[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
無煙過銀鳥
反而冰鳥成日煙 6隻煙左4隻
就算捉到IV都係80以下
我81都可以接受 寫wonder就得

捉到兩隻冰鳥96
捉唔到銀鳥 捉到老班重開心

老班過2日先捉啦
見到老班周街都係

無人打 入場得我1個

我會搵老班打
剛剛又入手一隻
我想問下有冇人一load入去打raid就錯誤彈返出黎???
係咪有件道具可以改技 執左成日都唔見,連新果啲進化素材都未見過
捉唔到銀鳥 捉到老班重開心

老班過2日先捉啦
見到老班周街都係

無人打 入場得我1個

我會搵老班打
剛剛又入手一隻

兩招都剋急凍鳥
幾好
wecatch 壞左???
龍之鱗可以點拎

打火鳥推介
係咪有件道具可以改技 執左成日都唔見,連新果啲進化素材都未見過

你上次棄 Game 係去到咩進度 ?

26lv, 有23xx cp卡比同啟暴龍
今日一隻利 兩隻急凍鳥

打火鳥推介

我會出鯉魚王 , 瑪麗露, 鐵炮魚 到時見

鯉魚龍,水E呢D都夠做,水系勁野特別多

你上次棄 Game 係去到咩進度 ?

26lv, 有23xx cp卡比同啟暴龍

最新改技道具 有兩種 fast TM / charged TM , 前者改快技 , 後者改儲技
兩種 TM 都係只可以透過 打 Raid 隨機掉, 高級raid 機率 > 低機率

進化素材 係可以刷 pokestop 隨機出 (但機率好細)
最穩陣係 連續七天 都首刷 pokestop
到第七天 佢會隨機出一個畀你

長知識了 thz
終於有比超

打火鳥推介

未有火同雷金牌既人快d 捉

利申:冰 超 同 飛行都金牌,感覺上有d幫助

打火鳥推介

地面系打火飛幾倍傷

打火鳥推介

冇人講感動岩
係岩系打飛行呀屌

POKEMON GO個計法唔同喎
去圓方刷哂所有波捉夠二百隻雷系拎爆加成
點解5k同10k都有燈籠魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞