[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
點解5k同10k都有燈籠魚

我今日10k出綿羊

POKEMON GO個計法唔同喎

原來係1.25 / 0.8既分別

Source: https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29659&snA=9631
笑死

我今日10k出綿羊

綿羊都要屌

我今日10k出綿羊

咩利羊 好難先遇到一隻

放BUDDY又戇鳩
而家活動蛋出就最好

係咪全部女仔果然翁都係咁
岩岩回鍋 今日見大埔勁多人捉利基亞
入場要打既 🙄 要贏先捉得?
岩岩回鍋 今日見大埔勁多人捉利基亞
入場要打既 🙄 要贏先捉得?

YES
有冇知wecatch係咪死左???
另外我得以下既寵 係咪可以話無可能打贏?
我見打利基亞時 身邊其他寵係無郁過
咁其他人係咪齋企無一齊打?
伊貝而家有無得一定升太陽/月亮伊貝

講埋今次
帶心儀既伊貝做 Buddy , 將佢改名做FuckNiantic
行夠 10 公里 , 之後要打一次飛機
之後 game 入邊 朝早 進化 就變太陽伊貝
game 夜晚進化 就變月亮伊貝

打飛機姐係打道館?

太低CP啦
升下先啦

講埋今次
帶心儀既伊貝做 Buddy , 將佢改名做FuckNiantic

打飛機姐係打道館?

打飛機都要人教

講埋今次

打飛機姐係打道館?

打飛機都要人教

CHOK自己條野囉

講埋今次

打飛機姐係打道館?

打飛機都要人教

CHOK自己條野囉

認真 姐係句野冇特別含意 剩係打飛機
咁有冇人試過work唔work

CP 太低, 只能搏大霧 , 等 其他人 carry 你
但近排太多人回鍋 好多人唔知頭唔知路又避唔到招 就被神獸幾炮打撚死哂

出唔到太多特效啫, 佢地有打既

我今朝入埸狂轉身係到避,之後死剩兩隻贏左
上網睇無貢獻少啲波,我得6粒仲煙埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞