[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

好似冇想像中咁難捉

你走先

你就黎俾人圍屌

我捕捉率都幾高
其實最主要係大家太心急
成日掉埋晒啲miss ball
我仲有五粒係手果陣隔黎已經講晒粗口話捉唔到

十粒中晒都捉唔到呀

11粒curve ball + great都捉唔到

好似冇想像中咁難捉

你走先

你就黎俾人圍屌

我捕捉率都幾高
其實最主要係大家太心急

十粒中晒都捉唔到呀

其實你地係咪全部用金莓?
我次次都係用紅莓加curve ball捉就捉到

好似冇想像中咁難捉

你走先

你就黎俾人圍屌

我捕捉率都幾高
其實最主要係大家太心急

十粒中晒都捉唔到呀

自己好運仲要串過馬撚
爬文啦撚屌

第三日

我都差唔多嫁咋,連續走左4隻先有第1得隻 無運係捉唔到。但可以課金用次數取勝。

終於

恭喜巴打! 捉到o個下 yeah 左出黎
今日終於捉哂兩隻
仲多隻班添
心滿意足喇
收工
祝咁多位一球入魂啦

依家咁改,真係有d心機試下玩返
之前一直都捉唔到班吉拉,電龍呢d,依家終於有機會了

依家boss無電龍架
不過有得同其他玩家合作就好玩

想問下電龍升唔升得過?
岩岩孵左隻羊,細個對佢好有愛

強既電系寵好少,升啦 當年玩銀我都有用佢
有無觀塘區巴打報下料

你走先

你就黎俾人圍屌

我捕捉率都幾高
其實最主要係大家太心急

十粒中晒都捉唔到呀

自己好運仲要串過馬撚
爬文啦撚屌

算啦,人地要show off由佢show下
有冇全港精靈tg可以入
捉幾次都捉唔到既巴打 唔好灰心
重有時間 有留意POST既都知
我第一日 課金16卷中1
無放棄 第2日再出去捉
依家齊哂 加油
無放棄 第2日再出去捉
依家齊哂 加油

完左活動係咪急凍鳥長駐, 利基二BYEBYE
無放棄 第2日再出去捉
依家齊哂 加油

勵志故事
有冇全港精靈tg可以入

@HKPGC
紅圈不嬲都係睇運架啦
易捉
紅圈不嬲都係睇運架啦
易捉

我第一次打班吉拉RAID夠2粒波攪掂
唔通易捉咩
紅圈不嬲都係睇運架啦
易捉

我第一次打班吉拉RAID夠2粒波攪掂
唔通易捉咩

最慘係得果幾粒波俾你
你望住d波越來越少個壓力真係好大
無放棄 第2日再出去捉
依家齊哂 加油

完左活動係咪急凍鳥長駐, 利基二BYEBYE

唔可以確實答你
暫時大家推測係咁
有100COIN應唔應該買卷打急凍鳥
係正屋企樓下
無放棄 第2日再出去捉
依家齊哂 加油

勵志故事

第一日行左唔知幾多路
巴打們 加油
話時話,依家有無map可以睇到邊度出咩raid boss?
話時話,依家有無map可以睇到邊度出咩raid boss?

Wecatch,不過應該唔夠telegram group快
有人捉左22隻都未捉到(唔知22隻都係路基亞 / 急凍鳥定還是兩樣夾埋)
所以唔該100%捕捉率個位唔好咁串,你好運係你既事,好多人都勁黑仔
其實位巴打都唔係好撚串姐
唔好理個歐洲人啦。未捉既巴打加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞