召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
好想睇番撕名牌既年代
2013年係最好睇既一年
@DISPATCH韓娛王
韓國民MC#劉在石#用善行偶然挽救準備自殺的軍人[抱抱]。某網友2015年2月在論壇上寫下了與劉在石的小故事。「大約13年前」服役期間的網友因為家中不幸,還在軍隊中被排擠,準備在夜間執勤時自殺。當天下午在部隊附近的SBS執行任務,天氣很熱想買飲料卻發現沒帶錢包,更覺得人生無望。這時遇到了路過此地的劉在石,劉在石與他親切交談,還買來涼爽的飲料和冰激凌送給他,備受感動的網友喝下飲料並熱淚盈眶,從此改變了自殺的想法,結交朋友並努力生活,「不知什麼時候起他有了『劉大神』的別稱,但他對我來說真的是劉大神」。

大神真係大神

佢就黎封聖咁濟,佢本人其實有無壓力

有時都懷疑呢d故事係咪經理人公司請人寫
真係好多美談 我記得有個係大神鄰居寫係電梯撞到佢既經歷 好溫馨

劉大神 後生咁窮 自己經歷完 都唔想人地再經歷啦

窮過先知窮有幾慘 呢D經歷真係刻骨銘心

但大神學生時代好似幾開心喎, 又可以周圍溝女 , 佢最慘應該係入行頭果9年無名歲月
好想睇番撕名牌既年代

12 13年
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯
由主張理性討論、客觀評論,到最後變左用粗口攻擊、性別歧視絲打(eg. #544)

依D評論都唔係第一次

各位既留言質素相信明眼人心照不宣

依度潛緊水既絲打,如果你依然覺得上面既巴打講既野冇問題,好遺憾,只好希望你有日唔會被人攻擊

至於我幾時上水,除非你地有人自稱版主,自制版規踢得走我,否則我幾時上水,完全自由

不過依半年各位既評論咁具娛樂性,個RM Post仲好睇過本身RM

我又邊捨得走呀

禁下面負皮咪當畀各位高質巴打囉

真係癡撚線,我話你「煩到閪咁」就係性別歧視,你閱讀理解有問題定唔知乜叫「性別歧視」呀?講到好似個個壓迫你咁,純粹係覺得你態度好撚煩咋,講野起哂鋼咁。

得閒有d人廢up下其實幾有趣 唔好屌走佢
得閒等佢發表下會刺激到討論

呢隻臭西精神分裂
定係做慣雞鍾意人屌

原來返舊登搵存在感

圍爐取暖
由主張理性討論、客觀評論,到最後變左用粗口攻擊、性別歧視絲打(eg. #544)

依D評論都唔係第一次

依度潛緊水既絲打,如果你依然覺得上面既巴打講既野冇問題,好遺憾,只好希望你有日唔會被人攻擊

至於我幾時上水,除非你地有人自稱版主,自制版規踢得走我,否則我幾時上水,完全自由

不過依半年各位既評論咁具娛樂性,個RM Post仲好睇過本身RM

我又邊捨得走呀

真係癡撚線,我話你「煩到閪咁」就係性別歧視,你閱讀理解有問題定唔知乜叫「性別歧視」呀?講到好似個個壓迫你咁,純粹係覺得你態度好撚煩咋,講野起哂鋼咁。

呢隻臭西精神分裂
定係做慣雞鍾意人屌

原來返舊登搵存在感

烏煙瘴氣又要入黎
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團

多人就不了 圍威喂通常都剪到成pat屎 請1,2個玩得既就好 一直期待緊mamamoo上

13年個偶像特輯超正
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團

多人就不了 圍威喂通常都剪到成pat屎 請1,2個玩得既就好 一直期待緊mamamoo上

13年個偶像特輯超正

最好有埋撕名牌
大家有無邊集介紹
好想重睇番
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團

13年個偶像特輯超正

最好有埋撕名牌

13年偶像特輯真係難得多嘉賓但又唔悶
成日loop返個opening
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團

我都係想mamamoo
好想睇番撕名牌既年代

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團

偶像運動會

依D評論都唔係第一次

我又邊捨得走呀

呢隻臭西精神分裂
定係做慣雞鍾意人屌

原來返舊登搵存在感

烏煙瘴氣又要入黎

有佢先至烏煙瘴氣

12 13年

夏天好想睇佢地納涼特輯

想佢地請多啲女團

13年個偶像特輯超正

最好有埋撕名牌

13年偶像特輯真係難得多嘉賓但又唔悶
成日loop返個opening

我次次都係返睇完個opening就算
我有生之年有無機會見到趙寅成上成集RUNNING MAN
終於睇左啱啱果集
好似可以討論既都比大家討論左
話題又集中番係鬧戰度

btw, 某紅色叠字會員真係好撚賴皮
終於睇左啱啱果集
話題又集中番係鬧戰度

條友柒下柒下咁,明明自己成日屌鳩人,仲話理性討論,話唔睇就咪撚入嚟啦,扮咩義務性質post新聞,你柒少陣當幫忙啦傻閪
終於睇左啱啱果集
話題又集中番係鬧戰度

條友柒下柒下咁,明明自己成日屌鳩人,仲話理性討論,話唔睇就咪撚入嚟啦,扮咩義務性質post新聞,你柒少陣當幫忙啦傻閪

仲話掛住果個N絲,因為你地兩個可以圍埋做一言堂嘛,痴痴呆呆坐埋一枱,兩條友一兜踎既
臭味相投啊
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版
唔比人屌得既過去上神枱岩晒佢啦
你地又人身攻擊
佢又去舊登呻架啦

佢係舊登個邊係咪上神枱

個邊得小貓三四隻
得佢又不斷貼新聞洗版
唔比人屌得既過去上神枱岩晒佢啦

唔該返舊登自己打飛機啦,佢鐘意聊交打之後潛水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞