[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
官方確認

傳說精靈會長期在遊戲中出現
- 即係唔使急,但係有券記住用

留意網站,將會有更多傳說精靈登場!
- 有更多傳說精靈登場?

詳情請@HKPGC in Telegram

繼續出都好但可唔可以唔好公廁

呢張圖有冇link睇
唔該哂

無........係上述Telegram Channel到dl落黎

搵到
不過係7月20出,個龍門唔知搬到去邊
http://www.pokemon.com/us/pokemon-news/legendary-pokemon-arriving-soon-in-pokemon-go/
官方確認

傳說精靈會長期在遊戲中出現
- 即係唔使急,但係有券記住用

留意網站,將會有更多傳說精靈登場!
- 有更多傳說精靈登場?

詳情請@HKPGC in Telegram

[imgx]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/100409_7131b52550a5f7f67871d4fc7aeb0cca.jpg[/img]

繼續出都好但可唔可以唔好公廁

仲要長多三日,點會唔成為公廁
阿豬阿狗都實捉到起碼一隻

三日只係雙經果D
果兩隻係長期都有 即係公廁
Extend
Extend

咪正囉
繼續儲為塵
捉到既可以追高IV
未捉到既繼續努力
長多三日係利基亞 + double野?
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

本身以為就黎冇 (本身預佢Extend幾個鐘)
之後訓醒之後就係咁捉野又性farm左7-8萬
早知唔玩到咁累
佢英文既意思係長期出定係傳說精靈會係未來一年不斷推出呀?
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

我今朝都特登唔搭地鐵搭巴士番工狂捉
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

我今朝都特登唔搭地鐵搭巴士番工狂捉

遠就揸車, 近就行路
揸車都突登揸慢D, ON9
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

我又係........尋日專登放工過海去維園捉人仔(鐵腕)
跟住夜啲又去吸櫻、開幸運蛋作最後衝刺
踩單車計唔計爆蛋個距離?
20km/h 左右 會唔會當我搭車

早知唔咁早起身
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

岩岩本身諗住返屋企, 收尾見到有3連櫻行過去
一行到過去兩架車走, 佢地仲問我去唔去打急涷鳥
心諗, 咁大哂唔要lure, 算啦我有一隻急涷鳥就留低Farm stardust

不過再早幾個鐘我自己開三連, 一開完,過幾分鐘有隻73% L30既Dragonite出,但唔想哂左d lure就無去到

d人話過6定7mph都已經太快
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

心諗, 咁大哂唔要lure, 算啦我有一隻急涷鳥就留低Farm stardust

不過再早幾個鐘我自己開三連, 一開完,過幾分鐘有隻73% L30既Dragonite出,但唔想哂左d lure就無去到

做咩唔捉埋隻啟暴龍呀,櫻花自己再開嘛
尋晚用左一個仲有四個,快手用埋佢費時霸住個袋
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

諗左幾分鐘, 唔知點解Stardust吸引過隻啟暴, 不過算喇都過左去, 最撚嬲係一放哂三個之後就出啟暴龍
其實d五星完全唔使等黑色蛋孚
係咪而家活動先係咁?
照計完左活動係應該變返黑色蛋?
Lm
Extend

咪正囉
繼續儲為塵

早知唔玩到咁累

諗左幾分鐘, 唔知點解Stardust吸引過隻啟暴, 不過算喇都過左去, 最撚嬲係一放哂三個之後就出啟暴龍

你依家有幾多星塵
如果唔缺啟暴龍既又真係要塵好啲既
其實d五星完全唔使等黑色蛋孚
係咪而家活動先係咁?
照計完左活動係應該變返黑色蛋?

應該係活動先即爆
唔知完左之後會唔會變番好似之前咁,得N記答到你
話說我美國呢邊已經認得到d勁人,
幾隻38up既帶隊,好有自信,有d串
不過佢地打lugia果d好撚痛,

同埋有時呢邊d 人開波果陣會叫定d隊友用咩寵, 廢事成班on99咁用埋d錯既野黎打raid boss, d人會好主動咁去睇下有邊d在場既人係玩緊, 之後叫埋一齊打
人太多既時候緊有幾個人出黎去叫人分隊,分組之類黎打

你依家有幾多星塵
如果唔缺啟暴龍既又真係要塵好啲既

而家farm完17萬咋
啟暴龍有兩隻三千龍技, 有二百幾粒糖, 目標完event前去到500,
都係等有靚既85% iv 以上既dratini進完再升上30, 為左慳stardust寧願高level d, 低小小iv都無所謂, 慳糖慳星塵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞