召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike

巴打話你閪女人,你唔係鬧返巴打反而鬧成員,理解唔到 都有人出聲幫你話返巴打架,但鬧成員係咩玩法?上次都整左單(唔好掂我個光洙事件)出黎,今次又借巴打鬧成員咁係

個句野又係隨口嗡比人放大 真係唔知你班人點諗
廁絲個次都有補刀嫁 隨口講句都比你地針住黎講

點講都好 我眼中佢既形象行為的確似癲婆
你地覺得好正好真性情都冇辦法 我都已經講左出口

麻煩你地望番上去我講咩 佢話我閪女人我咪鬧番佢癲婆囉
明明我就一直都冇鬧過昭旻(請追post 只係話愈黎愈唔鍾意佢
然後又成班出黎話針對新人/舊人做又唔見你鬧etc
一早講左佢做嘉賓個陣都唔鍾意 仲要話我拎埋同事出黎講
屌就有同事做例子先唔鍾意佢 又要話撚識我同事
咪就係有個同事都係癲婆 所以我先唔鍾意佢
只係講左一句 仲要唔係鬧佢 只係話愈黎愈唔鍾意佢
然後你地班人衝晒出黎推左幾頁 真係得啖笑

佢話你你就昭旻癲婆,會唔會九唔搭八左d呀

冇啦啦變鬧戰咪又係九唔搭八?

巴打話你閪女人,你唔係鬧返巴打反而鬧成員,理解唔到 都有人出聲幫你話返巴打架,但鬧成員係咩玩法?上次都整左單(唔好掂我個光洙事件)出黎,今次又借巴打鬧成員咁係

個陣咪我幫口囉
不過真係頂佢唔順,block左了

本來唔算西 , 但要西始終都會西

原來唔好掂我光洙都係呢位絲打 唔怪得咁唔鍾意昭旻

其實我唔係最鍾意光豬 (睇名都知我鍾意女人
個陣我咁樣打純粹鳩嗡講笑
點知個陣反而好多人都好認真 問我光豬係你嫁?

所以味係囉,點解廁絲同你立場一樣,佢都表明唔鐘意昭旻,但係點解冇人鬧佢反而鬧你啊?有時用詞可以好少少,言者冇心,聽者有意,我諗你明架喇。而家大家都係網絡上,冇人識知你真人係點,可能平時你同朋友咁溝通開,你地慣左,但唔係其他人都有必要去習慣你嘅講野方法。當大家都唔係相識朋友時,有時溝通係唔係可以用返好少少嘅字詞,避免不必要嘅爭吵?
新手路過
個人覺得加左新人好睇左,幾鐘意兩個新人
當然有D GAME真係玩得多左變到好悶
制作方面要比D新意,依家真係靠班主持撐住咋

所以味係囉,點解廁絲同你立場一樣,佢都表明唔鐘意昭旻,但係點解冇人鬧佢反而鬧你啊?有時用詞可以好少少,言者冇心,聽者有意,我諗你明架喇。而家大家都係網絡上,冇人識知你真人係點,可能平時你同朋友咁溝通開,你地慣左,但唔係其他人都有必要去習慣你嘅講野方法。當大家都唔係相識朋友時,有時溝通係唔係可以用返好少少嘅字詞,避免不必要嘅爭吵?

可惜呢到冇得腸油
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1501687107.A.5DD.html

Turbo weekly idol

睇左陣已經覺得好嘈
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1501687107.A.5DD.html

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

金鐘國係rm成員,都唔算離題離得好過份啦

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

sorry , 睇左兩次都唔見個 video 有鐘國

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

原來唔係 GF 個 viedo 有鐘國 , 係入面條另一條 link , 點解唔直接 post 果條 link ?
講返正題, 我覺得全昭旻開頭幾集(包括佢做嘉賓嗰陣)表現幾好, 但而家成日玩 "背叛", "攬炒" 搞到新鮮感開始冇, 長期係咁唔係辦法

相反, 我開頭唔太鍾意世贊, 但呢兩三集開始有返d表現(雖然係大部份靠娜恩)

最後希望大家收咁d 火啦, 真係唔想愈來愈多人棄 rm

咁想問haha光洙玩左咁多年背叛你覺唔覺得悶?

其實光洙個角色係不斷有少少變化, 由以前老屈下人, 扮弱, 背叛 到而家定位變勁左, 以下犯上等等

而HaHa其實開始有d "滑啞" feel, 但唔會真係下下背叛攬炒, 有時會用下腦想贏

咁 haha 背叛都玩左幾年啦 , 昭旻玩得三個月就嗌悶 ?

就係因為以前玩得太多背叛, 爛晒
昭旻反而係之前唔多玩遊戲既I GO 嗰d集數 表現幾好, 什至叫carry 都唔過份

係因為要run要競技嘅遊戲佢都比較差
加入前訪問佢有話過自己唔跑得

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

原來唔係 GF 個 viedo 有鐘國 , 係入面條另一條 link , 點解唔直接 post 果條 link ?

因為有3條link比大家揀
Btw睇左陣已經覺好嘈

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

Btw睇左陣已經覺好嘈

岩岩睇左半, 鍾國多野講到

睇左陣已經覺得好嘈

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

Btw睇左陣已經覺好嘈

鐘國真係好照顧果兩個拍檔 , micky 同 正男真係一啲氣場都無 , 唔知仲以為係新人
勁耐無入過running man post
為娜恩留個名

咁點解光洙你又唔話係癲佬

其實關rm 乜事?

睇鐘國姐
唔使咁敏感

Btw睇左陣已經覺好嘈

鐘國真係好照顧果兩個拍檔 , micky 同 正男真係一啲氣場都無 , 唔知仲以為係新人

好好笑 嘈到崩潰

其實都唔駛再問落去...
事實擺到明就係固有成員有光環,做乜都冇咩所謂
新人就挑剔下先,因為部分觀眾對佢地仲未有深厚感情
想問之前嘅納涼特輯係邊幾集

130721 ep155
150823 ep261(五周年特輯入鬼屋)

Thank you

其實都唔駛再問落去...
事實擺到明就係固有成員有光環,做乜都冇咩所謂
新人就挑剔下先,因為部分觀眾對佢地仲未有深厚感情

係我眼中 光豬直情係痴線佬啦
昭旻都話左佢做嘉賓個陣我都唔太鍾意佢囉
都係個句 新人我鍾意世贊 淨係唔鍾意昭旻
新手路過
個人覺得加左新人好睇左,幾鐘意兩個新人
當然有D GAME真係玩得多左變到好悶
制作方面要比D新意,依家真係靠班主持撐住咋

新人又平又唔怕羞又有效果算係咁
總之全昭旻世界第一,最可愛係佢!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞