召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike

今集佢個撒嬌睇到我打冷震

我飛住睇
制作組成日玩鳩光洙好撚慘
不過係好好笑既
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
連PD都認唔住話叫佢地諗清楚
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

如果光洙係BOSS,咁foul佢係無問題
但唔係 係POLICE 就輸

如果石鎮係BOSS,foul佢就win
但識諗既佢點會係POLICE呀?
= 普通賊
咁你foul 佢咪當攞多個tips囉
到時再foul 光洙都未遲
反正2 選 1 case

根本由一開始就認定咗佢係boss
咁光洙講咩都無用
中間嘅遊戲又無得俾佢證明自己係police
提示仲要咁廢話、咁大範圍
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

= 普通賊

咁光洙講咩都無用

所以話秘密警察係光洙做先好笑
比其他人做一定超悶
因為個rule根本唔公平 boss同秘密警察都應該要隱藏身分先好笑
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

= 普通賊

咁光洙講咩都無用

比其他人做一定超悶
因為個rule根本唔公平 boss同秘密警察都應該要隱藏身分先合理
係好笑既...
但覺得光洙真係好慘..
石鎮做咁重要既角色...但無乜鏡頭
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀

劉馬車,真係笑左

劉馬車,真係笑左

姜河拿做戲 ok , 但上親綜藝都成個傻仔咁

我飛住睇

我都係,全部撒嬌都飛住睇 好難頂

我可以唔假設大家都係睇完先入嚟,不過事實上根本啲回覆都係大家quote大家,粉字quote粉字,未睇嘅人點會入嚟?睇一大片粉紅色字海?
無錯,呢到都不時有巴絲打分享周邊新聞會入嚟,但你睇番過往嘅回覆,呢類回覆都已經隔佐粉字好耐,post新聞嘅巴絲未必受劇透影響。
通常rm提前兩個禮拜拍,拍個日已經有人share個日(兩星期後播出)嘅嘉賓,如果你真係咁鍾意粉字細字,不如規定埋嘉賓新聞都只可以下集預告出佐街先post喇

習慣左又影響唔大味繼續粉字。有時有人可能星期日留過言但之後出街又或者有野做,星期一先得閒入黎睇返,如果佢味睇就變左劇透。如果粉字左,佢有權選擇睇或唔睇劇透。粉字又冇咩點阻大家討論,更何況唔係第一日話要粉字,習慣左就繼續吧。

未睇咪唔好入黎
要一大班正常人就唔小心既人 其實係好本末倒置
有on9仔未睇都入黎 7左下之咪識囉
始終唔明點解要粉

其實我覺得唔粉都ok

最主要係 熟肉link係po係討論前面
如果唔係貪方便跳最後一頁 根本冇可能會skip左個熟肉link比人劇透
見到熟肉link唔睇/唔得閒睇都仲要拉去後面睇人討論咁我都唔知佢地有咩心態
一集出左黎 討論內容其實都預左全部都係該集內容架啦

之前提議過每一集另開一個 post 專討論該集內容, 避免未睇嘅唔小心睇到 , 不過反應十分負面

新一集新一個post呢到會冇人推
要粉字係因為某d巴打唔會個個星期都得閒睇
好似有時見到金親故巴打有時會一兩星期後先睇 唔可以忽略呢d人

係,有啲巴絲忙唔可以第一日即刻睇,可能要隔幾日先有時間睇新一集,大家都係鐘意rm嘅fans,只係留言果陣做多少少動作姐,都唔係咁麻煩。呢啲又唔好話本末倒置,只係大家互相遷就下,問題不大嘅話不如就算喇,繼續粉字好嗎?

其實睇粉字幾好
可以skip晒啲罵戰淨係睇最新一集嘅討論

我飛住睇

昭文第一下OK

係得昭旻ok d
智孝跪係度話唔識個下笑死
結論:睇光洙仆街最開心👏🏻
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

= 普通賊

咁光洙講咩都無用

比其他人做一定超悶
因為個rule根本唔公平 boss同秘密警察都應該要隱藏身分先合理

D BOSS 既提示樣樣都LINK 到去光洙... 以前D提示會係咩已婚男 之類...
光洙根本係超劣勢 雖然同佢一向既作風有關

BTW 雖然在石呢招係高 但冷靜D諗下都會知諗到唔會打比人就叫人BOSS...

劉馬車,真係笑左

姜河拿做戲 ok , 但上親綜藝都成個傻仔咁

駁唔到
鄧光洙慘,難得有人自爆
2個嘉賓都唔信佢
就一口咬定光洙
無可否認大神招技係屈機
但2條友識唔識個玩法?

= 普通賊

咁光洙講咩都無用

比其他人做一定超悶

D BOSS 既提示樣樣都LINK 到去光洙... 以前D提示會係咩已婚男 之類...
光洙根本係超劣勢 雖然同佢一向既作風有關

BTW 雖然在石呢招係高 但冷靜D諗下都會知諗到唔會打比人就叫人BOSS...

講真叫boss係奇怪但其實佢地都根本從頭到尾唔信光洙 都已經唔識客觀諗

佢2個一開始睇tips個時已經唔信 繼續一意孤行

最後唔識先撕石鎮 再撕光洙
反正佢撕石鎮(當係普通賊)唔會搞到佢地輸

我飛住睇

昭文第一下OK

係得昭旻ok d

昭旻真係好放 連帶智孝都放埋 鍾國又係 明明之前都仲會怕怕羞羞咁 而家面皮厚到

鍾國以前都會撒嬌架
頭幾十集佢個名牌有心心圖案

我飛住睇

昭文第一下OK

係得昭旻ok d

昭旻真係好放 連帶智孝都放埋 鍾國又係 明明之前都仲會怕怕羞羞咁 而家面皮厚到

之前仲擔心有嘉賓黎佢表現會回塘 點知都仲係好正
以為鐘國佢地特登夾埋爆響口fake光豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞