召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
光洙定格果度好好笑
大家到底睇rm有幾金睛火眼
我完全睇唔到你地講d位

上面講世贊踢人個下我都係睇呢個post先知

究竟一集睇幾次

睇戲為左找渣 , 根本世贊只係踢空氣扮攻擊昆蟲 , 而家就變左踢人

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
佢摸住個屎忽 無啦啦摸住個屎忽做乜
唔通比佢d氣打中咩

應該唔係真係為左報仇而專登踢掛

唔係話支持世贊。但是都唔好為反而日。即使踢中都是意外 果啲反昭旻世贊果啲不如唔好睇RM啦。又要睇又要盲屌

佢踢個時咁既表情
世鎬咁既反應
你地都可以話扮踢/唔小心
我唔知道咩原因佢要咁做
但我反而覺得係你地盲撐多過人地盲反
只討論此腳
每睇一集就對昭旻既厭惡感增加一倍

走啦閪女人

唔鍾意就要比人鬧?

幫手推下po啫
見佢又想r水吹

推post唔使屌人既

係咁架啦 D人討厭全昭旻嘅point其實好易get到
今集佢瘋狂背叛+一腳伸落娜恩度+最後跳舞搶鏡
但只要以上三樣野唔係世贊或者昭旻做
就唔會有厭惡感
咁大家明咩事啦

番左成日工番到黎見到有人留言惡撚到咁
砂紙絲唔洗理呢種人 block7左佢最好 冇撚黎禮貌
個個人都有人鍾意有人唔鍾意 唔鍾意就比人鬧閪女人收工見到真心燥底
加左新人係好睇左咁又點 但佢咁煩膠唔係個個頂得順喎
我又冇引戰 上面條撚樣冇啦啦叫人閪女人 你呢種男人(可能冇J)真係食撚得屎啦

點解
我對佢既印象只係覺得呢條友真係痴撚線

佢份人應該係真心膠 有同事同佢差唔多性格
做野真係多得佢唔少 又多野講 煩撚到爆
大家到底睇rm有幾金睛火眼
我完全睇唔到你地講d位

上面講世贊踢人個下我都係睇呢個post先知

究竟一集睇幾次

睇戲為左找渣 , 根本世贊只係踢空氣扮攻擊昆蟲 , 而家就變左踢人

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

唔係話支持世贊。但是都唔好為反而日。即使踢中都是意外 果啲反昭旻世贊果啲不如唔好睇RM啦。又要睇又要盲屌

佢踢個時咁既表情
世鎬咁既反應
我唔知道咩原因佢要咁做
只討論此腳

老老實實, 我覺得似係想做搞笑畫面
用意係報復拆組 (非陰謀論) 趁混亂之際借D意發泄
不過效果唔係幾得, 所以冇特別剪出黎
ps.個人見解, 同埋都係睇左上面有人貼左條片先見到

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

佢踢個時咁既表情
世鎬咁既反應
我唔知道咩原因佢要咁做
只討論此腳

你話咩咪咩。真相當時人先知。
都是果句 唔鍾意就咪睇
唔知點解要放大世贊既野。

點解

唔係既, 今集咬人估計都係學光洙佢地
光洙同佢地食飯飲酒果陣應該有講下可以點
例如, 鐘國可以咬之類

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

佢踢個時咁既表情
世鎬咁既反應
我唔知道咩原因佢要咁做
只討論此腳

都是果句 唔鍾意就咪睇

真係無刻意放大
我見到覺得怪咪講出黎討論下

點解

唔係既, 今集咬人估計都係學光洙佢地
光洙同佢地食飯飲酒果陣應該有講下可以點
例如, 鐘國可以咬之類

唔使同佢講架啦
點講佢都會憎
搵埋個同事出黎講先好笑
光洙條底褲被人扯爆咁濟都未反感
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

咪就係
狂扯光洙衫褲果d又唔講?

仲係有d人鐘意鬧新人
-昭旻犯規
rm不嬲都冇規矩架喇 本身在錫同光洙都試過講笑咁同觀眾低頭道歉話以後唔會亂咁破壞規矩啦
-世賛狗公 冇大冇細
....下刪一萬字

得喇得喇7012最完美
昭旻同世賛係垃圾唔應該加入RM,滿意未?

欲加之罪何患無辭
憎佢兩個咪直接講 無謂扮客觀評論
作為觀眾 我只係睇到佢地好努力去融入RM、去搵自己既定位
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

咪就係

仲係有d人鐘意鬧新人
-昭旻犯規
rm不嬲都冇規矩架喇 本身在錫同光洙都試過講笑咁同觀眾低頭道歉話以後唔會亂咁破壞規矩啦
-世賛狗公 冇大冇細
....下刪一萬字

得喇得喇7012最完美

欲加之罪何患無辭

反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

咪就係

仲係有d人鐘意鬧新人
-昭旻犯規
-世賛狗公 冇大冇細
....下刪一萬字

得喇得喇7012最完美

欲加之罪何患無辭

agger
其實主觀咁唔鍾意2個新人冇問題,但係唔好明明係主觀因素就講到憎佢地係好有客觀理由咁

客觀上加左新人收視收番,好笑番,成員又活躍番
當然未必同2個新人有直接關係,但係事實呢d係加左新人後出現既
反感埋D雞毛蒜皮
對人唔對事咪講囉

咪就係

仲係有d人鐘意鬧新人
-昭旻犯規
-世賛狗公 冇大冇細
....下刪一萬字

得喇得喇7012最完美

欲加之罪何患無辭

agger
其實主觀咁唔鍾意2個新人冇問題,但係唔好明明係主觀因素就講到憎佢地係好有客觀理由咁

客觀上加左新人收視收番,好笑番,成員又活躍番
當然未必同2個新人有直接關係,但係事實呢d係加左新人後出現既

主觀扮客觀真係世界級
但佢地拎出黎嘅論點其他人睇返根本就冇乜野
隔住filter睇野係好難稱得上為咩客觀
唔鍾意就直講啦

究竟一集睇幾次

為左反 可以去到幾盡

但都幾明顯係踢中wor
唔通比佢d氣打中咩

佢踢個時咁既表情
世鎬咁既反應
我唔知道咩原因佢要咁做
只討論此腳

都是果句 唔鍾意就咪睇

唔想討論唔quote咪得囉
講埋d沒完沒了既廢話
好煩 成日嘈然後搞到自己咁燥好咩

大家討論下無壞既又未有非理性攻擊

爆曬操個d又真係

爆曬操個d又真係

無視佢地當推post囉
使唔使咁燥
明明我提出黎想討論下
點知推足幾頁
使唔使咁燥
明明我提出黎想討論下
點知推足幾頁

成功帶動討論
不過討論其他野
使唔使咁燥
明明我提出黎想討論下
點知推足幾頁

成功帶動討論
不過討論其他野

都好既,好耐無試過咁熱鬧

走啦閪女人

唔鍾意就要比人鬧?

幫手推下po啫
見佢又想r水吹

推post唔使屌人既

係咁架啦 D人討厭全昭旻嘅point其實好易get到
今集佢瘋狂背叛+一腳伸落娜恩度+最後跳舞搶鏡
但只要以上三樣野唔係世贊或者昭旻做
就唔會有厭惡感
咁大家明咩事啦

番左成日工番到黎見到有人留言惡撚到咁
砂紙絲唔洗理呢種人 block7左佢最好 冇撚黎禮貌
個個人都有人鍾意有人唔鍾意 唔鍾意就比人鬧閪女人收工見到真心燥底
加左新人係好睇左咁又點 但佢咁煩膠唔係個個頂得順喎
我又冇引戰 上面條撚樣冇啦啦叫人閪女人 你呢種男人(可能冇J)真係食撚得屎啦

話你哋閪女人係話緊你哋主觀扮客觀
仲要彈出又彈入
前一兩頁
話厭惡 之後又講咩唔鍾意同憎唔同
人哋問一句又退一步 退到最後又扮晒無辜話人好惡
block 鳩我囉
我講嘢係咁直 sor

唔同人黎個wo
https://youtu.be/AIcuaQ2dHew
第一次睇 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞