召集所有running man既fans(17)

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
今集咁好睇又跌咁多
上集悶d又升
寫490同150真係痴撚線 十倍左都冇原先5000咁多

其實呢個game鐘國真係識玩
如果同組唔背叛
三個寫5000,一個寫4900
最後 4900x10+4900+4900+4900=63700
除番四份每人已經有15925開始

其實一個5000 三個4999先係呢個game攞到最多嘅錢
劉在石GAME真係救命 對總統說句話根本點講都係錯
雖然話有時對總統說句話彈句爆笑嘅句子出黎係幾好笑
但今次真係厭厭地

娜恩啲答案比著第二個晨早叮咗

唔好再loop劉在石game啦

玩劉在石game嗰陣 去到洋白菜玩嗰時 前面嗰行 全昭旻係咁同佢細佬調位 剪得好差 一眼就見到佢兩個個位係咁轉

娜恩最後踢鞋都係兩次黎啦,剪到睇得出

係囉 其實係咪有ng

劇本丫麻
但今次真係厭厭地

玩劉在石game嗰陣 去到洋白菜玩嗰時 前面嗰行 全昭旻係咁同佢細佬調位 剪得好差 一眼就見到佢兩個個位係咁轉

係囉 其實係咪有ng

劉在石game應該分左幾轉玩?唔係一個人連玩咁 但調位呢樣真係好低級錯誤
但今次真係厭厭地

係囉 其實係咪有ng

劉在石game應該分左幾轉玩?唔係一個人連玩咁 但調位呢樣真係好低級錯誤

剪到調位好似之前都成日有
綜藝咁剪我覺得無乜問題

係囉 其實係咪有ng

剪到調位好似之前都成日有
綜藝咁剪我覺得無乜問題

但好明顯 兩個係咁轉嚟轉去 仲要佢細佬咁大舊

其實咁明顯係人都知調左
應該剪接個班都覺得唔係大問題先咁剪姐
今集咁好睇又跌咁多
上集悶d又升

其實係咪關上集事,上集悶咪攪到今集跌
娜恩好活躍好可愛
今集RM超好笑
有無人留意到世贊有part贏左,話娜恩玩得落力,比晒d錢娜恩
有無人留意到世贊有part贏左,話娜恩玩得落力,比晒d錢娜恩

雖則係咁,但佢夾硬整loveline比佢兩個真係完全唔掂
今集好笑
石鎮哥對上一次win都唔記得係幾時啦

石鎮哥大反轉 今集真係好正,嘉賓又正,係智孝家族比較小鏡頭…

無話loveline
旭旻咁大mass都咁快輸

石鎮哥大反轉 今集真係好正,嘉賓又正,係智孝家族比較小鏡頭…

成文都唔出聲

淨係留意到佢幫人執鞋

唔loveline都可以有其他姐 組合唔一定要係couple

我諗佢train應該係健體唔係健力
佢同鍾國拗手瓜都被秒

無話loveline

其實世贊兩次係娜恩隔離嘅表現都真係幾gentleman

成文都唔出聲

淨係留意到佢幫人執鞋

我都係

無話loveline

其實世贊兩次係娜恩隔離嘅表現都真係幾gentleman

我諗佢train應該係健體唔係健力
佢同鍾國拗手瓜都被秒

玩健美都無理由差咁遠掛,鐘國係玩健力咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞