巴絲未必受劇透影響。
通常rm提前兩個禮拜拍,拍個日已經有人share個日(兩星期後播出)嘅嘉賓,如果你真係咁鍾意粉字細字,不如規定埋嘉賓新聞都只可以下集預告出佐街先post喇

習慣左又影響唔大味繼續粉字。有時有人可能星期日留過言但之後出街又或者有野做,星期一先得閒入黎睇返,如果佢味睇就變左劇透。如果粉字左,佢有權選擇睇或唔睇劇透。粉字又冇咩點阻大家討論,更何況唔係第一日話要粉字,習慣左就繼續吧。

未睇咪唔好入黎
要一大班正常人就唔小心既人 其實係好本末倒置
有on9仔未睇都入黎 7左下之咪識囉
始終唔明點解要粉

其實我覺得唔粉都ok

最主要係 熟肉link係po係討論前面
如果唔係貪方便跳最後一頁 根本冇可能會skip左個熟肉link比人劇透
見到熟肉link唔睇/唔得閒睇都仲要拉去後面睇人討論咁我都唔知佢地有咩心態
一集出左黎 討論內容其實都預左全部都係該集內容架啦
投票未

所以粉字都幾重要

我可以唔假設大家都係睇完先入嚟,不過事實上根本啲回覆都係大家quote大家,粉字quote粉字,未睇嘅人點會入嚟?睇一大片粉紅色字海?
無錯,呢到都不時有巴絲打分享周邊新聞會入嚟,但你睇番過往嘅回覆,呢類回覆都已經隔佐粉字好耐,post新聞嘅巴絲未必受劇透影響。
通常rm提前兩個禮拜拍,拍個日已經有人share個日(兩星期後播出)嘅嘉賓,如果你真係咁鍾意粉字細字,不如規定埋嘉賓新聞都只可以下集預告出佐街先post喇

習慣左又影響唔大味繼續粉字。有時有人可能星期日留過言但之後出街又或者有野做,星期一先得閒入黎睇返,如果佢味睇就變左劇透。如果粉字左,佢有權選擇睇或唔睇劇透。粉字又冇咩點阻大家討論,更何況唔係第一日話要粉字,習慣左就繼續吧。

未睇咪唔好入黎
始終唔明點解要粉

其實我覺得唔粉都ok

如果唔係貪方便跳最後一頁 根本冇可能會skip左個熟肉link比人劇透
見到熟肉link唔睇/唔得閒睇都仲要拉去後面睇人討論咁我都唔知佢地有咩心態

之前提議過每一集另開一個 post 專討論該集內容, 避免未睇嘅唔小心睇到 , 不過反應十分負面
今集收視如何 邊到有得睇

1部 3.7%, 2部 5.5%

所以粉字都幾重要

未睇咪唔好入黎
始終唔明點解要粉

其實我覺得唔粉都ok

之前提議過每一集另開一個 post 專討論該集內容, 避免未睇嘅唔小心睇到 , 不過反應十分負面

新一集新一個post呢到會冇人推
要粉字係因為某d巴打唔會個個星期都得閒睇
好似有時見到金親故巴打有時會一兩星期後先睇 唔可以忽略呢d人

未睇咪唔好入黎
始終唔明點解要粉

其實我覺得唔粉都ok

新一集新一個post呢到會冇人推
要粉字係因為某d巴打唔會個個星期都得閒睇
好似有時見到金親故巴打有時會一兩星期後先睇 唔可以忽略呢d人

係,有啲巴絲忙唔可以第一日即刻睇,可能要隔幾日先有時間睇新一集,大家都係鐘意rm嘅fans,只係留言果陣做多少少動作姐,都唔係咁麻煩。呢啲又唔好話本末倒置,只係大家互相遷就下,問題不大嘅話不如就算喇,繼續粉字好嗎?
大神神來之筆
大神神來之筆

呢幾集咁高質 收視都係咁
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
連PD都認唔住話叫佢地諗清楚
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

如果光洙係BOSS,咁foul佢係無問題
但唔係 係POLICE 就輸

如果石鎮係BOSS,foul佢就win
但識諗既佢點會係POLICE呀?
= 普通賊
咁你foul 佢咪當攞多個tips囉
到時再foul 光洙都未遲
反正2 選 1 case
其實我MISS左定點

I GO活動點解無左下文
其實我MISS左定點

I GO活動點解無左下文

完左啦 , 攪簽證要一個月

呢幾集咁高質 收視都係咁

關收視咩事
唔睇又點會知今集高唔高質
關下次收視事就話姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞