[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇番官方資料
4.6m既人打神獸
得1.9m既人捉到
證明神獸係有難道
巴打們唔好灰心 加油

難度
睇番官方資料
4.6m既人打神獸
得1.9m既人捉到
證明神獸係有難道
巴打們唔好灰心 加油

難度

錯字 sorry
多謝巴打提醒
點解會推介恥鬼打MEWTWO
恥鬼有毒屬喎

恥鬼會俾超夢秒

正路都係老班

定係鋼螳都唔錯?

估計MEWTWO都係念/
用蟲招既巨鉗應該係最理想

咁又收返老班皮

超夢夢有格?

估咋
超夢夢比較深入民心既招係精神干擾同波導彈嘛

純精神黎

PSYSTRIKE
而家有得直接睇Iv?
點解上面睇cp就知係100iv

利基亞同急凍鳥係固定LV
所以一睇CP就知幾IV

咁急凍鳥100iv既話 cp會係幾多?

Join tg group啦
張圖經常有人貼出黎
而家有得直接睇Iv?
點解上面睇cp就知係100iv

利基亞同急凍鳥係固定LV
所以一睇CP就知幾IV

咁急凍鳥100iv既話 cp會係幾多?

急凍鳥同洛基2隻IV都91-93到 收唔收手好
想留番D卷打火鳥同雷鳥
下個topic要改做:Join telegram (唔夠位就寫tg)啦問問問
急凍鳥同洛基2隻IV都91-93到 收唔收手好
想留番D卷打火鳥同雷鳥

仲有Coins / 會繼續課既咪追囉,襯住依家Gift Box特價都應該入下手
不如你諗你遇到捉唔捉到再高IV既好過
下個topic要改做:Join telegram (唔夠位就寫tg)啦問問問

你真係有心機
上年捉完142後無玩
見到神獸後想玩番

你真係有心機

淨係做返工啲野好悶架,咪上黎吹下水過下日晨囉

會唔會搞到呢度冇哂人

會唔會搞到呢度冇哂人

呢幾日推得快撚到

你真係有心機

岩啊
明明室內連緊WIFI都成日話我收唔到GPS

以前都無咁
原來我都走左隻95.6
耐冇玩. 爬左D文. 而家肥大咩技最好? (包括legacy moves eg DC DP)

好既意思係平衡到攻擊力同埋儲氣時間. (例如hyper beam就實用性欠奉, 因為易避)

Dragon tail
Outrage
拎去打啦

你真係有心機

冗員

我都係
耐冇玩. 爬左D文. 而家肥大咩技最好? (包括legacy moves eg DC DP)

好既意思係平衡到攻擊力同埋儲氣時間. (例如hyper beam就實用性欠奉, 因為易避)

Dragon tail
Outrage
拎去打啦

DT + O 係唔dodge既情況下最大輸出?

For PVP / 慳藥水, DB + O 同DB + Hurricane你地會點揀?

Yes
我揀雙龍技 打人痛
不過二技中hurricane未必會突登轉

Dragon tail
Outrage
拎去打啦

DT + O 係唔dodge既情況下最大輸出?

For PVP / 慳藥水, DB + O 同DB + Hurricane你地會點揀?

Yes
我揀雙龍技 打人痛
不過二技中hurricane未必會突登轉

琴日用左3個ctm都轉唔到outrage
HB->H->HB->H

會唔會搞到呢度冇哂人

如果可以趕走哂班智障都咪話唔好

你真係有心機

冗員

我都係

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞