召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
有無人留意到世贊有part贏左,話娜恩玩得落力,比晒d錢娜恩

雖則係咁,但佢夾硬整loveline比佢兩個真係完全唔掂

無話loveline

其實世贊兩次係娜恩隔離嘅表現都真係幾gentleman

其實真係算係咁啦
佢輩分又唔係王鼻大神咁嘅前輩
唔可以以前輩式身分態度去帶嘉賓
本身世贊同娜恩又唔熟 可能會有人話世贊表現似厹
但佢嘅行為我眼中覺得gentleman得黎又間唔時幫娜恩爭取到鏡頭 算係雙贏
旭旻咁大mass都咁快輸

我諗佢train應該係健體唔係健力
佢同鍾國拗手瓜都被秒

玩健美都無理由差咁遠掛,鐘國係玩健力咩

你講拗手瓜定拔蘿蔔嗰度
其實拔蘿蔔都好關隔離嗰個事 好似鍾國比人扯嗰陣光洙嫌比佢捉住好痛想甩開佢 咁佢本身幾大力都冇用啦
光洙甩褲昭旻成日都走去望
娜恩對眼點算

佢同鍾國拗手瓜都被秒

健美同健力係可以差好遠 , 睇腰腳鐘國應該有做健力訓練
娜恩對眼點算

https://www.youtube.com/watch?v=WSbTSwm0dJ4
娜恩對眼點算

https://www.youtube.com/watch?v=WSbTSwm0dJ4

【MBC】
[1]蒙面歌王(上部) 7.0%(-0.9%)
[1]蒙面歌王(下部) 10.7%(-0.1%)
[2]奧地的魔法師 5.1%(首播)
(原《世界上所有放送》改至週六晚上11:15播放)

【SBS】
[1]Running Man(上部) 3.6%(-2.1%)
[1]Running Man(下部) 5.4%(-2.6%)
[2]Fantastic Duo 2(上部) 5.0%(-1.4%)
[2]Fantastic Duo 2(下部) 6.8%(-0.8%)

【KBS2】
[1]超人回來了 8.8%(-1.0%)
[2]兩天一夜 3 13.9%(-2.2%)

213同RM都跌咁多
娜恩對眼點算

娜恩都好好笑 搵手掩面但係手指中間偷望
今集好笑
光洙
最後嗰度笑到我肚痛
幫智孝捉蟲
光洙甩褲
今集實在再正, 收視有D可惜, 係咪韓國有事發生?
今集鏡頭分配幾好,每人都有鏡頭(智孝細佬就冇乜發揮) 連石鎮果TEAM都好好笑,仲要贏埋
跌三成收視
跌三成收視

數學家
跌三成收視

數學家

上下部拉返均得4.5
跌三成收視

數學家

少左300個百份比
跌三成收視

數學家

少左300個百份比

跌三成收視

數學家

今集難得有嘉賓都好高質
今集好多笑點
金鐘明同金鍾國個對比好好笑
不良智考又番黎
跌三成收視

數學家

少左300個百份比

8 跌到 5.幾唔係跌左三成咩
跌三成收視

數學家

少左300個百份比

8 跌到 5.幾唔係跌左三成咩

返去讀小學啦
光洙條褲真係好笑到痴線
有乜理由扯鬆左都唔扣番條皮帶
光洙條褲真係好笑到痴線
有乜理由扯鬆左都唔扣番條皮帶

應該爛埋

佢同鍾國拗手瓜都被秒

健美同健力係可以差好遠 , 睇腰腳鐘國應該有做健力訓練

YES 健美果班友全部都得個樣架炸
真正做運動果D肌肉唔係咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞