[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇巴打覺得今日出既神獸難捉左
仆街miss左兩隻急凍鳥一隻基J亞

琴日好多人都捉到 今日又難返

昨日難捉過今日

昨日難捉過今日

我都覺
捉左16隻利基了

用左幾錢

總共?

淨係raid pass

唔清楚啵 冇計過 應該4-5千金幣

昨日難捉過今日

我都覺

前日: 0/1 急, 1/1利
琴日: 0/1 利
今日: 1/1 利

屌n記老味

都係要坐電車轉架啦
得呢個方法可以唔使咁辛苦一炮過拎藥水拎波拎經拎蛋

唔通特登過海咩
平日要返工架大佬

我鬼知你住邊咩
全世界得你一個要返工

坐電車真係好撚柒熱
今日去完捉利,番到公司冷氣下吹住風扇都搞左成粒鐘先停到汗

步兵去捉仲熱,成身濕晒

咁曬都好過落雨既,落雨要擔遮仲麻煩

去北角站,問下站長冷氣電車既開出時間表
岩岩望到有2舊新野,咩特殊招式學習器,太耐無玩,有乜用架呢2舊野?
岩岩望到有2舊新野,咩特殊招式學習器,太耐無玩,有乜用架呢2舊野?

試下咪知

洗技能用的
一般就洗普通技
特殊就洗大招

洗技能用的
一般就洗普通技
特殊就洗大招

唔該曬
呢舊野係隨機轉出黎定打gym既獎品?

洗技能用的
一般就洗普通技
特殊就洗大招

唔該曬

打gym既獎品

洗技能用的
一般就洗普通技
特殊就洗大招

唔該曬

打raid勝利之後隨機送,機率比較低出現
夜晚八點就完raid實在太早 香港人平時要返工都係要放佐工先得閒打

洗技能用的
一般就洗普通技
特殊就洗大招

唔該曬

打boss道館勝利之後隨機送,機率比較低出現
今日終於捉哂兩隻
仲多隻班添
心滿意足喇
收工
祝咁多位一球入魂啦
今日終於捉哂兩隻
仲多隻班添
心滿意足喇
收工
祝咁多位一球入魂啦

洗技能用的
一般就洗普通技
特殊就洗大招

唔該曬

打raid勝利之後隨機送,機率比較低出現

太耐無玩,唔該曬大家
今日終於捉哂兩隻
仲多隻班添
心滿意足喇
收工
祝咁多位一球入魂啦

依家咁改,真係有d心機試下玩返
之前一直都捉唔到班吉拉,電龍呢d,依家終於有機會了
今日終於捉哂兩隻
仲多隻班添
心滿意足喇
收工
祝咁多位一球入魂啦

依家boss無電龍架
不過有得同其他玩家合作就好玩
今日終於捉哂兩隻
仲多隻班添
心滿意足喇
收工
祝咁多位一球入魂啦

依家boss無電龍架
不過有得同其他玩家合作就好玩

都好過舊時啦,至少你起碼確定到一日至少可以搵到d大野黎捉下先
已經唔撚想玩
利基亞打5次都捉唔到
黃隊次次都得唔粒波
公平咩
已經唔撚想玩
利基亞打5次都捉唔到
黃隊次次都得唔粒波
公平咩

你不是孤單的
已經唔撚想玩
利基亞打5次都捉唔到
黃隊次次都得唔粒波
公平咩

基本上唔係藍隊都大概無人權架喇
利申紅隊
已經唔撚想玩
利基亞打5次都捉唔到
黃隊次次都得唔粒波
公平咩

你不是孤單的

5粒都捉到架... 我打左7次 最後一次5粒波捉到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞