[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我想問下係咪個個玩都會好LAG?
我用AN機
我用AN機

iPhone會彈App,有陣時即情無反應
我用AN機

ip彈game
an就lag 自行選擇
咁早尾水
荃灣幾時先肯出隻利

Raid係好早就完

重搭返興趣,有d想聽日出去行一轉搵下利
終於捉到一隻急凍啦

雙冰技但iv低
我用AN機

lag = 訊號 or GPS 收得唔好

你係咪用 蝗國移動 ?

用SUN MOBILE
黎緊好似有其他既神獸出現
我用AN機

lag = 訊號 or GPS 收得唔好

你係咪用 蝗國移動 ?

用SUN MOBILE

我都係,玩下玩下就會lag,我媽就有時捉唔到精靈
岩岩打銀鳥打到times up
而家先知原來可以重新再打唔扣pass

Old news左唔好意思

彈game 死哂6隻
都可以入番去打 唔會再扣卷

6隻死哂入返去好似傷害會從新計起 所以一定0個bonus波咁濟 所以D寵廢既試下塞隻幸福蛋放最後試下頂到完場
今日收穫好豐富
操完gym一出門口 有隻1700cp化石飛龍
見到有急凍 利基 行過去捉。竟然撞到

重要一球紅捉左。
行去采頣花園。第一次打利基。一球入魂

Btw急凍鳥打左7次全煙
化石飛龍重要靚技
我用AN機

ip彈game
an就lag 自行選擇

我今日打銀鳥都彈GAME
之前打RAID都唔會 唔知係咪人多關係

彈game 死哂6隻

6隻死哂入返去好似傷害會從新計起 所以一定0個bonus波咁濟 所以D寵廢既試下塞隻幸福蛋放最後試下頂到完場

傷害會唔會重計呢點我唔清楚
但我死哂6隻我一定會快手入番去
唔幫手打點過關 我已經體會左好多次
次次差少少 就係d人死哂唔入去幫手

彈game 死哂6隻

唔知啲人乜心態
今日打左場利
去到得番最後幾分鐘
入場13個
打果時得9個
一開波 3份1時間就扣左半血
跟住d人死晒寵唔撚入番黎
得番我同fd+個街場友
最尾打唔贏
黃金razz berry同普通razz berry加個機率其實係咪一樣?

2.5, 1.5

彈game 死哂6隻

呢位巴打就啱啦

彈game 死哂6隻

係 N 記 on 9 啫, 傷害歸 0 咪養成一班 有蛋出全蛋既自私精囉

其實我都唔明 明明咁大佢重新進入對戰都唔份返打 打多D有多D波喎
就來要課金買波
今日收穫豐富 多左好多戰力
可惜唔夠星塵升
好多都卡住3000/2500星塵
之前用哂係肥大 伊貝身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞