[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
而家仲有無秘技可以令角色行過兩步?
返工個stop同gym真係一步之隔,個圈都掃到佢地
唔想可遠觀而不可......

我都係
左邊gym右邊stop都係爭一兩步

我都係

今日先裝返,見到屋企個wifi 玩到兩個gym

今朝走甩左隻利基 6粒都捉唔到

我都係

我屋企原本係痴到三個STOP
但GPS攪到得返一個

我都係

但GPS攪到得返一個

我都係 依家連淨低果個都要移下移下先禁到

我都係

但GPS攪到得返一個

其實我公司本身掂到一個stop
但近排shift左少少掂唔到
唔知係我部機upgrade左os問題定game問題
法國維園 圖書館 成日雙拼
癡撚線今日打急涷
本身係開hotspot比另一部電話幫埋女友打
打打下自己無電
好在有wifi 佢ac金果一波捉到仲要93%
想問四隻神獸最值得升先係咪火鳥? 見佢攻力排第四

因為神奇糖果好有限 只可以All in一隻
法國維園 圖書館 成日雙拼

維園長期櫻喎
多神係正常
三神鳥基礎捕捉率提升, 2%->3%
皇恩浩蕩
開會捉唔到中環隻利基亞 呢兩日少左好多raids

我會升雷鳥

因為雷系無乜勁野

同埋自己係黃隊 支持下

我會升雷鳥

因為雷系無乜勁野

同埋自己係黃隊 支持下

如果講正傳GAME
雷鳥係比較常見有人拎黎打PVP既神獸
大家而家有冇用咩網check番d資訊?好似孵蛋會出咩呀 靚技dps呀呢d
皇恩浩蕩

N記見少返人課就升返引人課多筆
淨係識賺錢
皇恩浩蕩

淨係識賺錢

分分鐘最尾一日100% CATCH RATE
皇恩浩蕩

真係多撚謝呀1%
唉屌
屋企樓下出急凍鳥
屌好撚嬲呀
我準備扔白波,無啦啦「錯誤」
然後再入返個道館無得比我捉返
要我再打過,張券就無扣到
但係倒數到0入場打既時候又係錯誤
試左入場四五次都係咁
打唔到,又捉唔到
張券又hold住左,我屌你老母

KILL APP
入GAME
入GYM

之後會入返捉野果版

就係無入返捉野果版
變左要再打過既畫面
張券有個剔號即係之前一場無扣過
但組隊入場打,一數完0秒就「錯誤」如上圖

試下呢個位唔按任何野先

睇個樣似bug左

呢個位唔按咪就係平時大家準備㩒券入去打boss,boss行喺度有CP數字個畫面
唔按佢佢咪一直企係度
咁樣既bug都有, N記真心比個like

正常黎講等一陣佢會LOAD入捉野畫面
冇既話就RIP

Thank you bro'

巴打 我都試過你同一樣情況
卡住左 點入都錯誤
之後我放棄左 當掉左張卷算
係唔係31就無

N記出埋

即係31號後就無急凍鳥?

打孖出

打孖出

你隻BUDDY

打孖出

26k exp
皇恩浩蕩

淨係識賺錢

分分鐘最尾一日100% CATCH RATE

N記有撚咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞