召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
件事都過左咁耐啦!真係有關係咩?

唔係我都諗唔到點解會cut佢地cut得咁明顯
往幾集都冇咁誇張
今集遊戲完全唔得,帶動唔到氣氛
人數已經多,後期仲複雜,而且中間d game睇到悶
另外我覺得今集係賣廣告,唔係叫Running man,成員鏡頭唔多,互動又比以前少
可能係唔投入關係?前面都有笑點,後面覺得幾悶,冇咩緊張感
剪接問題一直都有
梁今集都算唔錯,越黎越好
全昭旻跳舞個part就唔得,好在劉在錫有份幫手跳
但其實pd推全昭旻推得會唔會過份左?
另外我覺得今集係賣廣告,唔係叫Running man,成員鏡頭唔多,互動又比以前少
剪接問題一直都有

果度真係好采大神跳埋一份
剪接問題一直都有

果度真係好采大神跳埋一份

今集昭旻一開始真係唔多得 哩D表現位比嘉賓show咪夠 佢太搶
有冇人發現最尾淋水嗰度其實佢地係企前左,除左鐘國另外三個都只係濕少少,昭旻完全係乾嘅添
有冇人發現最尾淋水嗰度其實佢地係企前左,除左鐘國另外三個都只係濕少少,昭旻完全係乾嘅添

我都奇怪點解咁企,仲諗緊點解二個一齊淋d水係後面既

我都奇怪點解咁企,仲諗緊點解二個一齊淋d水係後面既

咁岩企位姐
留意到允兒好似好鐘意光豬
一開頭不停向佢比心心
今集完全唔掂。昭旻做間諜做到太明顯。可能佢太想表現自己 另外 劉在石Game幾時先收皮。其實如果RM冇想法要食老本不如接埋算啦
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
一開始猜同王鼻同組已經好好笑
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

最後個game啲rules同提示有啲複雜
我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好
但昭閔真係唔太啱玩呢啲...
最後秀英係真係估唔到 泰妍原本都以為係

final mission泰妍好恐怖,好有納涼特輯feel

泰妍玩得太似惡女 唔講真係以為佢係
yuri係錯在最尾走去撕tiffany露左餡
昭旻咁玩法其實冇咩問題 佢係最有特權嗰個 如果佢唔周圍剝奪人地投票權
其他人搵搵下料一定會攬炒 與其三個人一齊比人投不如佢一個人出去頂哂咪仲好
今集完全唔掂。昭旻做間諜做到太明顯。可能佢太想表現自己 另外 劉在石Game幾時先收皮。其實如果RM冇想法要食老本不如接埋算啦

其實個主題幾廢, 冇咩效果, d game又唔多關事
諗返起以前有集都好似係叫惡女特輯, 雖然唔多同, 但果集反而好睇d
而且剪到一忽忽, 最終環節仲要好亂加冇咩睇頭
本身唔係少時fans, 但少時黎既集數多數都好睇
呢集整體就真係一般, 係前面果part 圍內玩齊吹水救返d
覺得今集幾高質
雖然冇特別追開少時
但佢地綜藝感真係唔錯
一開始猜同王鼻同組已經好好笑
哈哈啲奸招 拉襪

問智孝最憎pd啲咩
仲特登比pd背影個特寫

最後個game啲rules同提示有啲複雜
我睇吓停吓咁
不過咁嘅遊戲設計幾好
但昭閔真係唔太啱玩呢啲...
最後秀英係真係估唔到 泰妍原本都以為係

final mission泰妍好恐怖,好有納涼特輯feel

泰妍玩得太似惡女 唔講真係以為佢係
yuri係錯在最尾走去撕tiffany露左餡
昭旻咁玩法其實冇咩問題 佢係最有特權嗰個 如果佢唔周圍剝奪人地投票權
其他人搵搵下料一定會攬炒 與其三個人一齊比人投不如佢一個人出去頂哂咪仲好

不過最ON9係佢都唔知做乜走去搞yuri嗰組 yuri同佢一樣係惡女又唔比昭旻整斷
今集去到最尾個半個鐘又冇咩智孝

有時真係會諗佢同鐘國兩個係唔係得罪pd
今集鐘國成集失蹤咁滯
雖然我對昭旻冇咩野,但有時都覺pd勁捧佢
今集分組跳舞跳左三次,三行詩又講左兩次,本身又已經係主角,佢d鏡頭仲多過嘉賓,
唔夠時間播就cut鐘國分組嗰度,講好睇嘅咬手瓜點都好睇過福不福啦

鍾國組比人cut係因為tiffany呀
都唔關捧邊個事

上次7週年都淨係剪鍾國同佢呀哥啦
成日剪走左鍾國同智孝都唔係今集既事
今集去到最尾個半個鐘又冇咩智孝

有時真係會諗佢同鐘國兩個係唔係得罪pd
今集鐘國成集失蹤咁滯
雖然我對昭旻冇咩野,但有時都覺pd勁捧佢
今集分組跳舞跳左三次,三行詩又講左兩次,本身又已經係主角,佢d鏡頭仲多過嘉賓,
唔夠時間播就cut鐘國分組嗰度,講好睇嘅咬手瓜點都好睇過福不福啦

鍾國組比人cut係因為tiffany呀
都唔關捧邊個事

上次7週年都淨係剪鍾國同佢呀哥啦
成日剪走左鍾國同智孝都唔係今集既事

上次係剪智孝細佬多
鍾國兄弟同石鎮組差唔多戲分咋嘛
真心覺得跳舞同三行詩cut咁d昭旻會好d
依家比我感覺係明明佢做得唔掂都好但係節目組都要當佢小丑咁播出黎公開處刑
無論對觀眾定係對昭旻本人都唔係好事
越黎越似小丑/吉祥物

兩個guest都同rm熟
所以今集更加正
石鎮真係等贏

光洙剪頭髮啦
話說佢係咪學識左揸車 之前好似佢唔識?

撒嬌笑死
Haha撒嬌 同之前同dream講個個真係
智孝唔識撒嬌
鐘國嚇死d人
撒嬌怪生物

Btw昭旻爆左石鎮係老闆 好彩光洙無人信
下集少時

Rm初期光洙已經揸車啦

我記得有一個係唔識架唔係咩

本身個7個個個都識揸

之前好多集佢地已經7個每人揸一架車

可能我記錯左邊個guest

我記得勁早期有集大神同光洙一組,大神同光洙話作為細嘅本身應該你揸,但你冇牌之類說話。定唔知係我記錯

雪國排名戰,本來光洙排包尾要揸車,但大神唔知話佢咩事變左佢排第6既揸

果架係棍波車 所以光洙渣唔到
鐘國gary智孝果架靚車都係棍波 本應係智孝渣 但係智孝都係冇棍波牌 gary渣

宋仲基有冇渣過?

兩個guest都同rm熟
所以今集更加正
石鎮真係等贏

光洙剪頭髮啦
話說佢係咪學識左揸車 之前好似佢唔識?

撒嬌笑死
Haha撒嬌 同之前同dream講個個真係
智孝唔識撒嬌
鐘國嚇死d人
撒嬌怪生物

Btw昭旻爆左石鎮係老闆 好彩光洙無人信
下集少時

Rm初期光洙已經揸車啦

我記得有一個係唔識架唔係咩

本身個7個個個都識揸

之前好多集佢地已經7個每人揸一架車

可能我記錯左邊個guest

我記得勁早期有集大神同光洙一組,大神同光洙話作為細嘅本身應該你揸,但你冇牌之類說話。定唔知係我記錯

雪國排名戰,本來光洙排包尾要揸車,但大神唔知話佢咩事變左佢排第6既揸

果架係棍波車 所以光洙渣唔到
鐘國gary智孝果架靚車都係棍波 本應係智孝渣 但係智孝都係冇棍波牌 gary渣

btw,我覺得韓國d私家車(kia)好似好細架
光洙對腳太長 渣得好辛苦

極細
利申 1米68, 一星期渣5日 Kia Morning

好多年前玩車箱內用身體壓爆汽球果款
我就係講somin一開頭跳舞個到

真係睇到我勁尷尬 仲播完又播 想點
https://lihkg.com/thread/358244/page/1
新POST. 出左中字, 加埋才時, 可能好快爆POST. 開定先

一部
MBC蒙面歌王上部8.2%(+0.2%)
MBC蒙面歌王下部11.8%(+1.0%)
KBS超人回来了9.0%(+0.5%)
SBS RM上部4.9%(+1.2%)
SBS RM下部7.0%(+1.5%)

二部
KBS两天一夜13.9%(-0.6%)
SBS FD2上部5.3%(+0.1%)
SBS FD2下部7.4%(+0.2%)
MBC奥地的魔法师5.8%(-0.4%)
somin真係睇到我都尷尬要飛住黎睇
件事都過左咁耐啦!真係有關係咩?

係囉,KBS HAPPY TOGETHER都係照上,冇特別CUT到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞