劉仲敬對香港評論整合 (16)

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
咁考咗解手軍未呀臭閪蚑那賤蛆
終於見到老母做雞band5都唔收嘅百度之子
唔考等如唔收
大翻譯運動係微博之子,抖音之子,知乎之子定人民網之子
唔考都好嘅,你本身都冇band5程度,點考會到
https://youtu.be/2QxURxNL82s
习近平 论 刘仲敬
咁你哎呀老竇蕭澤頤咪即連band5 程度都無,咁點幫蟈家解放台灣呀臭閪蚑那賤蛆

我一路都話寧做band 5仔,莫做聖joe仔架

大翻譯運動係乜野之子姐臭閪蚑那賤蛆
繪麗奈奪2023上半年AV銷量亞軍 單人作品更勝三上悠亞
https://lih.kg/3438297

舊香港仲有一定文化力量可供運用?
大翻譯運動係關我乜嘢撚事之子
預咗俾人屌

個人覺得以警匪片嚟講,中港合拍時代之前嘅港產片好睇過歐美嗰啲
大翻譯點止百度,微博知乎抖音人民網上撚晒又唔叫微博之子知乎之子抖音之子人民網之子既臭閪蚑那賤蛆
係好睇喎
李修賢到周潤發到銀河影像d戲都ok
80年代港產片題材多好多 d戲自然
依家d戲成日作狀 夾硬來

港產片仲有個通病 劇本太屎

最近幾年 我覺得有d鬼佬片有d嗰種港產片感覺(冇咁Hollywood,輕鬆d) 例如baby driver同bullet train
咁你叫百度之子未夠依家仲想改名加微博之子知乎之子抖音之子人民網之子?
OK,冇問題
大翻譯運動呢臭閪蚑那賤蛆,唔敢講呀
大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動大翻譯運動

點呀夠唔夠?百度之子微博之子知乎之子抖音之子人民網之子
好似百度之子微博之子知乎之子抖音之子人民網之子大翻譯運動咁反你地臭閪蚑那不知幾光榮
反到啲咩?
你條臭閪蚑那賤蛆同你啲老襟囉
唔覺嘅,淨係覺得好好玩
雄風同魚叉仲好玩呀,你條臭閪蚑那賤蛆捨得考解手軍咪姐
小紅書咁快已經大量加拿大移民post
https://lih.kg/3440152
乜叉風有幾好玩呀?示範下啦
你既然咁想知,你出嚟我同你返一次大陸睇下囉
你條臭閪蚑那賤蛆考解手軍咪知囉,還掂解手軍軍校收生成績創新低
又冇人响我面前用,你唔出嚟示範下點會知呀?定係你淆底?
你條臭閪蚑那賤蛆唔考解手軍又點知姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞