【真事/愛情/少甜】《如果可以,我想跟你重新認識》

573 回覆
66 Like 4 Dislike
真係正仆街嚟
明明姿姿可以用時間慢慢淡出呢段濕鳩關係
但呢條粉皮每隔幾個月就搵一次姿姿
識玩
懷疑個冚家剷學過啲戇鳩pua嚟玩鳩姿姿
有少少唔信師兄完全冇玩過嘅就
點解我覺得我唔識你
不如你IG yo一yo我
我唔想再估錯人了
發現姿姿呢類仆街磁石識親嘅男人都係咁
劇透少少 因為影響最深遠的前度
都係呢種一年出現一次嘅男人嚟㗎
應該就無嘅
以Andus 條件唔洗學都食到女
做金融嘅男人十有九都係去玩
佢話鍾意你都唔好信 姿姿被玩弄在掌心上
新讀者留名~一次過追哂!
留名睇有做金融嘅男人反駁你
定你就係做金融嘅男人

見到咩記錄都冇嘅ID讀者
都會留言比我真係好感動

記得正評同follow我IG睇相呀
多謝你
我發現背後的Andus赤裸着上身,只穿着內褲地走在我身後,再從後一手便抱着我。

「同埋以後響度都要着到咁喎⋯⋯」Andus舔着我的耳朵邊說。

他把我轉過了身,直接吻住了我的嘴唇,阻止我的回答。之後便一手把我抱起放到廚櫃上,我在四肢都環抱着他的狀態下,跟他瘋狂接吻着。

我從昨晚開始,就早已被他輕易地勾起了我壓抑多時的性慾,他很熟悉如何去挑起我的慾望,單憑接吻以及撫摸,就足以叫我下體舒服得濕透。

「你睇你幾鹹濕⋯⋯做咩夾到我咁實呀⋯⋯」Andus笑瞇瞇地說。

光是嘴唇間唾液的交換,已經令我忍不住打開雙腿緊緊地夾緊他的身體與他瘋狂接吻。

「嗯⋯⋯你引我先嘅⋯⋯呀⋯⋯嗯⋯⋯」我忍住呻吟地說。

「想要嘅幫我含一陣先,好耐無比你含過喇。」他故意壓低聲音,在我耳邊挑逗地說。

Andus把我從廚櫃放到地下,自己卻坐到廚櫃上,因為身高的差距,我根本不用像平時一樣跪下,站着彎下身子便能用嘴巴含住山峯。

吞食的期間,除了用楚楚可憐的眼神看着他。

也借着嘴巴中的口水,故意放大造出吸吮的聲音,滿足眼前的這個男人視聽的享受。他一邊替我拿着後腦的頭髮,一邊温柔地讚揚我的能力。

「呀⋯⋯嘶⋯⋯做咩好似含得又叻咗嘅⋯⋯」Andus終於被我弄得忍不住呻吟起來。

他很喜歡在我吸啜的時候伸手撫摸我的頭髮,就好像我是被他馴服過後的一個乖巧的奴隸,賣力取悅主人後便能得到主人的稱讚。

「你係咪話鐘意比我抱起嚟屌呀?坐翻上嚟吖⋯⋯」他在我耳邊挑逗地說。

他再次把我抱起我放到廚櫃上,很快就脫掉了我身上的內衣,温柔地說。

「攬住我⋯⋯夾實啲⋯⋯」Andus在我耳邊挑逗地說。

「你係咪最鐘意比我咁屌呀?⋯⋯」他邊舔着我的耳朵邊說。

「係⋯⋯係呀⋯⋯好鐘意。」我低着頭嬌羞地說。

「呀!」我大叫了一聲。

Andus用力地揉了一下我的胸部,因為太痛所以我忍不住大叫。

「又唔記得要點答主人呀?」他高傲地說。

「主人⋯⋯我⋯⋯我好鐘意⋯⋯鐘意比主人抱起嚟屌呀⋯⋯」我低着頭害羞地說。

「乖~下次記得要點講喇!」他温柔地說。

Andus伸手掃了掃我的頭髮,捧起我的臉龐輕輕地吻了我一下。

他站起身把我抱起地抽插着我。

沒錯,這也是我最喜歡跟他做愛的姿勢,因為被巨人般的他緊緊地抱住的感覺,實在令我很有安全感。

因為習慣了他家的環境,這次我完全沒有保留地在他身邊淫蕩地呻吟着。

我其實不太懂為甚麼男人都很喜歡做愛的對象在當下放蕩地呻吟,事後每次想起我都覺得特別羞恥,但每每當下我又很習慣地用上聲音去取悅Andus。

這天我們從一大早便開始做愛,直到中午我感覺胃都被胃酸燙穿才停下。

——————————

穿好衣服後,Andus 主動負責了準備午餐的任務。因為我從一大早便在喊肚子餓,但結果又為了滿足他的慾望而被他拖延到下午。

他簡單地煮了個用罐頭湯當汁醬的意大利麵給我。我跟他在周日的中午一起坐在家裡吃午餐,這一刻我覺得我們好像是對真正的情侶。

但以為歸以為,有些關係總需要一句親口確認才能使我安心。

終於我還是問出那個我實在想知道答案的問題。

「咁⋯⋯其實依家我哋係咩關係呀?」我試探地問。

「嗯⋯⋯你想呢?」他笑瞇瞇地說。

「你知㗎!」我故作生氣地撒着嬌說。

「但係我啱啱先分手,你唔覺得我咁快又同你一齊,會對你唔公平咩⋯⋯」他平靜地說。

「咁即係又要我等呀?」我失落地說。

「你真係咁想同我一齊咩?」他輕佻地說。

「係呀!」我斬釘截鐵地說。

「你比啲時間我啦⋯⋯」他笑着說。

「定你出面仲有其他人咋⋯⋯」我無奈地說。

「無啦~又話想同我一齊又唔信我⋯⋯」他沒好聲氣地說。

「無唔信呀⋯⋯信囉⋯⋯」我悔氣地說。

「無其他呀~成間屋淨係同你扑咋⋯⋯好未?」他温柔地說。

Andus 伸手摸了摸我頭髮,温柔地對着我笑。

其實我到現在也無法確認,我到底為何要這麼執着去跟Andus在一起。

是因為他實在跟那個最影響我的前度很相似,抑或只是我實在不甘心,與眼前這個人從未嘗試開始過就結束呢?

未知的幻想總是美好的。若然沒有嘗試就結束,會令我一直把眼前這個人掛在心中,總是禁不住去幻想能跟他過上美好的將來。

就跟奇異博士一樣,即使未來會有1400萬個失敗的可能,但我還是會選擇去相信那個只有億萬分之一的渺小卻又美好的結果。

至少最後先選擇離場的,絕對不能是Andus。我不想再次被當玩膩了的玩具先被拋棄了,待嘗到禁果以後我便必定會覺醒離場。
條仆街冚家剷根本就係當姿姿免費飛機杯,乜撚嘢唔公平啫?
唔想就唔想啦!
話唔公平,咁究竟係啲咩唔公平吖?唔公平喺邊吖?
話唔想咁快再拍拖,咁幾時會ready吖?有冇timeline吖?
真係睇到好撚抆
影撚衰晒我哋啲男人
用飛機杯去形容楊穎姿好似有啲⋯⋯hurt
不過都想知其實如果大家係姿姿
假如Andus真係話有齊拍拖,大家係咪真係夠膽一齊
因為始終都係因為「第三者」而開始
信任開始嘅基數其實係零
仆街啦岩岩分手又唔一齊得咩道理
姿姿又蠢到任佢9up都受喎…
又真係無諗過係鳩up
因為覺得又好似幾有道理

唔想因為分手就去做替身
睇到呢度有啲嬲嬲地 佢好衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞