召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
光洙真係幾時都咁搶鏡
綜藝之神眷顧
劉在石GAME真係救命 對總統說句話根本點講都係錯
雖然話有時對總統說句話彈句爆笑嘅句子出黎係幾好笑
但今次真係厭厭地

娜恩啲答案比著第二個晨早叮咗
寫490同150真係痴撚線 十倍左都冇原先5000咁多

擺明唔比人攞
痴線光洙真係勁搶鏡,綜藝感俾佢都搶曬
兩集哈哈帶人幾勁,不斷叫根植做啲樣果樣,帶到佢算幾活躍又多鏡頭
其實睇真啲會發現娜恩係痴鐘國多啲
兩集哈哈帶人幾勁,不斷叫根植做啲樣果樣,帶到佢算幾活躍又多鏡頭

哈哈跟左在石咁多年點都有d料到
今集光洙甩褲真係笑到標眼水
智孝一個人撐到咁耐好勁
黎緊有納涼特輯,正呀
臨尾智孝同光洙
笑死
好高質 rm返晒黎

今集D嘉賓算幾高質
好耐無試過笑到標眼水
今集光洙真係笑到我
真係神奇頂級超卓

比水沖到甩褲 笑死
今集真係成集都笑唔停
上到我心中top5
又有靚女,多人但可以認到曬d嘉賓,嘉賓又融入到
美中不足就係天雨,無佐run呢個重要元素
7週年
得中間少少好笑,part 1悶死

跌到

跌到

每個台都跌,因為咩事?
寫490同150真係痴撚線 十倍左都冇原先5000咁多

其實呢個game鐘國真係識玩
如果同組唔背叛
三個寫5000,一個寫4900
最後 4900x10+4900+4900+4900=63700
除番四份每人已經有15925開始
撕爛條牛仔褲 笑死
撕爛條牛仔褲 笑死

仲要好自信咁著花花褲出嚟
勁好笑
但今次真係厭厭地

唔好再loop劉在石game啦

娜恩好似同鍾國冇乜互動咋喎 拔蘿蔔嗰度應該係因為鍾國最大力所以先安排係鍾國隔離夾實佢咋
智孝細佬成集有無聽佢講過一句野
智孝細佬成集有無聽佢講過一句野

仆街唔記得粉字
但今次真係厭厭地

唔好再loop劉在石game啦

玩劉在石game嗰陣 去到洋白菜玩嗰時 前面嗰行 全昭旻係咁同佢細佬調位 剪得好差 一眼就見到佢兩個個位係咁轉

娜恩最後踢鞋都係兩次黎啦,剪到睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞