召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
光洙條底褲被人扯爆咁濟都未反感
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

有d位明明個focus都唔係佢度
夾硬好似找錯處咁留意d係嗰個鏡頭都唔係主角嘅人
辛苦自己

即係係鏡頭入面睇到D搞笑野
但focus唔係個度就唔講得
我係極度支持兩個新人
但呢下踢落去覺得有D奇怪提出下討論下姐
今集未去到話悶既 但無得玩室外真係差左d

昭旻細佬真係好似rain
一開頭手瓜細佬好似無用力咁

常識game在石真係
識好多野

太恆浩真係好好笑
對fans說一句 我無fans屌

昭旻拉娜恩頭髮會唔會比fans屌
光洙底褲甩左幾次都笑死
仲有不良智孝與光洙

最後石鎮反轉
主人公石鎮

夏日三特輯應該唔會差啦
朴姜似追擊 少時希望唔好好似上次咁
納涼
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

可能想搞笑但timing錯左 變左做出黎有啲九唔搭八咁,我睇果陣都冇留意
石鎮哥對上一次win都唔記得係幾時啦

我記得既係尋找少女

我記得既係尋找少女

我印象係玩畫片果集
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

可能想搞笑但timing錯左 變左做出黎有啲九唔搭八咁,我睇果陣都冇留意

呢個都有D可能

我記得既係尋找少女

個次係第一次單獨勝利
好正
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
我覺得睇綜藝 應該以有趣同埋正面d嘅角度去睇會好d
而唔係找錯處
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

呢個都有D可能

好似石鎮之前咁講,佢地都唔知最尾剪片班人會用咩鏡頭架嘛
咁拍個陣梗係盡力做搞笑位
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

咁呢啲每個人睇野方式唔同,巴打可能只係咁岩睇到覺得有啲怪拎黎討論下姐。有啲人睇野好仔細,有啲就飛住睇咁,有時見到有疑惑嘅野了解下都冇乜野嘅
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

咁呢啲每個人睇野方式唔同,巴打可能只係咁岩睇到覺得有啲怪拎黎討論下姐。有啲人睇野好仔細,有啲就飛住睇咁,有時見到有疑惑嘅野了解下都冇乜野嘅

都啱嘅 可能我太過偏激
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

我都唔係找錯處
我不嬲睇RM都好輕鬆
就算平時你地話有劇本,比人劇透左我都唔會理
個零鐘自己睇得開心就得
今次我只係睇到D野,想上黎傾下咋
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

都啱嘅 可能我太過偏激

大家討論下姐
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

我都唔係找錯處
我不嬲睇RM都好輕鬆
個零鐘自己睇得開心就得

E 我冇留意到巴打你都有講到
我見到樓上有位巴打po片話世贊衝出黎柒先咁講
唔係指巴打你
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

辛苦自己

我係極度支持兩個新人

咁你又理解錯左我意思
而唔係找錯處

我都唔係找錯處
我不嬲睇RM都好輕鬆
個零鐘自己睇得開心就得

E 我冇留意到巴打你都有講到
我見到樓上有位巴打po片話世贊衝出黎柒先咁講
唔係指巴打你

片尾三個特輯都幾有興趣
Rm fighting
今集真係悶到訓著

扯蘿蔔個到飛住黎睇
呢集又幾好笑 光洙比人扯爛完條褲又比智孝扯頭 佢兩個打交令我諗起之前IU同明秀個集咁 ,踢鞋個度見到成文係咁幫人執鞋 不過估唔到旭文比鐘國輕松KO
今集幾好 係最尾趕收工悶悶地 好耐未試過唔係飛住睇
睇綜藝睇到上哂身咁做咩又話咁樣過火左咁樣會痛...唔好擺咁多主觀既情緒落去得唔得
我就覺得兩個新人做得好好..連世贊係最近都活躍起黎 佢兩個加入好大程度係為左救亡..一味盲屌想個節目又執呀?
Turbo出演《一週偶像》 挑戰招牌單元秀舞蹈

男團Turbo將做客MBC every1綜藝節目《一週偶像》,攜新曲《Hot Sugar》挑戰節目招牌
單元「隨機舞蹈」。

據悉,Turbo出演的該集《一週偶像》為暑假特輯的第二彈,首次出演該節目的Turbo從開
場便展現了出眾的口才。 Turbo擁有諸多代表經典作,如《我兒時的夢》、《黑色貓咪》
、《Twist King》等,在此次節目錄製中便挑戰了這些歌曲的「隨機舞蹈」。然而,Turbo
在音樂播出的瞬間變亂了手腳,走位出錯,舞蹈動作不一,陷入了混亂。面對成員們的舞
蹈失誤,金鐘國連忙說明道:「非常抱歉,有很多舞蹈都是為了去年演唱會而臨時編的。

從外,更多有關於Turbo的節目內容將於8月2日晚6時在MBC every1綜藝節目《一週偶像》
中公開。 (責編:金雪仁)
Turbo出演《一週偶像》 挑戰招牌單元秀舞蹈

男團Turbo將做客MBC every1綜藝節目《一週偶像》,攜新曲《Hot Sugar》挑戰節目招牌
單元「隨機舞蹈」。

據悉,Turbo出演的該集《一週偶像》為暑假特輯的第二彈,首次出演該節目的Turbo從開
場便展現了出眾的口才。 Turbo擁有諸多代表經典作,如《我兒時的夢》、《黑色貓咪》
、《Twist King》等,在此次節目錄製中便挑戰了這些歌曲的「隨機舞蹈」。然而,Turbo
在音樂播出的瞬間變亂了手腳,走位出錯,舞蹈動作不一,陷入了混亂。面對成員們的舞
蹈失誤,金鐘國連忙說明道:「非常抱歉,有很多舞蹈都是為了去年演唱會而臨時編的。

從外,更多有關於Turbo的節目內容將於8月2日晚6時在MBC every1綜藝節目《一週偶像》
中公開。 (責編:金雪仁)

想睇下佢地上一周偶像
2倍速舞蹈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞