召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀

劉馬車,真係笑左

姜河拿做戲 ok , 但上親綜藝都成個傻仔咁

佢演技真係幾好 ,未生入面

韓國人靚仔=油頭粉面or矇豬眼

任何唔係做笑星/醜角嘅嘉賓都會畀rm吹到好靚仔架啦
今集大神同haha表現真係冇得頂
haha演技好正 每次佢同兩個嘉賓打眼色/用暗號都笑到我仆街

昭旻世贊唔小心爆左boss出黎
鐘國load咗兩秒先識得驚
有時覺得鐘國反應係快 但講到用腦都係唔夠大神/haha/懵智
另外今集鐘國撒嬌...恥力無限笑到我

公開秘密警察呢個新玩法唔錯 光洙好陰公但好好笑
希望製作組繼續玩光洙努力
今集大神同haha表現真係冇得頂
haha演技好正 每次佢同兩個嘉賓打眼色/用暗號都笑到我仆街

昭旻世贊唔小心爆左boss出黎
鐘國load咗兩秒先識得驚
有時覺得鐘國反應係快 但講到用腦都係唔夠大神/haha/懵智
另外今集鐘國撒嬌...恥力無限笑到我

公開秘密警察呢個新玩法唔錯 光洙好陰公但好好笑
希望製作組繼續玩光洙努力

鐘國係推理勁
大神HAHA智孝係D小聰明勁
但呢幾個都係有腦個堆
光洙應該咪出聲,做到咁出面又唔係唔知自己個底花晒,邊有人信你,反而唔出聲可能效果仲好

其實佢唔出聲都會俾人話佢係boss

其實我覺得光洙應該即刻搵手機係佢地面前打 因為一定講真話先有tips 定係秘密警察其實唔打得電話架呢

在石打俾光洙擺明不懷好意 , 光洙仲要開 speaker 扮清白送自己一程
光洙應該咪出聲,做到咁出面又唔係唔知自己個底花晒,邊有人信你,反而唔出聲可能效果仲好

其實佢唔出聲都會俾人話佢係boss

其實我覺得光洙應該即刻搵手機係佢地面前打 因為一定講真話先有tips 定係秘密警察其實唔打得電話架呢

在石打俾光洙擺明不懷好意 , 光洙仲要開 speaker 扮清白送自己一程

其實真係個時機太靚,果下光洙接唔接都死 唔接嘅話俾人感覺身有屎,接左就俾大神陰左一獲。一開頭俾成員知邊個係秘密警察都好難玩
我真係唔明,今集其中一個嘉賓,先唔講佢好扮野係又笑唔係又笑,
頂佢個樣成個劉馬車咁都咁受女仔歡迎,個面咁厚妝都可以成個路人咁,我真係唔明韓國人既審美觀

劉馬車,真係笑左

姜河拿做戲 ok , 但上親綜藝都成個傻仔咁

佢演技真係幾好 ,未生入面

韓國人靚仔=油頭粉面or矇豬眼

任何唔係做笑星/醜角嘅嘉賓都會畀rm吹到好靚仔架啦

我覺得姜河那好靚仔
今集鍾國做咩咁溫順,佢俾光洙刮左一巴 + 打左幾下大比都無還擊到後尾撕名牌又唔反抗任佢地撕
今集鍾國做咩咁溫順,佢俾光洙刮左一巴 + 打左幾下大比都無還擊到後尾撕名牌又唔反抗任佢地撕

原本以為鍾國會一個頂兩個拖下時間

去監獄搵智孝

去監獄搵智孝

又上腦
今集好留心睇下啲細微位, 都發現唔到啲咩特別野
如果有人又睇到, 請SHARE
舊登個post真係好撚少人
新一集完左得5,6個留言討論
今集一開頭已經俾大家知道身份,我仲估會唔會係隱藏鏡頭任務玩嘉賓
好似都好耐無啲玩嘉賓呃嘉賓嘅任務,光洙獨贏最難忘個次都係係韓亞城

今次輸左又唔洗罰,獎品又唔吸引,自己身體又唔係好,咪拿拿聲收工休息下
今集一開頭已經俾大家知道身份,我仲估會唔會係隱藏鏡頭任務玩嘉賓
好似都好耐無啲玩嘉賓呃嘉賓嘅任務,光洙獨贏最難忘個次都係係韓亞城

其實....我係警察隊長
今集高質
https://youtu.be/mnxpbqSCk_E

其實呢 part 我睇到想作嘔
https://youtu.be/mnxpbqSCk_E

其實呢 part 我睇到想作嘔

不忍直視
但真係好好笑
話說今集成日zoom近光洙
我心諗光洙幾時肯剪頭髮
佢宜家個髮型好顯老
唔識欣賞
覺得今集梁世贊玩光洙果度好好笑
扮警察總長又比個提示盒佢
其實開頭pd選老板果時有close up到石鎮個樣
影到佢係度笑 已經估到佢係boss

世贊個下好好笑

世贊個下好好笑

依家連世贊都開始玩光洙 望到光洙打開盒嗰樣..開始同情光洙 好鐘意世贊好撚賤

屌你 仲睇
唔好幫人刷view數喇

屌你 仲睇
唔好幫人刷view數喇

想睇下有幾慘重姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞