[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (8) 發問前先睇第一頁

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
伸手黨係咪唔識咩嘢叫做爬文

炎帝 ATK 都只係得 235 , 火伊 ATK 有 246 ?

有咩根據 ? 動畫入邊 伊貝好撚勁架咩 ?

火伊物攻130, 炎帝物攻先得115, 火伊完勝
特攻火伊90, 炎帝95
不過炎帝血厚好多

諗諗下火系真係唔知升邊隻好
老噴奉神火伊好似都係到喉唔到肺
定等火鳥

火系勁寵多不聲數
係都等雷鳥啦,玩到日月勁既雷系都係果幾隻

因為太耐冇玩了,D STARDUST唔係好夠用
火系想揀一隻出黎升左先

老噴點睇

有一隻,但係咪等埋火鳥先好D

火鳥難有糖喎
做BUDDY都要20km一粒
就算依家3折都差唔多7km一粒
炎帝 ATK 都只係得 235 , 火伊 ATK 有 246 ?

有咩根據 ? 動畫入邊 伊貝好撚勁架咩 ?

不過炎帝血厚好多

定等火鳥

火系勁寵多不聲數

火系想揀一隻出黎升左先

老噴點睇

火鳥難有糖喎

有萬能糖驚乜鳩

不過炎帝血厚好多

定等火鳥

火系勁寵多不聲數

火系想揀一隻出黎升左先

老噴點睇

火鳥難有糖喎

Rare candy la
應該各星蛋都有一張卷

唔駛多 初級 (1-2 星) 中級 (3-4星) 高級 (5 星) 各一
N 記成個廢中廢老咁款 , 唔識進步既
啲 1-2 星 咪又係長期浪費, 倒不如大方啲, 畀人打下當升下 exp 仲好啦

agger

N 記 真係好撚 孤寒 同 小家

1) 一周年, 玩足一年既玩家竟然無特別獎勵, 送下金幣 , 10 公里蛋, 孵蛋器都好呀

2) 條街啲精靈弱雞到離譜, 80% 以上係 LV 20 或以下, iv 低都算, 彈幾個波捉到又因為星塵太少而唔會考慮升, 捉一隻個星塵又低得可憐 , 刷 stop 又 on 99 咁得 3 件 items 全撚部小家 setting 都係想班家走去課金 但事實證明, 只要個 game 內容好 (出神獸 , 搞活動) 自然有人課金架啦, 咁佢當初成堆小家 setting 咪 就係 on 9 地趕客囉

3) 驚死啲玩家 會儲齊小精靈咁款 成鳩日 set 到 d S 級, 稀有小精靈喺荒山野嶺既 stop 出現。 大佬有哂 IT 狗去計邊啲 stop 多人刷, 邊啲少刷架啦 。 專搵啲少刷既 stop 去出大怪

1 agger
2 都係因為精靈出現率高先唔夠洗 平時都夠用, 刷gym stop又多d 連續碌得多又多d
3 咁勁野要去追好正常 我果邊啟暴成日都係接近山既多過平地城市, 我覺得都make sense姐

1 agger
2 都係因為精靈出現率高先唔夠洗 平時都夠用, 刷gym stop又多d 連續碌得多又多d
3 咁勁野要去追好正常 我果邊啟暴成日都係接近山既多過平地城市, 我覺得都make sense姐

3 點會係正常呢 ? 佢係狂出荒山野嶺喎 , 嗰啲地方 方圓一公里根本少人去 , 佢自己 Check 刷 point 頻率實 check 到既數據嚟既

如果一個玩家唔用 map 唔用 alert , 鬼知佢地有出過 ?
你唔好倒返轉 因為有 map 有 alert 而本末倒置 覺得佢地出喺嗰啲地方係正常先得架

野山啟暴喎
難搵都正常
我呢家都係得兩隻自己進既, 有同無都影響唔到我
佢個設定係要比較接近山先spawn到我覺得都make sense,可能因為個心覺得佢係山飛黎飛去掛
不過唔同地方有唔同效果
好似香港咁 近山既地方變左係無人去既地方而已

圖中依隻野 我見都未見過

佢出喺 乜鳩山上邊 ? 方圓幾公里都唔係人住
畀邊個捉 ? 咪又係益撚哂飛狗

世界各地都會發生架啦... 海中心出unown無人去到都有架啦...
Btw 琴日見到隻100肥大係山

冇皮超,但有皮寶寶
幾倍到幾時呀? 又話尋日完?

過左十世先post

上面有人講出係山丫嘛
幾點先有raid打
日日煙,好無引
屋企出左一隻急凍鳥但係根本無人打

係邊

係邊

沙田小瀝源

係邊

沙田小瀝源

九龍仲有機幫到你

係邊

沙田小瀝源

九龍仲有機幫到你

無辦法
屋村仔
d人又未起身

過左十世先post

而家出左技能書, 依隻捉到已經非常好J

1 技有冇得洗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞